Bisschoplaan 1 8455 JM Katlijk Katlijk

Omschrijving

DAALDERSPLEKJE

Schitterende landelijke woonplek net ten oosten van Heerenveen!

Op een prachtige, groene plek met rondom weids en open uitzicht, in het landelijke buitengebied van Katlijk mogen wij u een bouwkavel aanbieden op een royaal perceel van 1.845m2. De kavel ligt geheel vrij in het coulissen landschap ten oosten van Heerenveen, omsloten door natuurlanderijen. De huidige vraagprijs is inclusief grond, tekeningen, schone grondverklaring en vergunningen.

Op de impressies ziet u het ontwerp dat door de huidige eigenaren is ontworpen. Hiervoor is een WABO vergunning van de gemeente Heerenveen afgegeven. Tevens is het mogelijk een geheel andere woning te bouwen. De ruime kavel en de ruime bebouwingsmogelijkheden geven u de kans om hier uw droomhuis te realiseren. Wilt u weten wat hiervoor de mogelijkheden zijn? De bouwvoorschriften zijn te vinden in het bestemmingsplan 'Bestemmingsplan Bisschoplaan 1 Katlijk E.O.’

De nieuw te bouwen duurzame woning waar een vergunning voor is afgegeven, is onder architectuur ontworpen door Maas Architecten in Lochem en Zeist. Dit architectenbureau staat bekend om het inzetten van architectonische ontwerpelementen zodat je de ruimtelijke beleving in de omgeving terug ziet in de woning, zoals de zichtlijnen van binnen naar buiten en tussen verschillende ruimtes of functies. Slim, strategisch of subtiel toegepast dragen ze bij aan de beleving van de ruimtes en van de omgeving. Alle materialen in het huidige ontwerp zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn van een hoogwaardige kwaliteit, wat een lange levensduur garandeert.

LIGGING
Een bijzonder fraaie plek in Fryslân die zich laat kenmerken door het omringende bosgebied en het Ketliker Skar, met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden en bijbehorende flora en fauna zoals damherten, reeën, uilen en spechten. Het dorp Katlijk grenst aan Parklandschap Oranjewoud op nog geen 10 km van Heerenveen waar vele voorzieningen zijn zoals een ziekenhuis, middelbare scholen, Sportstad Heerenveen, IJsstadion Thialf en musea. Daarnaast is in de naastgelegen dorpen Mildam, Nieuwehorne, Oudehorne, Oranjewoud en De Knipe een basisschool aanwezig. Hier bevinden zich ook volop diverse sportverenigingen, zoals tennis, voetbal, atletiek en survival. Ook Heerenveen heeft natuurlijk meer dan voldoende sportgelegenheden om uit te kiezen. U bent binnen 5 minuten op de snelweg A32/A7 waardoor u op korte afstand snelle verbinding heeft met de rest van Nederland.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.845 m²

Kadastrale gegevens

MILDAM O 19
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.845 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bisschoplaan 1

€ 600.000 k.k.