Klaproosstraat 5 5492 KC Sint-Oedenrode Nijnsel

Uitgelichte kenmerken

  • 213 m² wonen
  • 599 m² perceel
  • 4 slaapkamers
Blikvanger Laat je verrassen door de ruimte van dit energiezuinige huis!

Open Huis

  1. Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)

Omschrijving

* see below for the English version *

Laat je verrassen door de ruimte en klasse die schuilgaan achter deze voordeur!
Energiezuinig vrijstaand en volledig instapklaar familiehuis gelegen op slechts 20 minuten van Eindhoven

Wil je wonen in alle rust, maar toch op zeer korte afstand van o.a. wereldstad Eindhoven? Dan biedt Klaproosstraat 5 je deze ideale combinatie! Dit familiehuis is in 2018 nagenoeg volledig verbouwd, keurig onderhouden en biedt door zijn indeling perfecte mogelijkheden voor werken/kantoor aan huis. De grote raampartijen maken het huis heerlijk licht en geven zicht op het prachtige groene perceel van 599 m². Daarnaast beschikt deze woning over een energielabel A, wat zeker niet onbelangrijk is in deze tijd. De zonnepanelen zorgen voor een gemiddeld gezin voor ruim voldoende opbrengst en de (extra) isolatie maatregelen die genomen zijn dragen bij aan een laag gasverbruik.

Wat je woonwensen ook zijn, ze komen allemaal uit op de Klaproosstraat: van volledige vloerverwarming op de begane grond, een luxe badkamer, vier slaapkamers, een geweldige woonkeuken, een zeer riante woonkamer met serre en een multifunctionele ruimte tot een uitgestrekte en privacy biedende achtertuin met diverse bergingen en een sfeervolle overkapping. Dit alles is in perfecte staat, met oog voor detail en met exclusieve materialen afgewerkt.

Zodra je hier binnenstapt, ben je meteen onder de indruk. En hoe verder je in het huis komt, hoe mooier het wordt. Naast zichtbaar comfort is er ook veel onzichtbaar comfort aanwezig. Zo zijn er onder andere 20 zonnepanelen met BirdBlocker, een beregeningssysteem, 8 rookmelders en een koolmonoxidemelder met wifi connector aanwezig. Daarnaast is onderhoud in de komende jaren niet aan de orde aangezien de begane grond 5 jaar geleden volledig is verbouwd en is voorzien van nieuwe kozijnen/deuren/ramen (HR++), een nieuwe keuken en een nieuw toilet en de gehele groepenkast vernieuwd is. Ook de buitenzijde is onderhoudsvrij door de aanwezigheid van Trespa dakgoten/boeiborden en de dakdelen voorzien van Keralit.

Het geheel wordt omringd door een geweldige tuin waar, door de situering, altijd wel een plek is om van de zon te genieten. Het heerlijke van deze woning is dat je veel rust, ruimte en privacy hebt, terwijl je tegelijkertijd dichtbij uitvalswegen, een basisschool en het gezellige centrum van Sint-Oedenrode woont. Via de A50 (op ca. 3 autominuten gelegen) heb je een goede aansluiting op de John F. Kennedylaan en de A2. Daarmee bereik je binnen 20 minuten bijvoorbeeld de TU/e, het treinstation, High Tech Campus, Veldhoven (ASML), Eindhoven Airport of het centrum van Eindhoven.

Wonen in rust en groen maar toch nabij alle voorzieningen, hier op de Klaproosstraat 5 in Sint-Oedenrode is het mogelijk! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar deze veelzijdige woning? Neem contact op met ons makelaarskantoor voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

BIJZONDERHEDEN
• Inhoud: ca. 750 m3
• Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 213 m2
• Perceeloppervlakte: 599 m2
• Bouwjaar: ca. 1993
• Energielabel A
• Perfect onderhouden vrijstaande woning
• Recent (2018) volledig verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe
• Schilderwerk buiten in 2021 gedaan
• Beregeningssysteem (druppelslang) in de voor-, zij- en achtertuin
• Inclusief robotmaaier, 2 regentonnen, vlaggenmast en 8 grondspots
• Alle cilinders van de deuren, de 2 bergingen en de poorten zijn gelijk sluitend en allen voorzien van veiligheidsbeslag (3 sterren classificatie)
• Volledige woning voorzien van buitenzonwering en/of rolluiken en horren (ook de 6 dakramen)
• Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming
• Meterkast vervangen in 2018 (12 groepen en krachtstroom)
• Serre is voorzien van een elektrisch zonnescherm met 1,5 meter uitval en een screen aan de zijkant
• Airconditioning op de eerste verdieping (2021)
• Woning wordt verkocht inclusief alle raambekleding/zonwering/horren
• Onderhoudsarm; alle dakgoten en boeiboorden zijn bekleed met Trespa en dakdelen met Keralit
• In 2021 is de spouw opnieuw geïsoleerd, alle buitenmuren zijn gereinigd en opnieuw geïmpregneerd
• In de woning zijn 8 rookmelders en een koolmonoxidemelder met wifi connector aanwezig
• Woning is voorzien van 20 zonnepanelen met BirdBlocker (2018)
• Gunstige ligging in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Nijnsel

