• Onder optie

4 kamer appartement (Bouwnr. 43) 3067 NW Rotterdam Het Lage Land

Uitgelichte kenmerken

  • 85 m² wonen
  • 3 slaapkamers
Onderdeel van project MIX A, Rotterdam

Omschrijving

NU IN VERKOOP!
Welkom bij MIX. Een uniek project op de Folkert Elsingastraat in Rotterdam in de wijk het Lage Land (Prins Alexander) waar wonen en bewegen elkaar ontmoeten! Op deze plek ontstaat binnenkort een gezonde en vitale leef- en woonomgeving met circa 265 appartementen.

Mix A- 4 kamer appartement
•    Woonoppervlakte 85 m²
•    6e tot 13e verdieping
•    Hoek appartement 
•    2 buitenruimtes 6,5 en 12,5 m² op het zuidoosten en noordoosten
•    Inclusief Keuken, badkamer en sanitair
•    Koopsom exclusief koopsom 1 privé parkeerplaats in de garage á €22.500,- v.o.n. 

Zie voor alle informatie en de woningzoeker de website  

Binnentuin
Bovenop de parkeerfaciliteit wordt een collectieve tuin ontwikkeld, speciaal ontworpen om alle bewoners van MIX een plek te bieden waar ze kunnen ontspannen en samenkomen met hun buurtgenoten. Of je nu wilt ontspannen op een bankje in de schaduw, een picknick wilt organiseren met je buren of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, de binnentuin biedt al deze mogelijkheden! Door de kleurrijke bloemen en prachtige groene planten ontstaat een er een groene oase binnen de bouwblokken die verschillende soorten vogels, vlinders en andere dieren aantrekt. Zo woon je in MIX in een prachtige groene omgeving en dat in de stad.

Duurzaamheid
Als je een woning in MIX koopt, ben je uiteraard verzekerd van een duurzame woning! MIX biedt woningen die bijdragen aan een gezond binnen- en buitenklimaat.

De plek
MIX is gelegen in het Lage Land in Rotterdam op de hoek van de Koningslaan en Folkert Elsingastraat. Het Lage Land is een levendige en diverse wijk in Rotterdam, gelegen aan de oevers van de Rotte. Met zijn unieke mix van groen, rust en stedelijke voorzieningen is het Lage Land de ideale plek!

De gemeente Rotterdam ziet verder kansen voor een nieuwe inrichting van het sportterrein en de openbare ruimte eromheen. Vandaar dat MIX ook een mooie combinatie wordt tussen bewegen en wonen! Voor de boksschool en de skischool wordt ook gekeken naar een nieuwe plek nabij het sportterrein. De kunstgrasvelden van de korfbalvereniging Trekvogels blijven op dezelfde plek liggen.

Betaalbaarheidsgrens
Wist je dat 75% van de woningen in MIX onder de NHG-grens valt en 55% van de woningen onder de betaalbaarheidsgrens van € 355.000,-?

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 482.495 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 5.676
Aangeboden sinds
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
85 m²
Inhoud
221 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en gehele vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

4 kamer appartement (Bouwnr. 43)

€ 482.495 v.o.n.