• Onder optie

Dorpsstraat, bouwkavel nr. 2 7846 AT Noord-Sleen Noord-Sleen

Omschrijving

NAOBERSERF: Vrij, comfortabel en landelijk wonen in een authentiek stukje Drenthe!

Dit project is een unieke samenwerking tussen de directe buren van deze te realiseren brink in het landelijk gelegen Noord-Sleen. Een ultieme vorm van naoberschap - een typisch kenmerk van de Drentse cultuur. De initiatiefnemers zijn op zoek naar nieuwe buren die, samen met hen, op een prettige en ongedwongen manier op deze prachtige locatie willen wonen.

De aanleiding voor dit initiatief was de verplaatsing van een van de laatste melkveebedrijven van de kern naar de rand van het dorp in 2018. De ruimte die door het verdwijnen van de koeienstal en schuur achter Dorpsstraat 2 ontstond bood de mogelijkheid voor het realiseren van twee bouwkavels (ruimte voor ruimte). Door het verplaatsen van het pluimveebedrijf achter nummer 8 in 2020 ontstond er ruimte voor nog eens drie bouwkavels die optisch een mooie eenheid met de andere bouwkavels vormen.

Het resultaat is ‘Naoberserf’; vijf zeer royale en landelijk gelegen bouwkavels met een gezamenlijke ontsluiting vanaf de Dorpsstraat in de kern van Noord-Sleen. Wonen in Noord-Sleen betekent genieten van alle woonvoordelen van een dorp met de gemakken van de stad binnen handbereik.

Kopers van een bouwkavel krijgen een unieke kans om hun eigen droomwoning te bouwen op deze prachtige locatie. De te bebouwen oppervlakten liggen als een soort strooigoed op de kavels, waardoor het geheel een authentieke uitstraling krijgt en aansluit bij de cultuurhistorische waarden van het dorp.

In verband met de landelijke ligging en uitstraling gaat de voorkeur uit naar het bouwen van schuurwoningen op de kavels. Eventueel is het mogelijk een dorpswoning op de kavels te realiseren. De nieuw te bouwen (schuur)woningen zullen -samen met de bestaande woonboerderijen aan de Dorpsstraat met huisnummer 4 en 8 - een prachtige brink met een landelijke sfeer vormen. Voor de stedenbouwkundige randvoorwaarden daarvan wordt verwezen naar het bestemmingsplan.

U kunt de brochure van dit project downloaden via de knop 'download brochure'.

Bent u geïnteresseerd in één van deze unieke kavels? De verkoop start op 8 mei en 19 mei a.s. OP LOCATIE en uitsluitend op afspraak. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ons kantoor (telefoon of e-mail), zodat er in een persoonlijk gesprek met de makelaar en verkopers nadere informatie beschikbaar is. Na deze afspraak is het voor geïnteresseerden mogelijk in te schrijven voor dit project en kan er een voorkeur worden aangegeven voor de kavel(s). De definitieve opties op de kavels worden op basis van zowel de hoeveelheid belangstelling als de gunning van onze opdrachtgevers verleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.930 m²

Kadastrale gegevens

SLEEN O 1218
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.930 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Dorpsstraat, bouwkavel nr. 2

€ 309.500 v.o.n.