• Verkocht onder voorbehoud

Park Heteren - Bouwnummer 13 6666 GA Heteren Buitengebied Heteren Boterhoek-Weerbroek

Blikvanger Royale kavel 1500m2 - eigen ontwerp schuurwoning - groene ligging!

Omschrijving

KAVEL 13 IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

ALGEMEEN
Op steenworp afstand van de uiterwaarden van de Rijn en aan de rand van het Betuwse dorp Heteren wordt een zeer groene locatie ontgonnen tot een exclusief woondomein. Park Heteren bestaat uit 4 verschillende deelgebieden waarbij elk deelgebied een geheel eigen karakter heeft.
In het park worden 18 vrijstaande woningen op royale kavels van 900 tot 1.800m2 groot gerealiseerd. Daarnaast komen er 8 sociale huurwoningen. 12 Kavel zijn er inmiddels verkocht. De laatste kavels zijn nu beschikbaar. Het plangebied is inmiddels geheel bouwrijp gemaakt, er wordt volop gebouwd en de eerste woning is reeds opgeleverd om bewoond te worden.

De architectuur binnen het project wordt geïnspireerd door het woningtype Schuurwoning. Voor elke deelgebied zijn de mogelijkheden divers en is de uitstraling vastgelegd in het beeldkwaliteitsplan en de kavelpaspoorten. Dit betekent dat elk deelgebied een eigen karakter en beleving krijgt. Zo mag er bijvoorbeeld “Aan de Poel” een klassieke schuurwoning gebouwd worden en is er in de Boomgaard meer ontwerpvrijheid. Hier zou op 1 van de nu nog beschikbare kavels bijvoorbeeld ook een woning met een plat dak gerealiseerd mogen worden.

Elke woning dient minimaal 600m3 en maximaal 1.000m3 groot te zijn. Daarnaast is er de vrijheid om (eventueel buiten het bouwvlak) bij te bouwen. Het project biedt zo volop mogelijkheden om uw droomwoning te ontwerpen en realiseren. Denk aan een (schuur)woning met hoge glaspuien en een vide tot in de nok, meerdere kamers en badkamers op de slaapverdieping of juist een levensloopbestendig woonhuis met alle voorzieningen op de begane grond. Een meer kubistische woning met plat dak behoort nog tot de mogelijkheden “In de Boomgaard”. En het mooie is: u heeft de vrijheid om zelf een architect en aannemer te selecteren.
In opdracht van ontwikkelaar Solvast zijn er door architect House of Architects 3 projectwoningen speciaal voor Park Heteren ontworpen. U vindt ze op de projectwebsite. Indien gewenst kunt u een beroep doen op de kennis en ervaring van het projectteam en de adviseurs onder leiding van projectarchitect House of Architects uit Amsterdam. Ons team helpt u graag.

Kortom, wij laten u graag kennis maken met dit unieke en duurzame nieuwbouwproject in het Betuwse landschap.

STATUS BESCHIKBAARHEID:
Park Heteren krijgt inmiddels een gezicht, doordat meerdere woningen al in aanbouw zijn. De eerste rietgedekte schuurwoning (Aan de Brink) is zelfs al opgeleverd. Het bouwrijp maken is door de ontwikkelaar, in nauw overleg met de gemeente Overbetuwe, reeds afgerond waarbij de riolering, nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting zijn aangelegd. Het project is aangesloten op de hoofdaansluiting (elektra). U dient uiteindelijk zelf de eigen aansluiting voor de woning aan te vragen.

Van de 18 bouwkavels zijn de volgende kavels nog beschikbaar:
- Aan de Poel: Kavel 14
- Aan de Boomgaard: Kavel 16 en 17
- De Groene Ruimte: Kavel 1 en 2 (momenteel nog niet in verkoop)
De overige 12 kavels zijn reeds verkocht en overgedragen aan de kopers.

AAN DE POEL - Bouwnummer 13
Aan de bestaande poel liggen drie ruime, diepe kavels tussen de bomen. U wordt zelfs mede eigenaar van de poel. De woningen hebben allen een eigen relatie met de poel. Deze groene plek met privacy bij de poel is lommerrijk en ruim, met het geluid van ruisend riet en soms bezoek van een zwanenfamilie.

MOGELIJKHEDEN
Bouwnummer 13 is ca. 1.540m2 groot.

