• Onder optie

Verlengde Veenlaan 9621 Slochteren Slochteren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtige locatie waar u uw droomvilla kunt realiseren? Vrij gelegen, aan de rand van het dorp Slochteren bieden wij u de mogelijkheid om op de prachtige locatie uw eigen woonhuis te ontwikkelen en realiseren.

Op dit moment zijn alle kavels onder optie of verkocht!!!

De tweezijdige laanbeplanting langs de Verlengde Veenlaan vervullen ecologisch en landschappelijk een zeer belangrijke functie. Hiermee wordt een oud carré in het landschap - gevormd door de Slochter Ae, het lijnbos van de Fraeylemaborg, de Groenedijk en de sloot naast de Veldweg - eer aan gedaan. Het mooiste lint krijgt nu vorm: de Molenstreek hierdoor gaat de wijk als ware op in het landschap.

Omgeving:
Waar vindt u dat nog? De kans om het ene moment in uw tuin te luisteren naar de weidevogels en de mogelijkheid om 20 minuten later van uw drankje te genieten op een terras in hartje van Groningen. De nabije omgeving zal u nooit vervelen. Een wandeling door het natuurgebied van de ecologische hoofdstructuur, even "het dorp in", of een cultureel uitje naar de Fraeylemaborg. Dat zijn zomaar wat kansen die uw nieuwe stek u biedt. Uw fraaie woonomgeving zal zich de komende jaren in positieve zin doorontwikkelen!

Uit te voeren acties door koper:
Teneinde de woning conform uw wensen te realiseren zult u nog een aantal stappen doorlopen, dit kan, desgewenst, onder begeleiding. De woning van uw dromen laat u uitwerken in een concreet bouwplan dat getoetst moet worden aan de redelijke eisen van welstand. Vervolgens dient u de normale bouwvergunningsprocedure te doorlopen. Na het opstellen van het bestek en de aanbesteding bij een of meerdere aannemers kunt u uw nieuwe woonstek realiseren. U bent volledig vrij in de keuze van de bouwondernemer.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 161.300 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.520 m²

Kadastrale gegevens

SLOCHTEREN Z 130
Kadastrale kaart
Oppervlakte
Deelperceel
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Verlengde Veenlaan

€ 161.300 k.k.