Wonen
Dit huis ademt sfeer, luxe en ruimte. Verhuizen is slechts een kwestie van je meubels neerzetten en genieten van de woning en het uitgestrekte perceel. Elke ruimte is met heel veel aandacht geperfectioneerd en voorzien van luxe materialen en een verfijnde afwerking. Wie dit huis betreedt via de hal met ingebouwde garderobe is meteen verkocht. Een fijn en warm nest voor je gezin waarbij iedereen de ruimte heeft.

Via de hal met een gerenoveerde toiletruimte betreed je de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot een gezellige woonkamer met voldoende ruimte voor zowel een zit- als een eethoek. Aan alle zijdes van de ruimte bevinden zich raampartijen waardoor je geniet van veel lichtinval. Aan de achterzijde is een schuifpui aanwezig die toegang geeft tot de serre. De heerlijke lichte serre is een extra plek om te genieten van de groene achtertuin. Deze is voorzien van een elektrisch zonnescherm met 1,5 meter uitval voorbij het serredak. Aan de zijkant is een screen aanwezig. Vanuit de serre heb je toegang tot de achtertuin.

Middels schuifdeuren wordt de woonkamer gescheiden van de leefkeuken (2018). In de keuken heeft men de beschikking over diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven, combi-stoomoven en een Quooker. Daarnaast is er in de keuken voldoende ruimte voor het plaatsen van een fijne eethoek en is er een provisieruimte onder de trap aanwezig. Vanuit de keuken heb je toegang tot een praktische bijkeuken met vaste kasten, de witgoedaansluitingen en een gootsteen. Vanuit de bijkeuken is de serre en de multifunctionele ruimte bereikbaar.

Naast dit alles is er op de begane grond een multifunctionele ruimte aanwezig. Deze ruimte is ingericht als chillruimte, maar kan uiteraard voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. Zo is het mogelijk deze ruimte in gebruik te nemen voor bijvoorbeeld een aan huis gebonden beroep of een slaapkamer waardoor levensloopbestendig wonen mogelijk is. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de achtertuin en tot de carport.

Slapen en baden
De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn royaal van afmeting en zijn keurig afgewerkt. Op de overloop is een airco aanwezig die de gehele eerste verdieping koelt. Alle ramen op de eerste verdieping (incl. de dakramen) zijn voorzien van zonwering, verduistering en horren. Bij alle dakramen is vorig jaar de compriband vervangen.

Vanuit de overloop heb je toegang tot een hobbyruimte en de vierde slaapkamer. Het hoge en schuine plafond zorgt voor een aangenaam ruimtelijk gevoel. Daarnaast hangt hier de omvormer voor de zonnepanelen. Er bevinden zich tevens vaste kasten en bergruimte onder de schotten.

De moderne badkamer (2015) is riant van opzet en is voorzien van een ligbad, toilet, douche met regendouche en een dubbele wastafel met meubel. Daarnaast is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

In 2013 is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Deze biedt plaats aan de cv-opstelling (Remeha Calenta, bouwjaar december 2012), uitgebreide opbergruimte, twee grote dakramen (met zonwering, verduistering en horren) en vaste kasten.

Buitenleven
Ben je een echt buitenmens en geniet je het liefst van ultieme privacy en fluitende vogeltjes? Dan zit je hier zeker goed! Het uitgestrekte perceel waarop de woning zich bevindt is aangelegd met een groot gazon, diverse bestrating en beplanting, een overkapping en twee bergingen. Geen zin om het gras te maaien? Geen probleem, de robotmaaier blijft namelijk achter. Daarnaast wordt de achtertuin ook ’s avonds sfeervol verlicht door de aanwezigheid van 8 grondspots.
De houten tuinberging is de ideale plek voor (tuin)gereedschap en als klusruimte. De stenen berging is geïsoleerd en is ideaal als extra opslagruimte en als fietsenberging. In de berging is krachtstroom aanwezig. Onder de sfeervolle overkapping kun je genieten van de ondergaande zon. De achtertuin is bereikbaar middels een achterom aan de zijkant van de woning.

