Schuttersweg 5438 AH Gassel

  • Onder optie
€ 230.000 k.k.

Omschrijving

Onder voorwaarden is het mogelijk om de koopsom te verlagen.

Bent op zoek naar een kavel waarin u de keuze heeft om lekker te wonen OF om wonen met werken te combineren in uw eigen omgeving? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten!

Over Gassel:
Het mooie Gassel is één van de drie dorpen van de voormalige gemeente Grave, een dorp met meerdere gezichten.
De basisschool, De Bongerd, ligt centraal in het dorp.
Aan het kerkplein vindt u een servicepunt, waar diverse voorzieningen zijn gevestigd, zoals een bakker en snackbar. Even het plein oversteken en u bent bij het dorpshuis. Speeltuinen en trapveldjes vindt u ook op diverse plekken in het dorp.
Er is een rijk verenigingsleven die wat te bieden heeft voor elke leeftijdsgroep! En trouwens, er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waar u uiteraard van harte welkom bent.
Mogelijkheden om te recreëren zijn in grote mate aanwezig. Gassel staat in de omgeving bekend om haar "Gasselse bossen". In de bossen kunt u heerlijk wandelen, terwijl uw kinderen nog ouderwets buiten kunnen spelen, hutten kunnen bouwen of kunnen spelen in de speeltuin. Ook is daar een manege gevestigd.
Op enkele minuten fietsen komt u bij "de Kraaijenbergse plassen". U kunt hier zwemmen, varen of vanaf een bankje met picknicktafel van de natuur en pleziervaartuigen genieten. Maar ook zeker een mooi gebied om doorheen te fietsen.

Omgeving:
Op een paar minuten rijden ligt het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale weg N321 in ongeveer 10 minuten op de snelweg A50, A59 of A73. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen of Uden en in hartje Cuijk zelfs binnen 10 minuten. Mocht u een voorkeur hebben voor openbaar vervoer, uiteraard is dat ook mogelijk in Gassel.
Naast de natuur die u in het Gassel vindt, komt u een stukje buiten Gassel bij de Broekse Wielen. Dit is een bosachtig gebied voorzien van kleine meertjes en spannende wandelpaden. Van hieruit kunt u lekker wandelen naar kasteelburcht Tongelaar. Dit ligt midden in het uitgestrekte bosgebied en is omringd door historische boerderijen.
Aan de andere zijde van Gassel ligt het dorpje Linden. Linden kenmerkt zich door haar recreatieve mogelijkheden. Dit komt vooral omdat u hier vele watersporten kun beoefenen, maar ook met uw boot kunt aanmeren. Een camping, grote speeltuin en horecagelegenheden maken Linden compleet.

Kortom, Gassel biedt u ruimte en landelijk wonen én toch alle voorzieningen binnen handbereik!

Schuttersweg;
Aan de Schuttersweg zijn twee ruime bouwkavels beschikbaar die zowel voor enkele wonen én voor woon/werk geschikt zijn. Aan de voorzijde heeft u een rustige dorpse ligging en een uitrit die uitkomt in de kern van Gassel, aan de achterzijde mag u een uitrit realiseren waar u direct op de N321 uit komt. Voor uw bedrijf een mooie zichtlocatie!
U kunt hier een ruime woning bouwen, met daarachter een loods of werkplaats. Maar als u de voorkeur heeft om er geen bedrijfsmatige activiteiten te gaan verrichten, heeft u ook de vrijheid daar een ander soort bijgebouw te plaatsen die aansluit op uw woonwensen.
Kortom, deze kavels zijn optimaal geschikt voor vele doeleinden!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek hierover? neem dan contact op met ons kantoor!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 230.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort object
Bouwgrond
Perceel
847 m²
Aanvaarding
In overleg
Status
Onder optie