Entrop - kavel 1 (Bouwnr. 1) 5102 AE Dongen Buitengebied West 2

Onderdeel van project Entrop, Dongen

Omschrijving

*** Bouwkavels voor wonen en werken aan de Lage Ham te Dongen ***

De kans om zelf uw droomhuis te bouwen in combinatie met een bedrijf op het perceel of het achterliggende bedrijventerrein.

LIGGING
De kavels zijn gelegen in de sfeervolle Lage Ham, in de buurt van de watertoren. De Lage Ham is een karakteristieke straat met lintbebouwing, waaraan parallel het riviertje “De Donge” ligt. De straat begint in Oosteind waar deze in Dongen overloopt in de Hoge Ham naar het Centrum.
De kavels liggen daarmee aan de rand van Dongen, op zo’n 5 minuten rijden van de A27 en met 5 minuten lopen komt u in een schitterende natuurgebied, grenzend aan ’s Gravenmoer, waar vele wandel- en fietspaden zijn gelegen.

FINANCIERING
Let op, het bestemmingplan is "bedrijf" tot een categorie B1 (lichte industrie) met mogelijkheid tot een bouw van een vrijstaande woning. Dit is geen standaard bestemming "wonen" en daardoor is een bedrijfsfinanciering noodzakelijk.

Als verkopende makelaar hebben wij een tussenpersoon welke hierin gespecialiseerd is, vraag het bij ons na. U dient wel rekening te houden met een hogere rente, omdat het een bedrijfsfinanciering betreft

PLAN "ENTROP"
Onlangs heeft het kleinschalige industrieterrein een nieuwe naam gekregen; “Entrop”. Dit was de eerste autofabrikant van Brabant en gold begin vorige eeuw als het genie van dorp en streek. De heer Marinus Entrop, geboren in 1874 en overleden in 1962, fabriceerde in 's Gravenmoer vier auto's, een autobus (een dubbeldekker) en tussen de 1.500 en 1.800 fietsen.

ENKELE KENMERKEN
- De kavels hebben in het bestemmingsplan de bestemming "bedrijf" tot een categorie B1 (lichte industrie) met mogelijkheid tot een bouw van een bedrijfswoning.
- De oppervlakte van de bedrijfswoning, inclusief aan- en uitbouwen, bedraagt ten hoogste 200 m2, met een goothoogte van 4 meter;
- De oppervlakte van de bijgebouwen bij een bedrijfswoning, inclusief overkapping per woning, bedraagt ten hoogste 80 m2 (bv. losstaande garage), goothoogte 3 m en bouwhoogte 6 meter.

WONEN EN WERKEN
Het bestemmingsplan geeft een grote vrijheid in bouwstijlen, van modern tot klassiek, van klein tot zeer groot, met of zonder bijgebouw. De architectuur moet in de omgeving passen.
Met de ontwikkeling in eigen hand, kunt u uw woonwensen volledig vervullen en een goede investering doen voor de toekomst. Als koper kunt u dus zelf kiezen voor een aannemer en architect en heeft u alle vrijheid.

BODEM
Alle percelen zijn met begeleiding en onder toezicht van de provincie gesaneerd.

Kavel 1 WONEN EN WERKEN
Kavel 1 heeft een totale investering van € 450.000,-- (incl. BTW). De totale grootte van het perceel bedraagt circa 1.542 m2 Dit is inclusief een groenstrook van circa 255 m2 welke een buffer vormt naar de rechter buren. Het perceel is aan de voorzijde circa 21.00 m breed.

Kavel 2 WONEN EN WERKEN
Totale investering van € 320.000,-- (incl. BTW). De totale grootte van het perceel bedraagt circa 1.080 m2

Kavel 3 WONEN EN WERKEN
Totale investering van € 305.000,-- (incl. BTW). De totale grootte van het perceel bedraagt circa 754 m2

Kavel 4 WONEN EN WERKEN
Totale investering van € 280.000,-- (incl. BTW). De totale grootte van het perceel bedraagt circa 700 m2

Kavel 5 WONEN EN WERKEN
Totale investering van € 285.000,-- (incl. BTW). De totale grootte van het perceel bedraagt circa 709 m2.

Kavels 6, 7 en 8 BEDRIJVEN zijn reeds verkocht.

Daarnaast dient u rekening te houden met de gebruikelijke financieringskosten, architect, leges, aansluitkosten en bouw van de woning. De investering is afhankelijk van uw wensen.

VOORWAARDEN
Heeft u nog een eigen woning te verkopen! De overdracht van een kavel is in onderling overleg en geeft ruimte tot verkoop van uw eigen woning.

STAND VAN ZAKEN
Voor het bouwperceel bestaat een definitief bestemmingsplan. Er kan na goedkeuring van de omgevingsvergunning gestart worden met de bouw.

Bovenstaande oppervlakten zijn circa-maten. Na definitieve in-meting door het kadaster wordt het verschil positief/negatief verrekend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.542 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Entrop - kavel 1 (Bouwnr. 1)

€ 450.000 v.o.n.