Nieuweweg-noord 302 A 3905 LX Veenendaal De Batterijen

Omschrijving

Zoekt u een plek waar u uw woning geheel zelf naar uw eigen woonwensen kunt bouwen? Dan hebben wij nu een mooie kans voor u! Hierbij mogen wij namelijk een BOUWKAVEL aanbieden met een grootte van 518 m². De kavel is gelegen aan de rand van Veenendaal aan de verkeersluwe Nieuweweg-Noord. Op korte afstand van de kavel vindt u het fort 'Buurtsteeg' en het natuurgebied rondom de Grebbelinie. Ook bent u binnen één minuut op de snelweg richting Arnhem of Utrecht en bent u met een paar minuten bij het station Veenendaal-De Klomp. Kortom: een fijne locatie waar u zeker prettig woont!

De kavel biedt de mogelijkheid om één VRIJSTAANDE WONING (geen 2-onder-1 kapwoning) te bouwen op een bouwvlak van 6.8 bij 12 meter. Bij nieuwbouw dient u rekening te houden met een maximale goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. De maximale dakhelling is bepaald op 52 graden en de afstand van de woning tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt aan beide zijden ten minste 2.5 meter.

Verder mag erop de kavel een vrijstaand BIJGEBOUW gerealiseerd worden met een oppervlakte van maximaal 50 m². Bij de bouw van het bijgebouw dient u rekening te houden met een maximale goothoogte van 3.1 meter en een nokhoogte van 4.5 meter. Ook moet het bijgebouw minimaal 3 meter vanaf de voorgevel van de woning gebouwd worden.

De getoonde afbeeldingen met een ontwerp van de woning zijn ingediend bij de welstandscommissie. Zij hebben aangegeven mee te willen werken aan dit voorstel. Uiteraard bent u vrij om een andere woning te ontwerpen voor deze bouwkavel. Zoals u kunt zien in de plattegrond staan hier andere afmetingen genoemd voor het bouwvlak dan in de omschrijving hierboven. De afmetingen hierboven staan in het bestemmingsplan en de afmetingen uit de plattegrond zijn afmetingen waar de Welstand in hoofdlijnen positief op heeft geadviseerd.

Aanvullend:
- u bent geheel vrij in de keuze qua architect en aannemer;
- kosten koper bestaat in elk geval uit de overdrachtskosten van de notaris en 10.4% overdrachtsbelasting;
- de aansluitingen voor gas, water en elektra liggen in de straat voor de kavel;
- er is een waterbron aanwezig met een diepte van 60 meter;
- aan de voorzijde van de kavel staan twee 'monumentale' bomen, welke natuurlijk behouden moeten worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
518 m²

Kadastrale gegevens

VEENENDAAL K 8725
Kadastrale kaart
Oppervlakte
396 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
VEENENDAAL K 8723
Oppervlakte
122 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Nieuweweg-noord 302 A

€ 350.000 k.k.