• Onder bod

Gotthardpas 44 5624 NE Eindhoven Driehoeksbos

Uitgelichte kenmerken

  • 163 m² wonen
  • 213 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Deze jonge, geschakelde woning heeft een tuingerichte woonkamer, open woonkeuken, drie ruime slaapkamers en een grote zolder met een bergvide. Aan de voorkant van het huis geniet je van een vrij uitzicht met veel groen. Daarnaast zorgen de grote ramen in de woonkamer er niet alleen voor dat er veel daglicht naar binnen komt, maar geven ze ook een prachtig uitzicht op de fijne tuin. De heerlijk brede achtertuin is voorzien van een grote terrasoverkapping met beweegbaar louvre dak, inbouwspots en heaters waardoor je hier zelfs op de koudere dagen heerlijk buiten kunt zitten.

Deze woning is gelegen in de gewilde, kindvriendelijke woonwijk Driehoeksbos. Op steenworp afstand vind je een speeltuintje, maar ook sport- en recreatievoorzieningen. Ook (basis)scholen, winkelcentrum Woensel, Catherina Ziekenhuis en (speel)parken zijn in de nabije omgeving te vinden. Je kunt kiezen uit meerdere bushaltes die op loopafstand liggen en diverse uitvalswegen zijn nabij. Het bruisende stadscentrum van Eindhoven en het centraal station zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken.

INDELING
BEGANE GROND
Vanuit de overdekte entree op de oprit kom je terecht in de hal met daarin genoeg ruimte voor garderobe, het toilet en de trap naar boven. De hal geeft toegang tot zowel de inpandige garage aan de ene kant en de woonkamer aan de andere kant. Vanuit de garage loop je door naar de berging welke in verbinding staat met de tuin.
In de woonkamer geniet je van een ruime hoeveelheid daglicht door de grote ramen. Ook kijk je direct uit op de ruime tuin. De woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer welke doorloopt in de hal en de keuken.
Aan de voorzijde van het huis is een gezellige eethoek met open keuken gelegen. Ook hier vind je grote raampartijen die zorgen voor een prettige lichtinval. De lichte keuken beschikt over een natuurstenen aanrechtblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en voldoende opberg- en werkruimte.

EERSTE VERIDEPING
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, de badkamer, apart toilet en een extra ruimte waar je bijvoorbeeld een werkplek of zithoek kunt creëren. Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van isolatieglas en rolluiken. Een van de slaapkamers aan de achterzijde beschikt over tapijt, een wastafel en een hoog plafond met een slaapvide met genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. De slaapvide geeft deze slaapkamer een speelse uitstraling.
De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel. Op deze verdieping bevindt zich een aparte toiletruimte. Deze is volledig betegeld met dezelfde lichte vloer- en wandtegels als de badkamer.

TWEEDE VERDIEPING
De grote open zolder beschikt over een vinylvloer, een dakkapel, wasmachineaansluiting, cv-ketel, zonneboiler en mechanische ventilatie unit. De handige vide met dakraam kan gebruikt worden als bergruimte of werkkamer. Op deze ruime zolder is tevens bergruimte aanwezig onder de kapschuinten. Eventueel kan op deze zolder een vierde en/of vijfde slaapkamer worden gerealiseerd.

TUIN
De brede achtertuin is gelegen op het westen en beschikt over een grote terrasoverkapping. Deze overkapping is elektrisch en op afstand te bedienen waardoor de lamellen in elke stand gezet kunnen worden. Daarnaast zijn ook inbouwspots en heaters aanwezig. De moderne tegels zorgen ervoor dat er heerlijke zitplekken gecreëerd kunnen worden. Daarnaast is er ook voldoende groen door het gazon en plantenborders. Tot slot beschikt de tuin over een buitenkraan.

