Kaalakkerstraat 4182 Neerijnen Verspreide huizen Neerijnen

Omschrijving

Landgoed Heuvelbosch; kavels met goedgekeurd bouwplan

Locatie
Landgoed Heuvelbosch ligt aan de rand van het dorp Neerijnen, centraal in Nederland. U kunt genieten van het landleven en desalniettemin de A2 met de auto snel bereiken. Neerijnen is een dorpje in de provincie Gelderland. Het dorp ligt in de gelijknamige gemeente en is een onderdeel van de Tielerwaard, het landschap dat tussen Gorinchem en Tiel wordt omsloten door de Waal en de Linge.

Rust
Landgoed Heuvelbosch biedt u de rust van het buitenleven. Ver van het drukke verkeer en rustig gelegen in het kleine dorp Neerijnen, waar u elk uur de kerkklok de uren hoort slaan.

Ruimte
De zeer ruime en statige landhuizen staan op een grote kavel met veel privacy en zicht op het polderlandschap van Snelleveld. Het gehele landgoed is ruim 5 hectare groot. De huizen staan op een eiland dat alleen voor de bewoners toegankelijk is.

Natuur
Landgoed Heuvelbosch grenst aan landgoed Neerijnen. Een schitterend parkbos met een middeleeuws kasteel in Waardenburg en een fraai gemeentehuis in Neerijnen, voormalig woonhuis van baron van Pallandt. Zomer en winter is het heerlijk dwalen door het bos en de uiterwaarden langs de kil, een dode rivierarm van de Waal.

Kavels
Op het landgoed worden 3 karakteristieke wooneenheden gesitueerd rondom een rustieke binnenplaats. De kavels maken onderdeel uit van het 5,5 hectare grote landgoed en worden met een goedgekeurd bouwplan te koop aangeboden. De centrale kavel is reeds verkocht, de kavels links en rechts zijn nog beschikbaar. Ze meten elk meer dan 1.000 m² en zijn na transport volledig eigendom. Daarnaast hebben de toekomstige eigenaren het recht om gebruik te maken van het gemeenschappelijke binnenterrein. De kosten van aanleg en onderhoud van het binnenterrein, alsmede de instandhoudingskosten van het landgoed, zullen door de eigenaren van de 3 woningen gezamenlijk worden gedragen.

Bouwplan
Voor de landhuizen is reeds een goedgekeurd bouwplan aanwezig. Tekeningen en plattegronden zijn hierbij gevoegd. Het bouwplan en het materiaalgebruik liggen op hoofdlijnen vast, maar voor wat betreft inrichting, voorzieningen en het afwerkingsniveau hebben de toekomstige eigenaren de vrije hand. De landhuizen zijn ruim van opzet en hebben ieder een gebruiksoppervlakte van maar liefst 312 m² exclusief de eigen garage en een bruto inhoud van circa 1.600 m³. Via de projectwebsite heuvelbosch.nl kan een brochure gedownload worden.

Interesse
Kandidaat landgoedbewoners kunnen hun interesse kenbaar maken bij ons kantoor, waarna een vrijblijvend verkoopgesprek zal plaatsvinden. Tijdens dat gesprek zal nadere informatie worden verstrekt over de status en de unieke mogelijkheden van dit project. Vervolgens zal een gesprek met de initiatiefnemer worden gearrangeerd.

Koopsom
De vraagprijs van de twee kavels die nog beschikbaar zijn bedraagt € 375.000,- k.k. per kavel, inclusief beschikbare (bouw)tekeningen, exclusief bouw- en legeskosten. De levering van de kavels is belast met 6% overdrachtsbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.000.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.000 m²

Kadastrale gegevens

WAARDENBURG Y 290
Kadastrale kaart
Oppervlakte
27.569 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom
WAARDENBURG Y 369
Oppervlakte
27.066 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Kaalakkerstraat

€ 375.000 k.k.