Straatweg 72 8531 PZ Lemmer Lemmer-West

Omschrijving

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel op een zeer goed zichtlocatie?

Op een representatieve superzichtlocatie aan de Straatweg te Lemmer bieden wij bouwgrond aan met een bestemming voor 2 vrijstaande woningen met een kantoor/praktijk of loods en de mogelijkheid voor het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw op het achterste perceel. Hier is de mogelijkheid om een vrijstaande woning met kantoor/praktijk op maat te realiseren met een goede uitstraling en uitstekende bereikbaarheid.

De gehele kavel kan/zal worden opgesplitst in 3 separate kavels bestaande uit 2 royale bouwkavels van beide ca. 1200 m² voor woningen met kantoor/praktijk of loods aan de Straatwegzijde. Tevens ligt er achter deze 2 kavels een royale kavel van ca. 1430 m² voor het realiseren van een bedrijfsgebouw/bedrijf verzamelgebouw welke toegankelijk is vanaf het bedrijventerrein. Het is ook mogelijk om de 2 percelen samen te voegen voor één woning met bedrijfsruimte.
Door de bestemming wonen en werken hebben de woning(en) de mogelijkheid om eveneens een loods met een maximale hoogte van 6 meter te realiseren. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan een invulling wonen met een combinatie kantoor + bedrijfsruimte.

De bereikbaarheid van deze kavel is uitstekend! Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg (verbinding tussen Lemmer en Follega) en de rijksweg A6
(Emmeloord -Joure). Aan de zuidzijde vindt het gebied aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is geboden en eveneens een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland is gemaakt.
Op dit moment worden de 2 kavel voor woningen te koop aangeboden maar mocht u geïnteresseerd zijn deze 3 percelen is dit uiteraard ook mogelijk.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze locatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.200 m²

Kadastrale gegevens

OOSTERZEE D 2082
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Straatweg 72

€ 189.000 k.k.