• Verkocht onder voorbehoud

Vicarie 33 6666 HK Heteren

Uitgelichte kenmerken

  • 142 m² wonen
  • 447 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

HETEREN
Vicarie 33

Een modern vormgegeven, luxe afgewerkt en kindvriendelijk gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (2000) met tal van grote pluspunten zoals aantrekkelijke raampartijen waaronder in de zij-erker, een mooie natuurstenen vloer met vloerverwarming op de begane grond, een complete, inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een ruimtelijke badkamer met opvallende raampartij en een aangebouwde garage die via een bijkeuken van binnenuit te bereiken is. Voor de garage is een volwaardige carport aangebouwd. De brede oprit biedt plaats aan 2 auto’s.

Deze gezinswoning staat gunstig op de kavel (447m2) waardoor de meeste tuin aan de achterzijde is gelegen. De achtertuin heeft dan ook een goed formaat (17m diep en 14m breed) en heeft een groen karakter door een gazon en verschillende soorten bomen. Het is een zonnige tuin waarbij je tot in de avonduren, in de stijlvolle veranda (18m2), van de zon kunt genieten. Een degelijk tuinhuis van 18m2 groot achterin de tuin zorgt voor flink wat extra opbergmogelijkheden.

Quote van de makelaar: “Dit soort complete gezinswoningen komen niet vaak vrij op de markt. De woning én het perceel zijn mooi in balans qua ruimtelijke indeling. Er is aandacht besteed aan luxe en comfort en dat maakt het huis extra aantrekkelijk. Geen zin om te klussen, maar wil je meteen lekker wonen? Maak dan een afspraak met ons kantoor en laat je verrassen”.

LUXE & COMFORT
Luxe en comfort staan bij deze woning hoog in het vaandel. De woning is nog maar 20 jaar oud en voldoet aan de woonwensen van de huidige tijd. Een leistenen vloer met vloerverwarming, een keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, een natuurstenen werkblad, design binnendeuren en een ‘inpandige’ garage die geïsoleerd én verwarmd is. De woning is bijzonder praktisch ingedeeld terwijl er ook een speels karakter in zit. Dit komt met name door de ‘glazen erkerkolom’ in de zijgevel die van de begane grond tot in de badkamer op de 1e verdieping doorloopt. Wat ook opvalt zijn gunstig gelegen raampartijen die op de draai van de zon zijn gesitueerd. Hierdoor is er altijd een prettige lichtinval in huis. Op de verdiepingen is géén kleine (slaap)kamer te vinden en ook de ruime badkamer is compleet ingedeeld. De glaspui van vloer tot plafond geeft de badkamer een unieke beleving. Verder is de woning volledig geïsoleerd en in 2016 is de CV-ketel nog vervangen.

LIVING
De woonkamer (ca. 40m2) loopt in een L-vorm van voor naar achteren en heeft een open aansluiting op de keuken. Dus wel een open karakter, maar je kijkt niet direct op het aanrechtblad. In combinatie met de erker in de zijgevel, zijn er meerdere zithoeken te creëren. Aan de voorzijde kun je met gemak een grote hoekbank kwijt terwijl er aan de achterzijde plek is voor een robuuste 6-persoons eettafel. Noemenswaardig is het vrije uitzicht aan de voorzijde. Door de gunstige ligging in de straat kijk je niet bij andere woningen naar binnen (en andersom), maar kijk je vrij weg over de voorgelegen groenvoorziening. Hetzelfde geldt voor de achterzijde. Doordat de achtertuin relatief diep is, geniet je ook hier veel privacy. Er is een tuindeur aanwezig waardoor je direct het buitenterras op loopt.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
Aan de achterzijde is de keuken gelegen. Deze is in een ruime hoekopstelling geplaatst. Wat opvalt is dat er nagedacht is over het ontwerp. Hierdoor is het geen standaardopstelling en heeft het net even die accenten die de keuken speels en trendy maken. Hoogglans witte fronten, licht houten bovenbouw en strakke, stalen grepen met als eye-catcher het zwart natuurstenen werkblad. De inbouwapparatuur is praktisch geplaatst met onder andere een hoge koelkast, een grote oven, een separate magnetron, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. In de hoek is een draaicarrousel geïntegreerd en er zijn in de ‘bovenbouw’ diverse inbouwspots aangebracht.

