Bouwkavel 't Veldje kavel 9 5469 NC Erp

Omschrijving

Bouwkavels ’t Veldje
Het hart van Boerdonk
’t Veldje in Boerdonk. Wat een prachtplek om te wonen zo midden in het hart van Boerdonk. Midden in het dorp worden 4 bouwkavels aangeboden. Deze bouwkavels liggen op ’t Veldje, waar dit jaar 7 huurwoningen worden gerealiseerd.

Boerdonk is een van de kerkdorpen van de gemeente Meijerijstad. Een landelijk gelegen, sfeervol Brabants dorp, omringd door natuur en op korte afstand van Veghel en nabij de uitvalsweg N279 met goede verbinding naar, ’s-Hertogenbosch, Helmond en Eindhoven.

De nieuw te bouwen woningen op de bouwkavels dienen in maat, schaal en architectuur aan te sluiten op de reeds bestaande bebouwing rondom de kavels. Hierdoor worden de nieuwe woningen onderdeel van ’t Veldje en sluiten ze goed aan bij de overige bebouwing. Voor uitgebreide criteria, zie beeldkwaliteitsplan.

Natuur en landschap
Boerdonk ligt in het dal van de Boerdonksche Aa, een zijriviertje van de Aa, die aan de oostzijde langs het dorp stroomt. Ten westen van Boerdonk loopt de Zuid-Willemsvaart. Ten noordoosten ligt het natuurgebied Het Hurkske. Het gebied heeft een oppervlakte van zo’n 170 hectare. In een bos van naald- en loofbomen vindt u prachtige picknickplaatsen en een mooie vlonderbrug. Er zijn diverse poelen en vennen, waaronder het bekende Rauwven.

Kavel 9
Vrijstaande woning op een perceel van ca. 601 m²
Ligging tuin: Noordoosten
Goothoogte: 4 (achter 6) meter
Nokhoogte: 9 meter
Koopsom: € 177.500,00 VON

De koopsom van deze bouwkavel is vrij op naam, inclusief 21% BTW en notariskosten.

Bent u benieuwd welke stappen er allemaal nodig zijn om zelf een woning te bouwen? Wilt u meer weten over de bijkomende kosten en de bouwkosten voor deze vrijstaande woning? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 177.500 v.o.n.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
601 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in centrum

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.