Abdijtuinen 139 5504 ET Veldhoven D'Ekker

Uitgelichte kenmerken

  • 220 m² wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Genieten van een prachtige zonsondergang ?

Op fraaie en gunstige locatie gelegen, zéér royaal en luxe penthouse van maar liefst 220 m2 (het grootste appartement van het complex Abdijtuinen !) in het midden gelegen op de 11e verdieping, met o.a. zeer royale woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers en hobbykamer, 2 moderne badkamers, dakterras/balkon van 51 m² met werkelijk schitterend uitzicht richting de dorpen en Eindhoven en in de parkeerkelder 2 eigen parkeerplaatsen, berging en gezamenlijke fietsenstalling.

INDELING:

SOUTERRAIN
In het souterrain bevinden zich een tweetal eigen parkeerplaatsen, een berging en voldoende bezoekers parkeerplaatsen. Tevens is hier een algemene fietsenstalling aanwezig. Het souterrain is afgesloten middels een op afstand bedienbaar hekwerk en videofooninstallatie. Middels lift of trappenhuis toegang tot woonlagen van het complex.

BEGANE GROND:
Centrale ontvangsthal met videofooninstallatie, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

APPARTEMENT/ELFDE VERDIEPING
Entree van het appartement is middels een zeer royale, goed ingedeelde hal met antraciet kleurige tijdloze tegelvloer, wanden deels stucwerk, deels exclusieve wandbekleding.
Verlichte garderobehoek.

Wasruimte annex hobbykamer met aansluiting voor was- en droogapparatuur en voorzien van tegelvloer en stucwerk wanden, kastenwand en mechanische ventilatie.

Slaapkamer 1: Royale slaapkamer met tegelvloer en een Frans balkon met draai-/kiepdeur.

Slaapkamer 2: Grote slaapkamer met mooie lichtinval door de grote raampartijen, eveneens voorzien van tegelvloer, stucwerk wanden en Frans balkon met draai-/kiep deur.

Geheel betegelde moderne badkamer met:
- ligbad voorzien van douchescherm
- wastafel in meubel met daarboven een verlichte en verwarmde spiegel
- mechanische afzuiging.

Royale toiletruimte met fontein, urinoir en wandcloset. Mechanische afzuiging.

De meer dan fantastische living heeft over de volle breedte glas met een fenomenaal uitzicht met prachtige zonsop- en zonsondergang.
Door de grootte van deze woonkamer zijn er vele indelingsmogelijkheden voor eet-, zit- en TV-gedeelte. Twee schuifpuien bieden toegang tot het enorme dakterras van maar liefst 51 m², waarvan 60% overdekt.

Centraal gesitueerde half open keuken met groot kookeiland uitgevoerd met Siemens apparatuur:
- 5-pits inductiekookplateau met daarboven afzuiging in het plafond
- spoelbak met "Quooker" en zeeppompje
- extra grote koel/vriescombinatie (Liebherr) met geïntegreerde ijsblokjes machine
- combi-oven/magnetron
- oven
- vaatwasser
- warmhoudlade
- veel lades en kastruimte.

Vanuit de keuken is er ook prachtig uitzicht over skyline van Eindhoven met oa. het Philipsstadion en het Evoluon. Toegang tot de praktische bijkeuken met vloerverwarmingsunit, diverse opbergschappen en ruimte voor extra koel-/vriescombinatie.
Grote eetkamer met voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel, nu in gebruik als TV-kamer.

Slaapkamer 3: Royale prachtige ouderslaapkamer met schuifpui naar dakterras/balkon en goed ingedeelde walk-in-closet en badkamer ensuite..

Eigen badkamer, via schuifdeur met:
- ruime inloopdouche met rainshower + separate sproeier
- wastafel in meubel
- verlichte en verwarmde spiegel
- wandcloset
- mechanische ventilatie

