Straatweg 72 8531 PZ Lemmer

Omschrijving

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel op een goed zichtlocatie?
Aan de Straatweg ligt dit mooie bouwterrein met bestemming voor 2 bedrijfswoningen en de mogelijkheid voor het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw.

De gehele kavel kan/zal worden opgesplitst in 3 separate kavels bestaande uit 2 royale bouwkavels van beide ca. 1200 m² voor bedrijfswoningen met mogelijkheid voor een loods/kantoor aan de Straatwegzijde. Alsmede een kavel van ca. 1430 m² voor het realiseren van een bedrijfsgebouw/bedrijf verzamel gebouw welke toegankelijk is vanaf het bedrijventerrein. Het is ook mogelijk om de 2 percelen samen te voegen voor één bedrijfswoning.

Door de bestemming wonen en werken hebben de woning(en) de mogelijkheid om eveneens een loods met een maximale hoogte van 6 meter te realiseren. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan een invulling wonen met een combinatie bedrijfsruimte + kantoor.

De bereikbaarheid van deze kavel is uitstekend! Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg (verbinding tussen Lemmer en Follega) en de rijksweg A6
( Emmeloord -Joure). Aan de zuidzijde vindt het gebied aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is geboden en tevens een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland is gemaakt.
Op dit moment worden de 2 kavel voor bedrijfswoningen te koop aangeboden. Mocht er interesse zijn in de kavel voor het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.200 m²

Kadastrale gegevens

OOSTERZEE D 2082
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Straatweg 72

€ 189.000 k.k.