• Sold under reservation

Amsterdamsestraatweg 903 - 903BS 3555 HN Utrecht Zuilen-Noord

Uitgelichte kenmerken

  • 132 m² wonen
  • 228 m² perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

BENEDEN WERKEN EN BOVEN WONEN?

Object
Voor de verkoop is een ruime bovenwoning beschikbaar van in totaal ca. 132 m² BVO met dakterras van ca. 32 m² BVO en de op de begane grond gelegen kantoor-/maatschappelijke ruimte van ca. 194 m² BVO.

De indeling is als volgt;
bedrijfsruimte begane grond: totaal ca. 194 m² BVO;
woonruimte 1e verdieping: totaal ca. 81 m² BVO met een dakterras van ca. 32 m² BVO;
woonruimte 2e verdieping: totaal ca. 51 m² BVO.

Indeling woning
Middels de eigen voordeur bereikt u de trap naar de eerste verdieping, op deze verdieping bevindt zich de ruimte woonkamer voorzien van een gezellige gaskachel, keuken met inbouwapparatuur en een dakterras. Aan het dakterras grenzend bevindt zich nog een kamer welke als slaap- of werkkamer kan fungeren. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op het Amsterdamrijnkanaal en de bomen welke langs de Amsterdamsestraatweg staan. Met andere woorden, een prachtig uitzicht zonder inkijk van overburen.

Via een trap bereikt u de 2e verdieping, hier bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een toilet en douche.

Er is reeds een vergunning afgegeven om de gehele begane grond bedrijfsmatig te gebruiken met de onderstaande bestemming. Tevens is er vergund dat de begane grond getransformeerd kan worden naar drie separate kantoorruimten. Hierbij zal een deel van de woonruimte op de 1e verdieping, respectievelijk 27 m², kunnen worden betrokken bij één van de kantoorruimten. Tekeningen en de vergunning hiervan zijn op te vragen bij ons kantoor.

Bestemming
De bestemming van de begane grond van het object is:

- Maatschappelijke voorzieningen;
- Sport en recreatieve voorzieningen;
- Kantoren.

De bestemming van de verdiepingen is wonen.

Omgeving
De kantoor-/maatschappelijke ruimte met bovenwoning is gelegen in het noorden van Utrecht in de wijk Elinkwijk, tegen Zuilen aan. De Amsterdamsestraatweg is een van de belangrijkste verkeersaders tussen het centrum van Utrecht en Maarssen. De straat kenmerkt zich door het ruime aanbod van winkels, horecagelegenheden en andere bedrijvigheid. Vanuit de woonruimte is er uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal, hierdoor heb je vrij uitzicht en geen inkijk van overburen.

Met eigen vervoer
De Amsterdamsestraatweg is de verbindingsweg tussen Utrecht en Maarssen. Via de Marnixlaan, Cartesiusweg en Graadt van Roggenweg is de Rijksweg A2 op enkele autominuten verwijderd.

Het openbaar vervoer
De bushalte bevindt zich op 1 minuut lopen van het object en via diverse busverbindingen is het centrum van Utrecht en het centraal station uitstekend bereikbaar. Tevens zijn er diverse busverbindingen naar station Maarssen.

Parkeren
Vrij parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Utrecht
Sectie: B
Nummer: 3500 & 3282
Grootte: 173 m² en 55 m²

Bodem
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de milieukundige toestand van het verkochte. Verontreinigingsrisico van de bijbehorende grond en grondwater komen voor risico van koper en kan nimmer aanleiding geven tot ontbinding van de koopovereenkomst en de overeenkomst van levering van de grond, schadevergoeding of verrekening.

Asbest
Aan verkoper is niet bekend of in de onroerende zaak asbest is verwerkt. Er is geen asbestrapportage beschikbaar.

Energielabel
Het energielabel volgt.

Verkoop en levering
Het object wordt expliciet ‘as is where is’ verkocht en geleverd. De feitelijke levering (aflevering) van het verkochte aan de kopende partij zal geschieden in de staat, waarin het zich bij het tot stand komen van de koopovereenkomst bevindt. Ter zake de koopovereenkomst geldt het algemene uitgangspunt "as is, where is", waaronder onder meer begrepen de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat van het verkochte in de ruimste zin van het woord, in verband waarmee de (huidige) toestand van het verkochte in alle opzichten door de kopende partij wordt aanvaard.

Niet eigen gebruik
Verkoper heeft het verkochte niet zelf feitelijk in gebruik en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Erfdienstbaarheden, bijzondere lasten e.d.
Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle dienende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van levering en/of van vestiging van het recht van erfpacht en/of opstal en/of afzonderlijke akte(n). Tevens aanvaardt de koper ter alle bijzondere lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die aan hem bekend zijn of bekend hadden kunnen zijn uit eigen onderzoek voor zover een dergelijk onderzoek naar de geldende verkeersopvattingen van hem verlangd mag worden.

Onderzoekplicht koper
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring of andere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.
Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Keuze notaris
Naar keuze koper.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 5 werkdagen na het besluit tot gunning aan koper is medegedeeld.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 700.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.303
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Sold under reservation
Aanvaarding
Available immediately

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
132 m²
Overige inpandige ruimte
194 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
32 m²
Perceel
228 m²
Inhoud
974 m³

Indeling

Aantal kamers
5 rooms (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 aparte toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel

Kadastrale gegevens

UTRECHT B 3500
Kadastrale kaart
Area
173 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
UTRECHT B 3282
Area
55 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water, beschutte ligging, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Voortuin
Voortuin
34 m² (6,8 meter diep en 5 meter breed)
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Garage

Soort garage
Niet aanwezig, wel mogelijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Bedrijfsruimte

Praktijkruimte
194 m², inpandig ; bekijk op funda in business

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Amsterdamsestraatweg 903 - 903BS

€ 700.000 k.k.