• Verkocht onder voorbehoud

Langbroekerdijk A 47 d 3947 BD Langbroek Langbroek

Omschrijving

Altijd al willen wonen op een schitterende plek in het Langbroekerwetering gebied? Dan is dit uw kans! Wij mogen u deze prachtig gelegen kavel (op basis van een recht van opstal), inclusief omgevingsvergunning, aanbieden om uw woonwens werkelijkheid te laten worden.

Unieke ligging
Zo nu en dan komt er zo'n mooie plek beschikbaar, gelegen in Langbroek aan de Langbroekerdijk en de naastgelegen Langbroekerwetering. Het unieke van deze streek is het vrije uitzicht over de landerijen, aan de noordzijde begrenst door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en aan de zuidzijde door de Kromme Rijn. Rustgevend, groen, landgoederen, coulissenlandschap zijn de kernbegrippen die bij dit gebied horen. Buitenleven 2.0.
De Kromme Rijn is met de Langbroekerwetering verbonden door de Cothergrift. Deze aansluiting is vlak bij de kavel. Het wandelpad wat langs de Cothergrift loopt brengt u naar de diverse aangrenzende landgoederen. In het weekend (of misschien wel iedere ochtend), de dag starten met een wandeling door de vrije natuur begint al op 100 meter van uw erf. De foto's geven een goede impressie van het landschap direct om uw woning.

Bouwen op een ruime kavel
Op deze locatie heeft u de mogelijkheid om middels een recht van opstal een nieuwe woning te bouwen. De bijbehorende kavel is circa 3500 m2 groot (eventueel is een kleinere kavel bespreekbaar). De vergunning voor de bouw van een onder architectuur (Van der Linde Architecten) ontworpen schuurwoning met een woonoppervlakte van circa 201 m2 en een inhoud van circa 840 m3 is verleend. De tekeningen liggen klaar. U hoeft alleen nog een aannemer te kiezen en er kan direct gestart worden met de bouw van uw nieuwe huis!

Langbroek
In Langbroek zijn alle basisvoorzieningen voor levensonderhoud beschikbaar. Huisarts, kapper, bouwmarkt, supermarkt, restaurant/café, snackbar, bushalte en een 2 tal basisscholen. SVL is de actieve sportvereniging waar u terecht kunt om te voetballen of te tennissen. Heeft u behoefte om wat uitgebreider te winkelen of te sporten, dan kan dat in de aangrenzende plaatsen Doorn en Wijk bij Duurstede. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid via diverse N-wegen en de A12, zijn steden als Amsterdam en Utrecht met 30 tot 40 minuten bereikbaar. Steeds meer Langbroekers ontdekken de "speed pedelec". Met deze snelle elektrische fiets bent u zelfs met 20 minuten in Utrecht.

Recht van opstal:
Het recht van opstal wordt gevestigd met een zogenaamde opstalovereenkomst voor een periode van 30 jaar tegen de gebruikelijke "algemene voorwaarden vestiging recht van opstal Schoutenhuis BV". In deze overeenkomst is het recht van opstal geregeld en alle afspraken tussen opstalhouder en eigenaar vastgelegd. Voor dit opstalrecht betaald u een aanvangsretributie van € 15.000,- per jaar. De retributie is fiscaal aftrekbaar. De in de aanbiedingstekst genoemde indicatieve vraagprijs van € 520.000,- is een samenstel van de waarde van de kavel waarop het opstalrecht gevestigd is en een vergoeding van € 20.000 voor de al aanwezige fundering.

Bijzonderheden:
- recht van opstal op een ruime kavel van circa 3500 m2
- verleende omgevingsvergunning schuurwoning met een woonoppervlakte van circa 201 m2
- koper dient terrein in te richten conform het advies van de Stuurgroep Kromme Rijnlandschap
- de aannemerskeuze voor de bouw van de woning is vrij
- de ontsluiting van de twee achter de kavel gelegen landgoederen loopt via een gezamenlijke uitweg over de kavel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 520.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.510 m²

Kadastrale gegevens

LANGBROEK B 1277
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.000 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Opstal
LANGBROEK B 1629
Oppervlakte
594 m²
Eigendomssituatie
Opstal
LANGBROEK B 1617
Oppervlakte
600 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Opstal
LANGBROEK B 1631
Oppervlakte
814 m²
Eigendomssituatie
Opstal
LANGBROEK B 1627
Oppervlakte
502 m²
Eigendomssituatie
Opstal

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Langbroekerdijk A 47 d

€ 520.000 k.k.