Vanuit de keuken is er een directe verbinding met de bijkeuken. Hier kun je 3 apparaten naast elkaar kwijt, bijvoorbeeld een wasmachine, wasdroger en een vriezer. Erg praktisch is de doorloop naar de garage die als het verlengde van je woning geldt aangezien je hier veel meer mee kunt dan alleen als ‘garage’ te gebruiken.

1e VERDIEPING
Via de hal en een prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 3 volwaardige slaapkamers gelegen van respectievelijk 16,5m2, 15,5m2 en 9m2 groot. Opvallend is dat ook hier de ramen zeker niet standaard zijn en juist voor een speels effect zorgen. Brede ramen die doorlopen tot aan de hoeken van de gevels zorgen bovendien voor veel lichtinval. Werk je graag vanuit huis, dan moet er zeker een fijne werkkamer tussen zitten. Een lichte, doorlopende laminaatvloer over de gehele verdieping versterkt het ruimtelijke gevoel.

BADKAMER
Eén deur op de overloop heeft een ander design en die geeft toegang tot de badkamer. Wanneer je de badkamer oploopt, komt je een zee van licht tegemoet. De grote glaspui van de doorlopende erker geeft hier het gewenste effect van veel ruimte en licht. De badkamer is optimaal ingericht en aangekleed met onder meer een inloopdouche, een ligbad, een 2e (zwevend) toilet en een 2-persoons wasmeubel met ladekorven. Boven het wasmeubel is een spiegelkast met opbergmogelijkheden geplaatst. Zwart betegelde scheidingswandjes geven de badkamer een chique uitstraling zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel.

2e VERDIEPING
Op de 2e verdieping hebben we te maken met het schuine dakvlak, maar desondanks is het ruimer dan de buitenzijde doet vermoeden. Eénmaal boven kom je terecht in een open, multifunctionele ruimte waar een tiener heel blij van zal worden. Door een tussenwand te plaatsen, zou je hier een slaapkamer van 13,5m2 groot kunnen realiseren. Aan de andere zijde is nog een extra kamer van 7m2 aanwezig. Hier hangt de CV-ketel waardoor het niet vanzelfsprekend is om hier een slaapkamer van te maken, maar het zou prima een logeer-, hobby- of werkkamer kunnen zijn. Onder de schuine kanten (knieschotten) is nog extra opbergruimte gecreëerd.

GARAGE & CARPORT
Uiteraard mag bij een dergelijk, vrijstaand woonhuis een goede oprit, een volwaardige carport en een comfortabele garage niet ontbreken. Er is niet zomaar een garage aangebouwd aangezien deze is gebouwd met een geïsoleerde spouwmuur. Dubbele, hardhouten deuren én verwarming geven deze garage het nodige comfort waardoor je de garage ook voor andere doeleinden zou kunnen gebruiken. Een praktijk of kantoor aan huis of zelfs een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn zomaar enkele opties. In de huidige situatie is er een degelijke schuif/kastenwand ingebouwd. Dit is erg handig wanneer je veel spullen hebt op te bergen. Enkele fietsen en/of een motor kunnen er nog prima bij, maar wanneer je toch liever een auto in de garage parkeert, dan zou je de vaste kastenwand eruit kunnen halen. En niet te vergeten: de garage is via de bijkeuken, van binnenuit toegankelijk!

De carport is breder dan de garage waardoor je er prima een auto onder kwijt kunt. De carport is in 2017 geplaatst waarbij er niet is bezuinigd op de afwerking met o.a. inbouwspots. Op de oprit kun je gemakkelijk 2 auto’s achter elkaar parkeren. De oprit is breed genoeg om aan beide kanten zonder problemen uit te stappen. Naast de garage is een afgesloten achterom te vinden.

