De Strook van Vijf Bouwkavel 2 1767 BW Kolhorn

Omschrijving

Stijlvol wonen in het groen...

Aan De Strook te Kolhorn, centraal gelegen in de Kop van Noord-Holland wordt u de mogelijkheid geboden om een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toe te voegen op riante kavels. Een unieke mogelijkheid voor vijf exclusieve vrijstaande woningen! Het woonproject STROOK VAN VIJF is gelegen achter de historische Westfriese Omringdijk in Kolhorn. Waar vroeger de donkere golven van de Zuiderzee tegen de dijk beukten, zijn nu uitgestrekte weilanden, vaarten en sloten.

Binnen enkele kilometers van Kolhorn ligt Schagen, een bedrijvige provinciestad met zo’n 17.000 inwoners. Hier treft u winkels, terrassen en restaurantjes, maar ook veel voorzieningen voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en openbaar vervoer. Schagen is ook bekend door haar evenementen. Stuk voor stuk heuse publiekstrekkers. Ook zijn Alkmaar, Hoorn en Den Helder op autoafstand bereikbaar, terwijl Kolhorn heerlijk rustig centraal in de Kop van Noord-Holland is gelegen.

Toekomstige bewoners hoeven hun erf niet af om de ruimte op te zoeken. Door de riante kavels en groene strook aan de achterzijde is rondom de woning altijd wel ergens een plekje op het erf waar men rust en ruimte kan vinden.

Kavelgrootte:
- kavel 2, 1.100 m²

Wij bieden in totaal 5 bouwkavels aan, voor meer informatie verwijzen u graag naar de separate aanmeldingen.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere kadastrale kaart, onderzoeksrapporten, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 230.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.100 m²

Kadastrale gegevens

NIEDORP A 2951
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.100 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg

Buurt

Verspreide huizen in de Groetpolder, Kolhorn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

De Strook van Vijf Bouwkavel 2

€ 230.000 v.o.n.