Donderdag 1 december virtueel open huis om 11.00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

BIJZONDERHEDEN
Energielabel B
Bouwjaar 1998
3 slaapkamers (en eventueel nog 2 extra slaapkamers te realiseren op de zolderverdieping)
Terrasoverkapping geplaatst in 2010
Deels voorzien van rolluiken
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van isolatieglas

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

-----------------------------------------------------------------------------------
SATURDAY JANUARY 21 OPEN HOUSE.
You are welcome to view this house between 12:00 and 13:30. Will we see you there?

This young semi-detached house has a garden-oriented living room, open kitchen, three spacious bedrooms and a large attic with a storage loft. At the front of the house you enjoy an unobstructed view with lots of greenery. In addition, the large windows in the living room not only ensure that a lot of daylight comes in, but also provide a beautiful view of the fine garden. The wonderfully wide backyard has a large patio cover with movable louvered roof, recessed spotlights and heaters so you can sit outside even on the colder days.

This house is located in the sought-after, child-friendly residential area of Driehoeksbos. Just steps away you will find a playground, but also sports and recreational facilities. Also (primary) schools, shopping center Woensel, Catherina Hospital and (play) parks can be found in the vicinity. You can choose from several bus stops within walking distance and several highways are nearby. The vibrant city center of Eindhoven and the central station can be reached within 10 minutes by car.

GROUND FLOOR
From the covered entrance on the driveway you enter the hall with enough space for wardrobe, toilet and stairs. The hall gives access to both the garage on one side and the living room on the other side. From the garage you walk through to the storage room which is connected to the garden.
In the living room you can enjoy plenty of daylight through the large windows. You also look directly out onto the spacious garden. The living room has a beautiful wooden floor which continues into the hallway and the kitchen.
At the front of the house there is a cozy dining area with an open kitchen. Here you will also find large windows that provide a pleasant light. The bright kitchen has a natural stone countertop, 4-burner gas hob, extractor, microwave, oven, dishwasher, refrigerator and plenty of storage and workspace.

FIRST FLOOR
On the second floor you will find three bedrooms, the bathroom, separate toilet and an extra room where you can create, for example, a workplace or sitting area. All bedrooms are nicely finished and equipped with insulating glass and shutters. One of the bedrooms at the rear has carpet, a sink and a high ceiling with a sleeping loft with enough space for a double bed. The sleeping loft gives this bedroom a playful look.
The bathroom is fully tiled and features a bathtub, a shower stall with thermostatic faucet and a sink. A separate toilet room is located on this floor. This is fully tiled with the same light floor and wall tiles as the bathroom.

SECOND FLOOR
The large open attic features vinyl flooring, a dormer window, washing machine connection, central heating boiler, solar water heater and mechanical ventilation unit. The handy loft with skylight can be used as storage space or study. On this spacious attic is also storage space available under the roof slopes. At this attic a fourth and / or fifth bedroom can be realized.

GARDEN
The wide backyard is located on the west and features a large patio cover. This canopy is electric and remote controlled so the slats can be put in any position. There are also recessed spotlights and heaters available. The modern tiles ensure that there are wonderful seating areas can be created. In addition, there is also plenty of greenery through the lawn and plant borders. Finally, the garden has an outdoor tap.

Thursday december 1 virtual open house at 11.00 am via our Facebook page. Missed the virtual open house? No problem, you can watch the video back on our Facebook page:

DETAILS
- Energy label B
- Built in 1998
- 3 bedrooms (and possible 2 extra bedrooms on the attic floor)
- Terrace roof placed in 2010
- Partly equipped with roller shutters
- The house is fully insulated and equipped with insulating glass

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 579.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.552
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
163 m²
Overige inpandige ruimte
29 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
28 m²
Perceel
213 m²
Inhoud
640 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Bosch HRC 3511 (gas gestookt uit 2011, huur)

Kadastrale gegevens

WOENSEL H 1431
Kadastrale kaart
Oppervlakte
213 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
68 m² (9 meter diep en 7,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het westen

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Elektra

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Gotthardpas 44

€ 579.000 k.k.