Aan de voorzijde beschikt de woning over een grote oprit met een carport. De voortuin is eveneens prachtig aangelegd met diverse beplanting en een kiezelpad. Ook in de voor- en zijtuin is beregening aanwezig.

Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode vormt samen met Veghel en Schijndel de gemeente Meierijstad, en is een populaire woon- en werkgemeente, en niet zonder reden! Een karakteristiek dorp, met ongeveer 17.500 inwoners, centraal gelegen met een hoog voorzieningenaanbod. Sint-Oedenrode ligt in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch en heeft vier kernen wetende Sint-Oedenrode, Olland, Nijnsel en Boskant. Het riviertje De Dommel stroomt dwars door het historische centrum en geeft het dorp een uniek karakter. Kortom Sint-Oedenrode is een groene gemeente in het Brabantse land!

* English version. For the full English version, please visit our website *

Be surprised by the space and class hidden behind this front door!
Energy-efficient and fully ready-to-move-in family home located just 20 minutes from Eindhoven

Do you want to live in peace, yet at a very short distance from the city of Eindhoven or the motorway? Then Klaproosstraat 5 offers you this ideal combination! This family home was almost completely renovated in 2018, well maintained and offers perfect opportunities for an office at home due to its layout. The large windows make the house wonderfully light and provide a view of the beautiful green plot of 599 m². In addition, this house has an energy label A, which is certainly not unimportant in this day and age. The solar panels provide an average family with more than enough power and the (additional) isolation measures that have been taken contribute to low gas consumption.

Whatever your housing needs are, they all end up on the Klaproosstraat: from full floor heating on the ground floor, a luxurious bathroom, four bedrooms, a great kitchen, a very spacious living room with conservatory and a multifunctional room to a backyard that offers privacy with various storage rooms and an attractive roof. All this is in perfect condition, with an eye for detail and finished with exclusive materials.

As soon as you step in here, you are immediately impressed. And the further you get into the house, the more beautiful it gets. In addition to visible comfort, there is also a lot of invisible comfort. For example, there are 20 solar panels with BirdBlocker, a sprinkler system, 8 smoke detectors and a carbon monoxide detector with WiFi connector. Maintenance is not an issue in the coming years, since the ground floor was completely renovated 5 years ago and is equipped with new frames / doors / windows (HR ++), a new kitchen and a new toilet and the entire group cabinet has been renewed. The exterior is also maintenance-free due to the presence of Trespa gutters/buoy boards and the roof sections fitted with Keralit.

The whole is surrounded by a great garden where, due to its location, always is a place to enjoy the sun. The great thing about this house is that you have a lot of peace, space and privacy, while at the same time you live close to arterial roads, a primary school and the pleasant center of Sint-Oedenrode. Via the A50 (approx. 3 minutes by car) you have a good connection to the John F. Kennedylaan and the A2. With this you can reach the TU/e, the train station, High Tech Campus, Veldhoven (ASML), Eindhoven Airport or the center of Eindhoven within 20 minutes.

Living in peace and green but still close to all amenities, here at Klaproosstraat 5 in Sint-Oedenrode it is possible! Are you curious about this versatile home? Contact our real estate agency to make a viewing appointment.

PARTICULARITIES
• Content: approx. 750 m3
• Living area: approx. 213 m2
• Plot area: 599 m2
• Year of construction: approx. 1993
• Energy label A
• Perfectly maintained detached house
• Recently (2018) completely renovated and equipped with contemporary luxury
• Exterior painting done in 2021
• Irrigation system (drip hose) in the front, side and back garden
• Including robot mower, 2 rain barrels, flagpole and 8 ground spots
• All cylinders of the doors, the 2 storage rooms and the gates close alike and all have security fittings (3 star classification)
• Entire home with outdoor sun blinds and/or roller shutters and mosquito nets (including the 6 skylights)
• Ground floor and bathroom with floor heating
• Fuse box replaced in 2018 (12 groups and power current)
• The porch is equipped with an electric awning with a 1.5 meter projection and a screen on the side
• Air conditioning on the first floor (2021)
• Property is sold including all window coverings/blinds/mosquito screens
• Low maintenance; all gutters and fascias are covered with Trespa and roof parts with Keralit

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 779.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.657
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
213 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m²
Externe bergruimte
22 m²
Perceel
599 m²
Inhoud
750 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, dakraam, rolluiken, schuifpui en zonnepanelen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Calenta (gas gestookt combiketel uit 2012, eigendom)

Kadastrale gegevens

SINT OEDENRODE E 4925
Kadastrale kaart
Oppervlakte
599 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
204 m² (15 meter diep en 13,6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Muurisolatie

Garage

Soort garage
Carport

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Klaproosstraat 5

€ 779.000 k.k.