BUITENLEVEN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal de achtertuin je zeker aanspreken. De tuin heeft een goed formaat (ca. 17m diep en ca. 14m breed) en is dus mooi in balans (bijna vierkant). De tuin is overzichtelijk aangelegd met rechte lijnen, diverse groenvoorzieningen zoals een gazon, diverse verschillende bomen en ook de erfgrens heeft een overwegend groen karakter. Doordat de tuin lekker diep is en de achtergelegen bebouwing relatief weinig inkijk heeft, geniet je hier opvallend veel privacy. Er zijn verschillende terrassen aangelegd aangezien je hier heerlijk in de zon kunt zitten. Achterin de tuin is een stijlvolle veranda gebouwd (5m x 3,5m) waar tot in de avonduren de zon in schijnt. In de andere hoek is een extra tuinhuis (ca. 17m2) geplaatst. Hier kun je eventueel ook je fietsen stallen en/of je tuingereedschap en tuinmeubilair kwijt.

DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is overwegend ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en een waterpartij. De Vicarie heeft een open karakter waarbij er verschillende groenvoorzieningen tussen de woonblokken zijn aangelegd. Hierdoor kijk je prettig van je af wat een soort van vrijheid en privacy biedt. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de vrije bouwkavels waarbij geen woning hetzelfde is, afgewisseld door 2-kappers en rijwoningen. De waterpartij verderop in de wijk is een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels. Om de hoek ligt een boomgaard met monumentale fruitbomen waar je heerlijk kunt wandelen of een hond kunt uitlaten.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent het dorp Heteren, de indeling en alle bijzonderheden van de woning.

HETEREN
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De verwachting is dat er medio 2021 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo die al in het hart van het dorp gevestigd is.
Heteren heeft een aantrekkelijke ligging aan de Rijn. Vanuit de woning loop je zo de uitgestrekte uiterwaarden in alwaar een recreatiegebied is gerealiseerd. Er zijn speciale ‘verhoogde’ wandelpaden aangelegd en in de zomer kun je genieten van één van de aangelegde strandjes aan het binnenwater.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Overdekte ontvangst bij voordeur door carport v.v. inbouwpots
Hal/entree met meterkast, zwevend toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer met L-indeling, een zij-erker en tuindeur (achterzijde)
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorloop naar…
‘Inpandige’, verwarmde garage met dubbele deuren naar carport en tuindeur (achterzijde).
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer ingedeeld met ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een 2-persoons wasmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder (multifunctionele ruimte) die mogelijkheden biedt voor een extra slaapkamer
(Slaap)kamer 4 met knieschot opbergruimte en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Complete en comfortabele gezinswoning met alleen maar pluspunten
Neutraal en verzorgd afwerkingsniveau
Leistenen vloer met vloerverwarming op de begane grond
Opvallende raampartijen door de gehele woning
Veel lichtinval doordat de zon aan de juiste zijde om de woning heen draait
Moderne inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad
Bijkeuken met doorloop naar garage
Maar liefst 4 volwaardige slaapkamers + een werkkamer
Complete badkamer en zwevende toiletten
Glasvezel-aansluiting aanwezig
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combi met bouwjaar 2016
Volledig geïsoleerd
Energielabel B
Vrije achtertuin met veel zonuren en privacy
Veranda maakt het buitenleven nog aangenamer
Zonwering achter, elektrisch bedienbaar
Ruim opgezette oprit met volwaardige, luxe carport (2017)
Gunstige ligging in de straat met vrij uitzicht
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
De vrije natuur van de uiterwaarden ligt binnen handbereik!

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 474.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.342
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
142 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
23 m²
Externe bergruimte
17 m²
Perceel
447 m²
Inhoud
480 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Calenta (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

HETEREN F 815
Kadastrale kaart
Oppervlakte
447 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
238 m² (17 meter diep en 14 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage en carport
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra en verwarming
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Melkweide

Heel Heteren

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Melkweide

Heel Heteren

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Vicarie 33

€ 474.500 k.k.