Koningskinderen 51 5629 KC Eindhoven Blixembosch-Oost

Uitgelichte kenmerken

  • 117 m² wonen
  • 230 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

ENGLISCH TRANSLATION BELOW

Maandag 12 december virtueel open huis om 12:00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

Deze royale hoekwoning uit 1992 heeft een ruime tuin en eigen garage. Met maar liefst 117m2 aan oppervlakte, waaronder drie slaapkamers, een grote zolder en een woonkamer met open keuken is deze woning zeer geschikt voor gezinnen. Het geheel beschikt over comfortabele details: denk aan het gunstige energielabel (B), de plavuizen vloer met vloerverwarming in de woonkamer, de gezellige haard, de airconditioning en de handige rolluiken. Ook voor buitenliefhebbers is deze woning ideaal: vanuit de woonkamer loop je eenvoudig het gezellige overkapte terras van de achtertuin in, waar je door de hoekligging kunt genieten van veel extra tuinruimte. Door de stenen garage van ca. 22m2 kun je ook je auto eenvoudig kwijt op eigen terrein. Wil je deze comfortabele hoekwoning graag met eigen ogen zien? We leiden je graag rond!

De woning is gelegen in de jonge, populaire en kindvriendelijke wijk Blixembosch; hier kun je genieten van een ideale locatie tussen stad en natuur. Zo bevind je je binnen 3 minuten fietsen al in het groene Henri Dunantpark met aansluitend het waterrijke Aanschotpark, en zijn ook op korte fietsafstand uitgebreide wandelingen mogelijk langs de Dommel. Daarbij bevinden faciliteiten als speeltuinen, basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten zich in de directe omgeving. Voor je dagelijkse boodschappen ligt Winkelcentrum Ouverture met haar aanbod aan winkels en supermarkten op 4 fietsminuten afstand. Binnen 15 minuten rijden ben je in het centrum van Eindhoven. De bushalte is 5 minuten lopen en de woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A50, de A2 en de A58.

Begane grond:
Vanuit de voordeur kom je binnen in de hal. Via hier zijn vervolgens het toilet, de woon- en eetkamer en de trap naar de eerste verdieping te bereiken. Het geheel betegelde toilet beschikt over een zweeftoilet en een fonteintje. De woon- en eetkamer is voorzien van stijlvolle inbouwspots, paneeldeuren en een plavuizen vloer met comfortabele vloerverwarming. De haard biedt een gezellige plek om rond te zitten in de koudere maanden. In de zomer kunt u genieten van de airconditioning en loopt u door de tuindeur eenvoudig het overkapte terras op. Het ruimtelijke karakter van dit vertrek wordt vergroot door de aanwezigheid van grote tuingerichte ramen en de open keuken. De keuken heeft een moderne keukenwand en een groot raam met zicht op de voortuin. De keuken is verder voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een combi-oven, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser en een Quooker. De trapkast is handig te gebruiken als plek voor extra spullen en proviand.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer is strak afgewerkt met gehele betegeling, inbouwspots, een inloopdouche met regendouche, een luxe Whirlpool ligbad, een zweeftoilet, een wastafel en een designradiator. De slaapkamers zijn allen strak afgewerkt met laminaatvloeren en grote raampartijen met rolluiken. Eén slaapkamer heeft airconditioning, en een ander beschikt over een handige ingebouwde garderobekast met schuifdeuren.

Tweede verdieping:
De zolder bestaat uit een groot vertrek voorzien van laminaat. Door de vele ruimte kun je deze verdieping geheel naar eigen wens inrichten: als vierde slaapkamers, kantoor aan huis of hobbyruimte. Ook vind je hier aansluitingen voor je wasmachine en droger.

Tuin:
Door de hoekligging van de woning is er zowel een voor-, zij- als achtertuin aanwezig; de achtertuin (gelegen op het oosten) is via een poort aan de zijkant te bereiken. Vanuit de woonkamer loop je direct het overkapte terras op, waar een gezellige en ruime zithoek gecreëerd kan worden om het hele jaar door van te genieten. Het terras wordt omzoomd door borders en de rest van de tuin is voorzien van onderhoudsvrije betegeling. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich ten slotte een grote stenen garage van ca. 22m2, zodat je je fietsen en auto eenvoudig kwijt kunt op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Hoekwoning uit 1992
- Energielabel B
- 117m2 aan woonruimte
- 230m2 aan perceeloppervlakte waaronder een voor-, achter- en zijtuin
- Achtertuin op het oosten, met overkapt terras
- Stenen garage van ca. 22m2
- Airconditioning in master bedroom en woonkamer
- Rolluiken aanwezig
- Vloerverwarming in de woonkamer

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Monday December 12 virtual open house at 12:00 via our Facebook page. Missed the virtual open house? No problem, you can watch the video back on our Facebook page:

This spacious corner house built in 1992 has a spacious garden and private garage. With no less than 117m2 of floor space, including three bedrooms, a large attic and a living room with open kitchen, this house is very suitable for families. The property features comfortable details: think of the favorable energy label (B), the tiled floor with underfloor heating in the living room, the cozy fireplace, air conditioning and convenient shutters. This house is also ideal for outdoor enthusiasts: from the living room you can easily walk into the cozy covered terrace of the backyard, where you can enjoy lots of extra garden space due to the corner location. Because of the stone garage of approx. 22m2 you can also easily park your car on private property. Would you like to see this comfortable corner house with your own eyes? We are happy to show you around!

