Conservenweg 71 -77 2371 DT Roelofarendsveen Tuinbouwgebied

Omschrijving

TE KOOP: opslag- en stallingsboxen vanaf 21 m²

START BOUW MEDIO FEBRUARI 2024! BESCHIKBAARHEID OP ALLE VERDIEPINGEN!

INLEIDING
Een unieke kans om aan te kopen! In totaal 183 duurzame en robuuste opslag- en stallingsboxen, verdeeld over 4 bouwlagen op bedrijventerrein ‘De Lasso Noord’ in Roelofarendsveen. Pal naast autosnelweg A4, op korte afstand van onder andere Leiden, Alphen aan den Rijn, de Bollenstreek en gemeente Haarlemmermeer en op steenworp afstand van diverse dorpen en vaarwateren. Ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld (klassieke) auto’s, boten, caravans, campers, aanhangwagens, trailers maar ook voor huisraad en archief. Zowel voor particulier als bedrijfsmatig gebruik, maar ook als belegging. De boxen hebben een oppervlakte van circa 21 tot 28 m² BVO en zijn gemakkelijk toegankelijk via twee ruime goederenliften van circa 8 x 3 x 2,60 meter (LXBXH). Daarnaast beschikt het boxencomplex over een personenlift, twee trappenhuizen, sanitaire voorzieningen en zonnepanelen voor gemeenschappelijk gebruik.

KOOPSOMMEN
De verkoopprijzen beginnen reeds bij € 29.000,- en gaan t/m € 59.000,- VON excl. BTW. Er is nog beschikbaar in (nagenoeg) alle prijsklassen en op meerdere verdiepingen. We stemmen graag af waar uw voorkeur naar uitgaat of maken een passende selectie op basis van uw budget.

VERKOOPDOCUMENTATIE
Alle verkoopdocumentatie is beschikbaar en te downloaden via onze website op a4hub.nl/downloads. Hier zijn onder andere de volgende documenten te vinden: projectbrochure, diverse tekeningen, (concept) contractdocumentatie, prijslijst en begroting Vereniging van Eigenaren. Bezoek de website voor alle relevante documenten of neem contact op met ons kantoor zodat we het per e-mail met u kunnen delen.

PLANNING
De omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk. De sloopwerkzaamheden staan gepland voor december 2023. Daarna zullen er diverse voorbereidingen worden getroffen om de heiwerkzaamheden in februari 2024 te starten. De verwachte oplevering staat gepland voor het 4e kwartaal 2024.

CONTACT
Heeft u na het bestuderen van de documentatie interesse in één of meerdere opslag-/stallingsboxen, meldt u dan vrijblijvend aan op de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor via e-mail of telefoon (071-3310453).

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in contact te treden. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 29.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort overig aanbod
Opslagruimte
Soort bouw
Nieuwbouw

Indeling

Voorzieningen
Elektrische deur en elektra
Afmetingen
21 m²
Perceel
2.141 m²

Kadastrale gegevens

ALKEMADE B 6650
Kadastrale kaart
Oppervlakte
2.141 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Conservenweg 71 -77

€ 29.000 v.o.n.