Zuidendijk 210 B 3317 NT Dordrecht Crabbehof-Zuid

Omschrijving

De woningen zijn reeds te bezichtigen! Maak nu een vrijblijvende afspraak om te kijken.

Landelijk wonen op een unieke locatie aan de Zuidendijk in Dordrecht. Unieke tussenwoning met garage, eigen parkeerplaats en vrije invulmogelijkheden. De woning beschikt over drie woonverdiepingen met ca. 141 m² woonoppervlakte, een onderliggende garage van ca 52 m² en twee terrassen aan het water. Bij de bouw is gebruik gemaakt van fraaie en duurzame materialen met onder andere zinken goten en stalen kozijnen.

De woning wordt naar eigen wensen en eisen opgeleverd. Dit betekent dat de woning naar eigen inrichting ingericht kan worden samen met afbouwspecialist ONNS te Dordrecht. Hiermee bent u verzekerd van een zorgeloze afbouw en bieden zij u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen inzicht en wens te realiseren. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het aantal slaapkamers en badkamers te bepalen. Niet alleen de ruimtes zijn door u zelf in te delen, ook kunt u een keuze maken over de stijl, kleur en inrichting van bijvoorbeeld uw badkamer en keuken.

De woning beschikt over een unieke breedte van 6,30 meter en een diepte van bijna 10 meter. De ruime garage in het souterrain biedt mogelijkheden voor kantoor-, praktijk-, of verblijfsruimte. Een andere mogelijkheid is om hier een extra muur te plaatsen waardoor de woning een garage en extra kamer met toegang tot het terras biedt.

Globale indeling:

Begane grond:
Entree op dijkniveau. De begane grond biedt ruimte aan een royale woonkamer met woonkeuken. Vanuit de begane grond heeft u toegang tot het ruime balkon. Aan de achterzijde bevindt zich een trappenhuis dat toegang biedt tot de ondergelegen garage.

De begane grond wordt volledig voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime verdieping met twee dankappelen waar mogelijkheden zijn tot het creëren van slaapkamers en badkamer.

Tweede verdieping:
Gelegen onder het schuine dak is de bovenste woonverdieping gelegen. Door middel van de verschillende dakramen beschikt de verdieping over voldoende lichtinval. Tevens is het hier ook mogelijk om een badkamer te plaatsen vanwege de doorgetrokken standleiding.

Garage:
Gelegen in het souterrain is een ruime garage gelegen. De garage is bereikbaar via een unieke ondergrondse straat, welke onder de woning doorloopt om met auto de garage te bereiken. De straat is aan weerszijde afgesloten door elektrisch bedienbare deuren. De garage biedt verschillende mogelijkheden vanwege zijn oppervlakte van ca 52 m2. Vanuit de garage is het ruime terras te bereiken. Het terras is grenzend aan het water en heeft een uitzicht over het groen.

Bijzonderheden:
- Volledig naar eigen inrichting in te richten.
- Hoogwaardige kwaliteit bouwmaterialen
- Volledig geïsoleerd en voorzien van 5 zonnepanelen
- Twee ruime terrassen
- Gelegen in een rustige en groene omgeving
- Parkeerkelder met ruime garage
- Extra eigen parkeerplaats op het buitenterein
- De bijdrage aan de nog op te richten VvE bedraagt ca. €150,- tot €200,- per maand.
- Oplevering in overleg

Disclaimer:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 475.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.369
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning (dijkwoning)
Oppervlakte
141 m² wonen
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
600 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Betrokken makelaar

Boogerman Makelaars

Bel 078-6130300

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Zuidendijk 210 B

€ 475.000 v.o.n.