• Onder optie

Hengemunde 6578 BR Leuth

Omschrijving

BOUWKAVEL TE KOOP! Prachtig kavel van 460 m².

Landelijk wonen en toch dichtbij Nijmegen? Dat kan in Leuth op circa 10 km van het centrum van Nijmegen.

Op deze kavel bouwt u uw eigen vrijstaande woning! De kavel is gelegen naast een openbare groenvoorziening met daarop diverse speelvoorzieningen aan een autoluwe, doodlopende weg. Gelegen op een rustige locatie direct in het centrum met een supermarkt, kleinschalig gezondheidscentrum, nabij basisschool en kinderopvang.

De kavel is thans onderdeel van een grote tuin gelegen bij Reusensestraat 10 te Leuth, het betreft het achterste deel van dit nog af te splitsen kavel. De kavel is bereikbaar via Hengemunde.

Het geldende bestemmingsplan is Kern Leuth en is in 2015 vastgesteld. Het bouwvlak waarbinnen de woning gebouwd dient te worden is groot circa 10 meter breed en 11 meter diep. De maximale nokhoogte is 11 meter en de maximaal toegestane goothoogte bedraagt 6 meter (lager mag ook!). De bouwkavel is circa 460 m² groot, breed 20 meter en heeft een diepte van ongeveer 23 meter. Tevens is het mogelijk om tot maximaal 100 m² aan een bijgebouw te realiseren. Ook is het toegestaan om een of bedrijf aan huis te starten, een mantelzorg woning te realiseren, of zelf een eigen bed-and-breakfast te beginnen (informeer hiervoor naar de mogelijkheden en de voorwaarden).

Leuth is gelegen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Nijmegen, middenin het polder-natuurgebied 'De Ooijpolder' met prachtige fiets- en wandelroutes. Het is een levendig dorp met basisschool, kinderopvang, BSO, gezondheidscentrum, supermarkt en diverse sportfaciliteiten. Tevens zijn er enkele boerderijwinkels voor (biologische) zuivelproducten en fruit van de boer.

Meer weten? Neemt u gerust contact op met ons kantoor voor nadere informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 149.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
460 m²

Kadastrale gegevens

LEUTH C 1771
Kadastrale kaart
Oppervlakte
116 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
LEUTH C 1225
Oppervlakte
344 m² (deelperceel)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Hengemunde

€ 149.500 k.k.