• Verkocht onder voorbehoud

Bouwnummer (Bouwnr. 27) 6562 NK Groesbeek

Onderdeel van project De Heikant, Groesbeek

Omschrijving

Zeer energiezuinig woningen!

Wonen heeft een nieuwe dimensie gekregen. Naast wooncomfort spelen duurzaamheid en verbondenheid met de woonomgeving een belangrijke rol.

Wonen als basis, verankerd in een vertrouwde, veilige omgeving waar mensen elkaar nog kennen, om elkaar geven. Wonen in de natuur, als bron van ontspanning en inspanning, dichtbij de werkomgeving.
Maar dat ook weer niet afgezonderd van de wijde wereld. Met een stad in de buurt voor de moderne voorzieningen als winkelen, uitgaan, de universiteit, de ziekenhuizen en de voordeur naar het buitenland bij de achterdeur.
Het is de formule van De Heikant: een nieuw te ontwikkelen buurtschap met diverse woningtypen in de oksel van het kerkdorp De Horst bij Groesbeek, midden in het groen, in de nabijheid van Nijmegen, en op steenworp afstand van het buurland Duitsland.

Op de kavels is het mogelijk om bijvoorbeeld type 1, 2 of 3 te bouwen (ZIE FOTO'S).

In de eerste fase van Bouwplan Heikant (De Horst) zijn 12 rijwoningen gebouwd. De tweede fase bestaat uit 5 vrije bouwkavels, 3 levensloopbestendige (patio) woningen en 8 twee-onder-een-kap woningen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 152.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
366 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bouwnummer (Bouwnr. 27)

€ 152.500 v.o.n.