The house is located in the young, popular and child-friendly Blixembosch district; here you can enjoy an ideal location between city and nature. For example, within 3 minutes cycling you are already in the green Henri Dunant Park followed by the watery Aanschot Park, and are also within short cycling distance extensive walks along the Dommel. Facilities such as playgrounds, elementary school, secondary schools, nurseries and sports facilities are located in the immediate vicinity. For your daily shopping is shopping Ouverture with its range of stores and supermarkets at 4 minutes by bike. Within 15 minutes drive you are in the center of Eindhoven. The bus stop is a 5-minute walk and the house is conveniently located near roads such as the A50, A2 and A58.

Layout of the house
First floor:
From the front door you enter the hall. Through here are then the toilet, living and dining room and stairs to the second floor to reach. The fully tiled toilet has a floating toilet and a sink. The living and dining room has stylish recessed spotlights, panel doors and a tiled floor with comfortable floor heating. The fireplace offers a cozy place to sit around in the colder months. In summer you can enjoy the air conditioning and easily walk through the garden door onto the covered terrace. The spaciousness of this room is enhanced by the presence of large garden-facing windows and the open kitchen. The kitchen has a modern kitchen wall and a large window overlooking the front garden. The kitchen is further equipped with a 5-burner gas hob, a combination oven, a microwave, a refrigerator, a dishwasher and a Quooker. The stairs cupboard can be conveniently used as a place for extra items and provisions.

Second floor:
On the second floor are the landing, bathroom and three bedrooms. The bathroom is tightly finished with full tiling, recessed spotlights, a walk-in shower with rain shower, a luxurious Whirlpool bathtub, a floating toilet, a sink and a radiator. The bedrooms are all tightly finished with laminate flooring and large windows with shutters. One bedroom has air conditioning, and another features a convenient built-in closet with sliding doors.

Second floor:
The attic consists of a large room with laminate flooring. The large amount of space allows you to arrange this floor as you wish: as a fourth bedroom, home office or hobby room. You will also find connections for your washer and dryer.

Garden:
Because of the corner location of the house there is both a front, side and back garden available; the back garden (located on the east) is accessible through a gate on the side. From the living room you walk directly onto the covered terrace, where a cozy and spacious seating area can be created to enjoy all year round. The terrace is bordered by borders and the rest of the garden has maintenance-free tiling. Finally, at the rear of the garden is a large stone garage of approx. 22m2, so you can easily park your bikes and car on private property.

Details:
- Corner house from 1992
- Energy label B
- 117m2 of living space
- 230m2 of plot area including a front, back and side garden
- Backyard on the east, with covered terrace
- Stone garage of approx 22m2
- Air conditioning in master bedroom and living room
- Shutters present

The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course has no financial consequences for you. Without any obligation, we will inform you in detail about the property, but also about the financing possibilities and about the possibilities of selling your own home. Of course it is advisable to seek expert assistance from an NVM broker. We will be happy to help you choose your own real estate agent who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore appreciate it very much to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, provide a written bank guarantee or deposit in the amount of 10% of the purchase price. The seller shall at all times invoke the written guarantee requirement when selling his home. Also, the maximum amount of the financing reservation is the asking price which will be included in the deed of sale.

The Measuring Instruction is based on the NEN2580. The Measuring Instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measuring Instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in carrying out the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the property. The information included in this brochure is provided by the seller and/or third parties. Although we have taken great care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies etc. This information in combination with a viewing of the property should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. This information has been carefully compiled by us. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated dimensions and surface areas are indicative. The NVM conditions apply.

A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no sale. There is only a legally valid sale when the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7:2 of the Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not seen as a 'signed purchase agreement'. Even when a verbal agreement is reached with a professional party, the requirement of written form is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.752
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
117 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m²
Externe bergruimte
22 m²
Perceel
230 m²
Inhoud
412 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Airconditioning en rolluiken

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL W 4124
Kadastrale kaart
Oppervlakte
230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
88 m² (11,4 meter diep en 7,7 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom

Garage

Soort garage
Vrijstaande stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Koningskinderen 51

€ 439.000 k.k.