• Verkocht onder voorbehoud

Akerstraat 82 6411 HC Heerlen Op de Nobel

Uitgelichte kenmerken

  • 291 m² wonen
  • 284 m² perceel
  • 7 slaapkamers

Omschrijving

Te koop aangeboden per direct:

Beleggingsobject in het centrum van Heerlen gelegen aan de Akerstraat 82.
Het object beschikt over gigantisch veel ruimte en mogelijkheden, is deels gerenoveerd en bevindt zich op dit moment in een niet verhuurde staat (woning alsook de winkel).

Ook ideaal om wonen en werken te combineren. denk bijvoorbeeld aan wonen gecombineerd met een atelier en winkel of wonen met magazijn/reparatie/backoffice en winkel.

Bouwjaar: 1907
Gebruiksdoel: woonfunctie, winkelfunctie.
Oppervlakte: 291m2.

Stuur ons een e-mail voor het ontvangen van alle overige stukken (tekeningen, plattegronden etc).

In deze hebben wij ervoor gekozen om tevens een open dag te organiseren, alleen zo kunt u tenslotte écht een goed beeld krijgen van de staat, de mogelijkheden en de ongekende hoeveelheid aan ruimte.

Bieden vanaf prijs € 225.000.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 773
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Specifiek
Dubbele bewoning mogelijk

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
291 m²
Overige inpandige ruimte
50 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
50 m²
Externe bergruimte
50 m²
Perceel
284 m²
Inhoud
750 m³

Indeling

Aantal kamers
15 kamers (7 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
G Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Combiketel, huur

Kadastrale gegevens

HEERLEN E 6143
Kadastrale kaart
Oppervlakte
284 m²

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Akerstraat 82

€ 225.000 k.k.