Het beeldkwaliteitsplan laat zien dat er in deelgebied “Aan de Poel” schuurwoningen gebouwd mogen worden. Hierdoor krijgt dit deelgebied een éénduidig en uniform beeld tussen de bomen. De bouwvlakken op de kavels verschillen individueel wel van elkaar waardoor de woningen niet in één lijn met elkaar gebouwd worden. Aangezien de kopers tot op heden hebben gekozen voor een eigen ontwerp ontstaat er zeker afwisseling en diversiteit.

Het realiseren van een bijgebouw, bijvoorbeeld een schuur en/of garage is toegestaan. De maximaal toegestane oppervlakte voor aan- en uitbouwen, bijgebouwen, overkappingen en carports is 150m2. Zie specificaties bestemmingsplan en kavelpaspoort. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u hierover contact opnemen met ons kantoor.

UW EIGEN ONTWERP
De projectontwikkelaar is in 2023 het verkoopproces van het project gestart met de gedachte het kopers gemakkelijk te maken door 3 modelwoningen te laten ontwerpen die voldoen aan het Beeldkwaliteitsplan en de duurzaamheidseisen. Tot op heden is gebleken dat de kopers van Park Heteren de voorkeur hadden om een eigen ontwerp te realiseren. Nu er nog maar enkele kavels beschikbaar zijn, hebben wij het idee losgelaten om turn key projectwoningen te verkopen/te realiseren en geven we maximale ruimte aan kopers die een eigen droomwoning willen realiseren. De ontwerpen van projectarchitect House of Architects zijn uiteraard wel beschikbaar indien u voor dit bureau kiest als architect. Natuurlijk kunt u de ontwerpen aanpassen aan uw behoefte.

Wanneer u een bouwkavel koopt en hier zelf een huis op laat bouwen dan is het van belang dat u zich het volgende realiseert: het ontwerp van het huis dient te voldoen aan het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, BENG-norm en een gemiddelde GPR-score van 8.
De architect en adviseurs kunnen u hierbij begeleiden. Verwijzend naar het vastgestelde bestemmingsplan dient een te bouwen woning in ieder geval te voldoen aan de volgende specificaties:

- Hoofdgebouw dient binnen het bouwvlak gerealiseerd te worden
- Binnen het bouwvlak is maximaal 1 vrijstaande woning toegestaan
- Goothoogte maximaal 6 meter
- Bouwhoogte maximaal 10 meter
- Inhoud minimaal 650m3 en maximaal 1.000m3.

De kavelprijzen zijn te vinden op de projectpagina parkheteren.nl.

De kavelprijzen zijn altijd inclusief plankosten à € 30.000,- per kavel. De kavelprijs en de plankosten vormen samen de koopsom van de kavel V.O.N.
Uiteraard kunt u ook bij het bouwen in eigen beheer gebruik maken van ons team van specialisten.

DUURZAAM
Duurzaamheid is op Park Heteren een belangrijk aspect, zeker wanneer het om wonen en leven in de natuur gaat. De woningen op Park Heteren zullen uiteraard duurzaam worden gebouwd en voldoen aan de vereiste BENG-norm (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en hebben een gemiddelde GPR score van 8. De GPR score geeft de duurzaamheid van een gebouw aan en wordt bepaald aan de hand van de volgende 5 thema’s: Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Elke woning heeft een (aard)warmtepomp. U kunt op Park Heteren bijna energieneutraal of zelfs (met een aantal toevoegingen) helemaal energieneutraal wonen. Een gasaansluiting zal verleden tijd zijn.

INTERESSE?
Park Heteren is een exclusief nieuwbouwproject dat uniek is in de regio én in Nederland. Wanneer wij uw interesse hebben gewekt, dan maken wij graag met u een afspraak op locatie. Op het terrein krijgt u een uitgebreide rondleiding zodat u een beeld krijgt van de ligging en de deelgebieden. Vervolgens kunnen wij met u, onder het genot van een kopje koffie, bij ons op kantoor verder informeren omtrent de mogelijkheden.

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van Park Heteren willen wij u tevens verwijzen naar de webpagina van het project:
Ziet u zich al wonen op Park Heteren?

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de verkoopdocumentatie kan geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 430.000 vrij op naam Hypotheekadvies
Aangeboden sinds
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.540 m²

Kadastrale gegevens

HETEREN F 1778
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.540 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, aan water en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Park Heteren - Bouwnummer 13

€ 430.000 v.o.n.