• Onder bod

Bredeweg 16 9995 PT Kantens Kantens

Omschrijving

Ooit was Kantens de ‘hoofdplaats’ van de gelijknamige gemeente die later is opgegaan in grotere gemeentes tot zeer recent in de gemeente Het Hogeland. Het kleinschalig dorp is op gelegen vijftien tot twintig autominuten van de stad Groningen en de Eemshaven gelegen, waardoor het qua ligging als zeer gunstig beschreven kan worden. Niet alleen met eigen vervoer zijn de omliggende plaatsen goed bereikbaar.

Middelstum, Bedum, Uithuizen en Groningen zijn met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Het dorp zelf beschikt over een basisschool en kinderopvang, maar voor de andere voorzieningen zijn de inwoners van Kantens in eerste instantie aangewezen op het naburige Middelstum. Het iets verderop gelegen Uithuizen kent een hoger voorzieningenniveau, waaronder onderwijsinstellingen voor voortgezet onderwijs.

Aan de rand van het dorp met een vrij uitzicht over de landerijen rondom het dorp mag Brandsma De Jong een riante bouwkavel te koop aanbieden. Het perceel is namelijk meer dan 1.000m2 groot en op een hoek gesitueerd. Dit biedt bij het ontwikkelen van uw droomwoning vermoedelijk meer mogelijkheden qua situering en uitzicht. Het perceel is in beginsel bestemd voor een vrijstaande woning, waarbij de bestemmingsplanvoorschriften nadere duidelijkheid verschaffen over de bouwmogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.090 m²

Kadastrale gegevens

KANTENS F 1552
Kadastrale kaart
Oppervlakte
995 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
KANTENS F 1998
Oppervlakte
95 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bredeweg 16

€ 100.000 k.k.