• Verkocht onder voorbehoud

Edelweisstraat 96 5643 GK Eindhoven Kruidenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 77 m² wonen
  • 107 m² perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Ben je op zoek naar dé ideale starterswoning op korte afstand van het centrum van Eindhoven? Dan is de Edelweisstraat 96 zeker het bezichtigen waard! Met maar liefst 76,5 m2 aan instapklare woonruimte, veel wooncomfort en een moderne vormgeving zul je je hier snel thuis voelen. De woning bestaat uit drie slaapkamers, een luxe badkamer en een gezellige woon- en eetkamer die in fijne open verbinding staat met de keuken. Bovendien kun je hier genieten van een onderhoudsvriendelijke achtertuin met een handige schuur en twee terrassen; één open terras en één overkapt terras om het hele jaar door van te kunnen genieten. Ben je geïnteresseerd in deze woning, en wil je het graag met eigen ogen bewonderen? Laat het ons weten, wij leiden je graag rond!

De woning ligt in de gezellige en kindvriendelijke Kruidenbuurt. Hier zijn veel voorzieningen op korte afstand te vinden. Zo is het centrum met haar vele cafeetjes, winkels en uitgaansgelegenheden op fietsafstand. Op loopafstand vind je een aantal supermarkten, speeltuinen en basisscholen. Ook aan groen is geen gebrek; de Stratumse heide bevindt zich op 10 minuten loopafstand. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen en picknicken in de bossen en langs het water. Bovendien ligt de dichtstbijzijndste uitvalsweg op slechts 3 minuten rijden, waardoor je al snel in nabijgelegen steden als Helmond, Tilburg en Turnhout bent.

De indeling is als volgt:
De hal van deze woning is een ware eyecatcher; de witte houten trap die boogvormig naar de eerste verdieping loopt steekt mooi af tegen de smaragdgroene muur. Vanuit de hal kun je direct de woonkamer inlopen, welke beschikt over een lichte houten vloer, een strakke wandafwerking en een comfortabele zithoek. Ook is in de woonkamer een sfeervol eetgedeelte waar plek is voor een eettafel. Vanaf het eetgedeelte is door de grote raampartij een fraai uitzicht over de achtertuin te bewonderen. Naast de woonkamer bevindt zich de stijlvolle halfopen keuken die voorzien is van alle gewenste kookgemakken. De oven, vriezer, koelkast en gaskookplaat zijn allen van goede kwaliteit. De houten kastjes maken de keuken samen met de zwart-wit betegelde vloer en het houten aanrechtblad tot een mooi afgewerkte plek.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer, en op de zolderverdieping is de master bedroom te vinden. De twee slaapkamers op de eerste verdieping zijn van middelgroot formaat, hierdoor lenen zij zich naast slaapkamer ook goed als bijvoorbeeld kinderkamer, kantoorruimte of hobbyruimte. Ook de ruime badkamer geniet een mooie afwerking; matzwarte vloerbetegeling vormt hier een elegante combinatie met de witte en smaragdgroene wanden. Verder zijn er een douche, een grote wasbak en zowel een wasmachine- als een drogeraansluiting te vinden.

Zolderverdieping:
Op zolder bevindt zich de master bedroom. Hier springen de enorme dakkapel, de grote inbouwkasten en de lichthouten balken direct in het oog.

Tuin:
De, op het noorden gelegen, achtertuin past zo in een woonmagazine; de twee terrasjes, de overkapping en de stevige schuur maken dit tot een ideale plek om te barbecueën, dineren en te genieten van het uitzicht over je gloednieuwe woning.

Bijzonderheden:
- Instapklare starterswoning in Eindhoven
- Op fietsafstand van het centrum
- Drie slaapkamers
- Energielabel C
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met een overkapt terras
- Moderne vormgeving en strakke afwerking
- Stijlvolle keuken en badkamer
- Dichtbij de Stratumse heide

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you looking for the ideal starter home a short distance from the center of Eindhoven? Then the Edelweisstraat 96 is definitely worth a visit! With no less than 76.5 m2 of move-in ready living space, lots of living comfort and a modern design you will quickly feel at home here. The house consists of three bedrooms, a luxurious bathroom and a cozy living and dining room in fine open connection with the kitchen. Moreover, you can enjoy a low-maintenance backyard here with a handy shed and two terraces; one open terrace and one covered terrace to enjoy all year round. Are you interested in this home, and would like to admire it with your own eyes? Let us know, we would love to show you around!

The house is located in the cozy and child-friendly Kruidenbuurt. Here are many amenities within a short distance. Thus, the center with its many cafes, stores and entertainment venues within cycling distance. Within walking distance you will find a number of supermarkets, playgrounds and elementary school. There is also no lack of greenery; the Stratumse heather is 10 minutes walking distance. Here you can take endless walks, bike rides and picnics in the woods and along the water. Moreover, the closest arterial road is only 3 minutes away, so you are quickly in nearby cities such as Helmond, Tilburg and Turnhout.

The layout is as follows:
The hall of this house is a real eye-catcher; the white wooden staircase that arcs to the second floor stands out beautifully against the emerald green wall. From the hall you can walk directly into the living room, which features a light wooden floor, clean wall finishes and a comfortable seating area. Also in the living room is a cozy dining area where there is room for a dining table. From the dining area is through the large windows a beautiful view of the backyard to admire. Next to the living room is the stylish semi-open kitchen equipped with all the desired cooking conveniences. The oven, freezer, refrigerator and gas hob are all of good quality. The wooden cabinets together with the black and white tiled floor and wooden countertop make the kitchen a beautifully finished place.

Second floor:
There are two bedrooms and the bathroom on the second floor, and the attic floor houses the master bedroom. The two bedrooms on the second floor are of medium size, therefore, in addition to bedroom, they lend themselves well as a nursery, office space or hobby room, for example. The spacious bathroom also enjoys a beautiful finish; matte black floor tiles here form an elegant combination with the white and emerald green walls. You will also find a shower, a large sink and both a washer and dryer connections.

Attic:
In the attic is the master bedroom. Here the huge dormer window, large built-in closets and light wood beams immediately catch the eye.

Garden:
The, north facing, backyard would fit right into a living magazine; the two terraces, the canopy and the sturdy shed make this an ideal place to barbecue, dine and enjoy the view of your brand new home.

Details:
- Move-in ready starter home in Eindhoven
- Within biking distance of downtown
- Three bedrooms
- Energy label C
- Low maintenance backyard with a covered terrace
- Modern design and sleek finish
- Stylish kitchen and bathroom
- Close to the Stratumse heather

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.221
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Lessenaardak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
77 m²
Externe bergruimte
11 m²
Perceel
107 m²
Inhoud
278 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Vaillant ecoTEC VHR CW4 (gas gestookt uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRATUM D 6889
Kadastrale kaart
Oppervlakte
107 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
51 m² (12,1 meter diep en 4,2 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noorden

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Edelweisstraat 96

€ 325.000 k.k.