De Hellingh 20 8715 EJ Stavoren Verspreide huizen Stavoren

Omschrijving

Een unieke combinatie van een ligplaats van ca. 20x6m, een berging/dagverblijf (ca. 12m2) met vliering en een eigen parkeerplaats gelegen aan de noordzijde van plan Woonwaterrijk in de stadshaven.

De berging van ca. 4.75m x 2.75m is voorzien van water en stroom en kan worden uitgebreid met een douche en wc en is toegankelijk via dubbele deuren met glas. Er is een trap met toegang tot de vliering. De berging is thans samengevoegd met nr. 19, de huidige eigenaar zal zorg dragen voor een scheidingswand en het verwijderen van de keukeninrichting. De berging wordt leeg opgeleverd, met uitzondering van de vinyl vloerbedekking.

Er is één parkeerplaats voor een auto naast de berging gesitueerd.

De ligplaats is ca. 20x6m (inclusief aanlegsteiger), is voorzien van walstroom, een zwemtrap en een gezamenlijke aanlegsteiger. De waterbodem ligt op ca. 2,72 -/- NAP, met een aanlegdiepte van ca. 2,20 meter bij een normaal waterniveau. De ligplaats ligt achter een brug, waarvan u een sleutel ontvangt, zodat u zelf uw vertrek- en aankomsttijden kunt regelen.

Het geheel maakt onderdeel uit van de VVE Stadshaven de Hellingh 1-32 te Stavoren, momenteel is de bijdrage € 175,= per jaar. Het eigendom omvat 1/32e aandeel in de gemeenschap alsmede een 1/54e aandeel in het mandelige perceel water. Een eigenaar dient het eigendom zelf te verzekeren.

De berging mag uitsluitend voor opslag en dagrecreatie worden gebruikt en is niet bestemd als recreatiewoning voor dag- en nachtverblijf. Toestemming voor de, niet verankerde, gezamenlijke aanlegsteiger is/wordt door de huidige eigenaar aangevraagd. Het kleurschema voor de buitenzijde van de berging is vastgelegd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 97.500 kosten koper
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort overig aanbod
Ligplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Afmetingen
120 m² (20 meter diep en 6 meter breed)

Kadastrale gegevens

STAVEREN C 458
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Struiksma Makelaars Sneek

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0515-418282

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

De Hellingh 20

€ 97.500 k.k.