De Saller - 8 kavels (Bouwnr. 101) 7581 WN Losser

  • Onder optie
€ 152.500 v.o.n.
Onderdeel van project De Saller - 11 kavels, Losser

Omschrijving

Droom jij van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Dan is wonen in de Saller iets voor jou. Koop jouw kavel in Losser en bouw jouw eigen droomhuis. Drie kavels liggen aan de Havezatensingel en de overige vijf kavels liggen aan de Eversbergh en Boxbergen.

Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die de gemeente heeft opgesteld voor de Saller. De aannemer en architect kies je zelf.
Op onze website zijn (bij start verkoop) o.a. de geldende bouwregels, het beeldkwaliteitsplan, en een kavelpaspoort te downloaden.

Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op. Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

Start verkoop
De sluitingsdatum van 4 februari voor het inschrijven zijn we inmiddels gepasseerd en de eerste opties zijn toegekend.
Het kan zijn dat mensen die nu een optie hebben op een kavel, zich toch nog bedenken. Je wordt automatisch op een reservelijst gezet en kan op een later moment alsnog worden gebeld. Heb jij de inschrijfdatum van 4 februari gemist? Dan is het mogelijk je nog in te schrijven op de reservelijst. Op de projectwebsite (roosdomtijhuis.nl/losser) is alle informatie rondom prijzen en andere verkoopstukken te vinden.

Vragen? Hanneke ten Hag van Nieuw Wonen Twente of Straatman makelaardij staan voor je klaar en helpen je graag verder! Je bereikt Hanneke ten Hag via 0620003827 en Straatman makelaardij via 053 536 9000.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 152.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
366 m²