Looieind 14 5469 SR Erp Buitengebied Kraanmeer en Veluwe

Omschrijving

Gelegen op een prachtige locatie te midden van Erp, Veghel, Boekel en Uden treft u deze kavel aan voor het oprichten van een langgevelboerderij van maar liefst 350 m² grondoppervlakte. Op het ruime perceel van ca. 3.000 m² staat thans al een langgevelboerderij welke gesloopt en herbouwd mag worden op het perceel waardoor de langgevelboerderij in het verlengde van de Looieind loopt. Het object biedt ruime mogelijkheden voor mensen die een beroep aan huis hebben of mantelzorg willen verlenen.

De kavel meet een front van ca. 70 meter en een diepte van ca. 43 meter. De nieuw te bouwen woning dient ca. 10 meter uit de perceelsgrens gebouwd te worden.

NUTSVOORZIENINGEN
De huidige woning is reeds aangesloten op de nutsvoorzieningen waaronder gas, water, elektra, riool en glasvezel. Achtergelegen opstallen, welke bij verkoper in eigendom blijven, zijn eveneens aangesloten op dezelfde nutsvoorzieningen. In de koopovereenkomst zal t.b.v. van de achtergelegen opstallen een erfdienstbaarheid opgenomen worden voor het hebben, houden, vernieuwen en onderhouden van de nutsvoorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN
Momenteel loopt de bestemmingsplanprocedure om de huidige bestemming van de gehele locatie van Recreatie om te zetten in Woondoeleinden. De kosten voor de bestemmingswijziging zijn voor rekening van verkoper. De kosten voor de noodzakelijke bouwvergunningen komen voor rekening van koper.

Verkoper heeft met de gemeente Meierijstad een anterieure overeenkomst afgesloten waarin verplichtingen zijn opgenomen waaronder landschappelijke inpassing welke onderdeel uitmaakt van de bestemmingsplanwijziging. De verplichtingen voortvloeiend uit de anterieure overeenkomst worden in de koopovereenkomst opgelegd aan de nieuwe eigenaar.

KADASTER
Verkochte is kadastraal bekend als gemeente Erp, sectie R, nummer 142.

Van het kadastrale perceel wordt slechts een gedeelte verkocht. De kosten voor de kadastrale inmeting komen, elk voor 50/50, voor beide partijen. In de koopovereenkomst wordt een verrekenbeding opgenomen voor onder- of overmaat.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 495.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.000 m²

Kadastrale gegevens

ERP R 142
Kadastrale kaart
Oppervlakte
3.000 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Looieind 14

€ 450.000 k.k.