Oude Rijksweg 1 A 6612 AH Nederasselt Verspreide huizen in de polder Balgoij en Einde

Omschrijving

Op een geweldige vrij gelegen locatie, in een fraaie natuurlijke omgeving, ligt deze prachtige bouwlocatie van bijna 22.000 m²(2.2 Ha).

Dit object is ideaal voor mensen met paarden, vanwege de reeds aanwezige rijbak, verrijdbare schuilstal en de ruime aangrenzende weilanden.

Hier woon je midden in de natuur met het centrum van Grave, Wijchen en Nijmegen op korte afstand ! Door de grootte van het perceel is er naast de bebouwing van het huisperceel een ideale mogelijkheid om paarden of andere dieren aan huis te houden.

Er is door de huidige eigenaren een ontwerp gemaakt voor de bouw van een vrijstaande woning, bij interesse kan dit bouwplan uiteraard geheel aan de koper ter beschikking worden gesteld. Vanzelfsprekend kan de koper binnen de normen van het huidige bestemmingsplan kiezen voor een eigen ontwerp.

Gelegen nabij de voorzieningen in Overasselt, Wijchen, Grave en Nijmegen-Dukenburg en op korte afstand van de ziekenhuizen en universiteit van Nijmegen.

Er bestaat ook een mogelijkheid niet de gehele 22.000 m2 aan te kopen. De aankoop van een gedeelte ter grootte van plm. 4.000 m2 met een indicatieprijs van € 600.000,= k.k. is eveneens bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 850.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
18.000 m²

Kadastrale gegevens

NEDERASSELT D 478
Kadastrale kaart
Oppervlakte
17.802 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
NEREDASSELT D 478
Oppervlakte
4.000 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Oude Rijksweg 1 A

€ 850.000 k.k.