ALGEMEEN:
- Het gehele penthouse uitgevoerd met vloerverwarming (hoofdverwarming).
- Dit penthouse op de 11e verdieping biedt enorme privacy.
- Dakterras/balkon voorzien van elektrische terrasverwarming, elektrisch bedienbare zonnelamellen over volle breedte gekoppeld aan een windmeter. Verlichting en wateraansluiting.
- Geen eigen CV-ketel, alles middels toekomstgerichte aardverwarming.toelichting aanwezig.
- Alle kamers zijn voorzien van UTP-kabel; televisieaansluiting; draadloze lichtschakelaar en thermostaten.
- Dit prachtige appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het eerste bouwblok met alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en sportaccommodaties op loop- en fietsafstand.
- Het complex en zijn parkeergarage worden beveiligd door elektrische bedienbare toegangsdeuren en poorten die de bewoners een veilige leefomgeving bieden. Het bezoek kan eveneens in kelder parkeren.
- Het uitzicht aan voor- en achterzijde over volle breedte is priceless, zowel richting de Kempen aan voorzijde (zonzijde) als richting Eindhoven aan achterzijde.
- Twee eigen parkeerplaatsen in parkeergarage, alsmede eigen fietsenberging.
- Optimaal isolatiepakket toegepast, energielabel A.

APPARTEMENTENCOMPLEX ABDIJTUINEN
Het appartementencomplex Abdijtuinen is gelegen in Veldhoven op de hoeken Sterrenlaan – Abdijlaan – Europalaan. Het betreft een project met 297 appartementen verdeeld over 7 gebouwen (in totaal 5 bouwblokken).

Bijzonderheden:
- Zeer fraaie, moderne architectuur in combinatie met 3 hectare groen, Brabants park rondom
- Enorme diversiteit in doelgroepen, grootte en afwerkingen appartementen en penthouses
- Senioren proof, mogelijkheid gebruik van voorzieningen van nabijgelegen Zorgcentrum Merefelt
- Verwarming, koeling en warm water middels energiezuinige aardwarmte installatie (zie onderaan beschrijving voor toelichting)
- Flexibele mogelijkheden t.b.v. wandcontactdozen en elektrapunten middels KISS plintsysteem (zie onderaan beschrijving voor toelichting)
- Volop parkeergelegenheid voor bewoners én bezoekers

LOCATIE EN PARKTUINEN RONDOM APPARTEMENTENCOMPLEX
Het appartement is gelegen nabij het centrum van Veldhoven. Winkels, scholen, restaurants en terrasjes, bevinden zich op loopafstand van dit fraaie complex. Op korte afstand kunt u heerlijk wandelen in de bossen en golfen op de golfbaan.

De invulling van de circa 3 hectare buitenruimte rondom het appartementencomplex Abdijtuinen is ontworpen door de gespecialiseerde tuinarchitect Jacques van Leuken. Hierbij is rekening gehouden met de balans tussen enerzijds de moderne architectuur van de gebouwen en anderzijds het groene park rondom, gerelateerd aan het typische Brabantse landschap. Door gebruik te maken van verschillende groenblijvende beplanting en contrasten in kleur en type flora in combinatie met goede sfeerverlichting, zal het park gedurende alle seizoenen interessant blijven om naar te kijken en om in te verblijven.

AFSTAND TOT NABIJGELEGEN VOORZIENINGEN
Huisarts (Diepstraten-Gielen): ca. 800 meter
Tandarts (Rijkers): ca. 400 meter
Basisschool (Op Dreef): ca. 750 meter
Voortgezet onderwijs (Sondervick College): ca. 2,5 kilometer
Albert Heijn: ca. 750 meter
Jumbo: ca. 1,7 kilometer
Gemeentehuis: ca. 2,9 kilometer
Horeca (Dorpstraat): ca. 700 meter
Sportvelden (S.V. Marvilde): ca. 700 meter
Kinderopvang (Butterfly): ca. 1,7 kilometer
Tankstation (Total): ca. 1,2 kilometer
Bushalte: Loopafstand (d.w.z. binnen 250 meter)
Ziekenhuis: (MMC) ca. 2 kilometer

VELDHOVEN EN OMGEVING
Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven, en aan de andere kant de open landelijke ruimte van De Kempen. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Zeelst en Veldhoven - Meerveldhoven. Veldhoven is de laatste decennia zeer snel gegroeid. Het bevolkingsaantal is toegenomen van 10.000 in 1947 tot circa 43.100 inwoners per 1 januari 2009.

De groei van de gemeente vond voornamelijk plaats in de wijken d’Ekker, Zonderwijk, ‘t Look, Cobbeek, Heikant, De Kelen, en De Polders. Diverse nieuwere uitbreidingen, zoals Valgaten en Pegbroeken, zijn inmiddels ook gerealiseerd. Momenteel verrijzen er nog nieuwe woningen in de noordrand van Veldhoven en liggen er plannen klaar voor een uitbreiding in Veldhoven-West.

