Industrieweg 12 4675 RA Sint Philipsland

Uitgelichte kenmerken

  • 262 m² wonen
  • 2.375 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Op zoek naar de ideale combinatie van wonen en werken? Dat is hier mogelijk, want deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte en ruime berging is gelegen op een landelijk gelegen bedrijventerrein in Sint Philipsland.

Het object beschikt over een woongedeelte van circa 262 m², bedrijfsgedeelte van circa 219 m², garage van circa 34 m², berging van circa 50 m² en een totale inhoud van 2.097 m³.

HIGHLIGHTS
• Optimale ligging met uitzicht over het heerlijke agrarische landschap
• Fraaie tuin en patio met veel privacy
• Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Er zijn 2 entrees, waardoor er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het combineren van wonen en werken.
• Goede verbinding via diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen en Breda
• 4 ruime slaapkamers
• Ruime woonkamer met veel lichtinval en een heerlijke schuifpui naar de tuin
• Grote bedrijfshallen met veel mogelijkheden (vrije overspanning van 5 meter en een draagvermogen van 1.000 kg/m²)

Deze woning c.q. bedrijfsruimte is gelegen in het mooie dorp Sint Philipsland op het gelijknamige (schier)eiland in de gemeente Tholen in de buurt van diverse wateren voor watersportliefhebbers. Sint-Philipsland ligt op een steenworp afstand van de gezellige steden Tholen en Steenbergen met alle nodige voorzieningen en er is een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk Bergen op Zoom.

Nieuwsgierig? Loop in gedachten even met ons mee..

INDELING
WOONGEDEELTE

U betreed de woning via een royale entree aan de voorzijde van het object. Vanuit hier bereikt u de riante hal die toegang biedt tot het bedrijfsgedeelte, de patio, 4 slaapkamer, betegeld toilet met fonteintje en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, elektrisch rolluik en open haard. De woonkamer biedt toegang tot de half open keuken, de 4e slaapkamer en de tuin middels een schuifpui.

De half open keuken is voorzien van een betegelde vloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, handmatig rolluik en biedt toegang tot de bijkeuken. De in een U opgestelde keukeninrichting beschikt over onder- en bovenkastjes, diverse inbouwapparatuur, koelkast, afzuigkap, gasfornuis en vaatwasser.

Bijkeuken met betegelde vloer, tegel wand afwerking, gestuct afgewerkt plafond, aansluiting wasmachine en droger, CV-Ketel, spoelbak en biedt toegang tot de tuin en de garage.

De woning is voorzien van een inpandige ruime garage. De garage is voorzien van een betonnen vloer, elektriciteit, water, verwarming en een elektrische roldeur.

Slaapkamer 1 met laminaat vloer, deels met tegel en deels met sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond, elektrisch rolluik en biedt toegang tot de woonkamer, de hal en de tuin.
Slaapkamer 2 met laminaat vloer, deels met tegel en deels met sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond en handmatig rolluik.
Slaapkamer 3 met laminaat vloer, met tegel afgewerkte wanden, gestuct afgewerkt plafond en handmatig rolluik.
Slaapkamer 4 met laminaat vloer, sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond, handmatig rolluik en biedt toegang tot de patio.

Badkamer met betegelde vloer en wanden, gestuct plafond, ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel, douche cabine, natuurlijke ventilatie en design radiator.

De woning beschikt over een riante voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van een ruime oprit en biedt toegang tot de achtertuin en de woning. De achtertuin is voorzien van een terras, borders, gazon, achteruitgang, overkapping, buitenverlichting, garage, berging en is omheind door middel van een haag.

INDELING
BEDRIJFSGEDEELTE

U betreed de bedrijfsruimte via een royale entree aan de voorzijde van het object. Vanuit hier bereikt u de hal die toegang biedt tot de bijkeuken, betegeld toilet met fonteintje, kantoorruimte en 2 aaneengesloten bedrijfsruimtes.

Bijkeuken met betegelde vloer, gestuct afgewerkte wanden met tegellambrisering, gestuct afgewerkt plafond en biedt toegang tot de technische ruimte waar de CV-Ketel is gesitueerd.

Het kantoor is voorzien van een laminaatvloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, serre met elektrisch rolluik en een tweede rolluik aan de binnenzijde.

Bedrijfshal/Opslagruimte met betonnen vloer, steen muren, handmatige rolluiken en overheaddeur.

Bedrijfshal met betonnen vloer, nooduitgang, overheaddeur.

Bestemmingsomschrijving (bron: ruimtelijkeplannen.nl)
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
d. voor een wegensteunpunt met de daarbij behorende opslag van wegenzout, gladheidsbestrijdingsmiddelen en opslag van materieel voor wegonderhoud;
e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': tevens ten hoogste één bedrijfswoning;
f. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van agrarisch - loonbedrijf': tevens een loonbedrijf met SBI-code 016;
g. ter plaatse van de hieronder vermelde aanduidingen: tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code zoals in de tabel genoemd, uit ten hoogste de voor deze bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein':
aanduiding SBI-code uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 45204 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 2 301, 3315 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 3 52109 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 4 494 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 5 4623 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 6 222 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 7 16101 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 8 41, 42, 43 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 9 27, 28, 33 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 10 162 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 11 222 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 12 1032, 1039 4.2
specifieke vorm van bedrijf - 13 3099 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 14 2561, 3311 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 15 4673, 46499 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 16 1089 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 17 255, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 18 46751 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 19 162 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 20 493 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 21 101, 102 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 22 82991 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 23 4621, 4622 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 24 301, 3315 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 25 251, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 26 46751, 46752 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 27 016 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 28 251, 255, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 29 259, 3313 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 30 451, 452, 454 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 31 451, 452, 454 3.2
h. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gasstation': uitsluitend een gasdrukregel- en meetstation;
i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - opslagtank brandstof: tevens een opslagtank voor brandstof;
j. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel grootschalig': tevens grootschalige detailhandel;
k. ter plaatse van aanduiding 'specifieke vorm van sport - fitnesscentrum : tevens voor een fitnesscentrum annex sportschool;
l. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van sport - schietbaan': tevens een schietbaan;
m. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen zonder lpg, met daarbij behorende andere detailhandel en een autowasstraat;
n. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt voor motorbrandstoffen met lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, inclusief lpg, met daarbij behorende andere detailhandel en een autowasstraat;
o. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'vulpunt lpg': een LPG-vulpunt;
p. ter plaatse van de aanduiding 'zend/ontvangstinstallatie': tevens installaties voor het verzenden en ontvangen van radiocommunicatiesignalen;
q. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens een kantoor;
r. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals laad- en losvoorzieningen, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen, toegangswegen, nutsvoorzieningen, kleine windturbines, geluidwerende voorzieningen, reclame-uitingen, voorzieningen ten behoeve van afvalinzameling, groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, zoals water-infiltratie en -transportvoorzieningen en ondergrondse bergbezinkbassins.

Deze bedrijfswoning is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 2.004
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning (bedrijfs- of dienstwoning)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
262 m²
Overige inpandige ruimte
219 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m²
Perceel
2.375 m²
Inhoud
2.097 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
Schuifpui

Energie

Voorlopig energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas en muurisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Kadastrale gegevens

SINT PHILIPSLAND G 542
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.540 m²
SINT PHILIPSLAND G 543
Oppervlakte
140 m²
SINT PHILIPSLAND G 541
Oppervlakte
695 m²

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra en verwarming

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Sint Philipsland

Heel Sint Philipsland

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Sint Philipsland

Heel Sint Philipsland

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Industrieweg 12

€ 525.000 k.k.