Veldhoven heeft een rijk verenigingsleven. Dit heeft mede te maken met de ontstaansgeschiedenis van Veldhoven: vier kerkdorpen met ieder eigen muziekverenigingen, sportverenigingen, gilden, jeugdverenigingen, scouting, etc. die sinds de samenvoeging in 1921 nog steeds bestaan. Ook is er bijna geen buurt zonder buurtvereniging.

TOELICHTING AARDWARMTE
In de Abdijtuinen wordt voor verwarming en koeling gebruik gemaakt van aardwarmte, die centraal in twee ondergrondse technische ruimten met een warmtepomp wordt verkregen uit grondwater. Deze aardwarmte wordt gebruikt voor zowel verwarming van uw appartement als voor het genereren van warm tapwater. De warmte wordt verspreid door middel van vloerverwarming, waarvan alle appartementen voorzien zijn. Hierdoor zijn radiatoren niet meer nodig, waardoor u vrijer bent met het plaatsen van uw meubels. In de zomer kan iedere bewoner individueel overschakelen op koeling: er stroomt dan koud water door de leidingen waardoor het appartement gratis wordt gekoeld. Zo bent u gedurende het gehele jaar verzekerd van een comfortabele en gelijkmatige temperatuur in uw gehele appartement en heeft u geen gasinstallatie meer nodig.

TOELICHTING KISS-SYSTEEM EN ELEKTRA
Dit appartement is voorzien van HAGER KISS systeem. een zogenaamde HOME domotica oplossing.
Het standaard KISS systeem verdeeld in feite alle aansluitingen (elektriciteit, data (computer/internet), telefoon, televisie (Coax en UTP) radio en huisautomatisering.
In de centrale meterkast komen alle nutsvoorzieningen binnen. De KISS verdeler verzorgt de distributie naar een KISS Unit (op de plint) per vertrek met slechts een kabel.
Alle verdere aansluitingen per kamer vinden plaats vanuit deze KISS unit en alle leidingen lopen door de plinten. Op de plekken waar voorzieningen nodig zijn, zijn contactdozen op de plint geplaatst. Dit systeem is flexibel en stopcontacten kunnen gemakkelijk verplaatst worden.
In iedere ruimte zijn KISS schakelaars geplaatst die draadloos (RF) communiceren met de centrale om de lichten te bedienen.
De keuken is voorzien van een zogenaamde KISS energybox die in principe als flexibele tussenmeterkast functioneert voor alle keukenapparatuur.
Het systeem is ontworpen voor optimaal bedien gemak en verbergt (nagenoeg) alle draden en snoeren.
Per ruimte zijn meerdere internet-verbindingen beschikbaar die de meterkast via een router worden verdeeld. In de huiskamer is een directe TV aansluiting gekoppeld aan de centrale kast van de provider. Er zijn in de huiskamer, ouderslaapkamer en de grote logeerkamer (dimbaar) geschakelde stopcontacten voor alle sfeerverlichting en schemerlampen.
Verder is het systeem uitgebreid met de HAGER DOMOVEA Server TJA450. Daarbij zijn alle schakelpunten voorzien van een HAGER sensor die gekoppeld is aan de TJA450. Hierdoor zijn alle schakelpunten (lampen, dimmers, zonwering, buitenverlichting) te bedienen met een app die beschikbaar is voor zowel Apple IOS als Android. Daarnaast kan men met eigen inlog gegevens via de Domovea website op afstand inloggen op het systeem.

TER INFORMATIE
Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. De afmetingen van deze woning zijn door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm berekend. Ondanks dat de berekening met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 829.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.768
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 849.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Penthouse (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
220 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
51 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
710 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
11 woonlagen
Gelegen op
11e woonlaag
Voorzieningen
Buitenzonwering, domotica, lift, mechanische ventilatie, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas en volledig geïsoleerd
Verwarming
Gehele vloerverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

VELDHOVEN A 1126
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, open ligging en vrij uitzicht
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
51 m² (22 meter diep en 2,3 meter breed)
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig, balkon aanwezig en frans balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Garage

Soort garage
Parkeerkelder en parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

D'Ekker

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

D'Ekker

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Abdijtuinen 139

€ 829.000 k.k.