Straelseweg 193 B2 5914 AL Venlo

  • Onder optie

Omschrijving

7 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN AAN DE STRAELSEWEG IN VENLO

Semper Vivere
Volgt het ritme van uw leven

Veel Venloe¨naren zullen zich misschien nog wel boerderij Withuis herinneren. De hagelwitte boerenhoeve stond immers op de plek waar vervolgens jarenlang het gezondheidscentrum was gevestigd. Na de verhuizing van het gezondheidscentrum naar het praktisch om de hoek gelegen ‘Huis van Noord’ kwam de locatie voor een nieuwe ontwikkeling vrij.

Geen moment hebben we er bij Withuis bv aan getwijfeld om deze plek zijn oorspronkelijke bestemming terug te geven. De locatie is immers bij uitstek geschikt om er aangenaam te wonen en comfortabel te leven. Immers, de Straelseweg is heerlijk cen- traal en u woont hier straks letterlijk op steenworpafstand van alle denkbare voorzieningen die de stad Venlo te bieden heeft.

Tegelijkertijd voegen wij met Semper Vivere een nieuwe woon- vorm aan de huidige woonvoorraad van Venlo toe. Het project bestaat namelijk uit zeven kwalitatief hoogwaardige levensloop- bestendige woningen. Woningen die als het ware het ritme van uw leven volgen. Zo biedt het huis voldoende ruimte aan een jong gezin of een echtpaar met al wat oudere kinderen. Maar de woning past ook ouderen als een heerlijk warme jas. Want behalve de woonkamer en keuken kan ook de slaapkamer e´n badkamer op de begane grond een plek krijgen. Kortom, Semper Vivere is voor ieder stadium waarin uw leven zich bevindt aantrekkelijk.

Dat is ook precies bij de naamgeving van deze zeven levens- loopbestendige woningen de achterliggende gedachte geweest. Semper Vivere is immers Latijn voor Altijd Wonen. En dat laatste is precies wat u hier gaat doen.

We wensen u hier bij voorbaat al heel veel woonplezier toe. Uw hele leven lang!

Indeling
Met de woningen van Semper Vivere bieden we u een huis dat letterlijk uw levensritme volgt. Het zijn immers niet voor niets levensloopbestendige woningen. Het betekent dat of u nu jong bent, een gezin hebt of al wat grijzer aan de slapen begint te worden, de 4-kamerwoning zich moeiteloos aan uw levensstadium en dat van uw huisgenoten aanpast.

WOONPROGRAMMA OP DE BEGANE GROND
In de basis hebben alle zeven woningen het woonprogramma op de begane grond. U vindt hier de entree, de slaapkamer aan de voorzijde met daaraan grenzend de badkamer. In de hal het toilet en de meterkast en de trap naar de eerste etage. De hal heeft een dusdanige breedte dat een rolstoel er in kan draaien. Het spreekt verder voor zich dat ook de breedte van de deurposten op een rolstoel zijn aangepast.

De woonkamer heeft een fraai uitzicht op de tuin en een mooie open keuken. Op de verdieping heeft u nog de beschikking over twee kamers en een ruimte die eventueel ook als badkamer dienst kan doen. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om een terras aan te leggen.

De types W1, W2, W3, W4 en W5 beschikken aan de achterzijde over een carport. Bij de types W2 t/m W5 zijn in de carport de bergingen verwerkt. Bij W1 (hoekwoning) heeft de berging een plek in de tuin gekregen. De types W6 en W7 moeten aan de voorzijde van de woningen aan de Straelseweg parkeren. Hier zijn diverse, onbetaalde, openbare parkeergelegenheden beschikbaar .

VOLOP KEUZE
De basis van Semper Vivere is met een sterk ontwerp gemaakt. En het zal duidelijk zijn dat zowel in de bouw als afbouw kwalitatief hoog- waardige materialen worden gebruikt. Daarnaast krijgt u nog voldoende gelegenheid om uw eigen stempel op uw nieuwe huis te drukken. Zo heeft u behalve de nodige indelingsmogelijkheden ook nog keuzevrijheid op de uitvoering van de keuken, badkamer en sanitair.

Eerste verdieping
Een volledig woonprogramma op de begane grond met een comfortabele indeling. De woonkamer meet in de standaard indeling een royale 36 m2, maar door de slimme maatvoering met de 6 meter brede gevel biedt de ruimte heel veel mogelijkheden. Inderdaad, hier kunt u zonder enige moeite een riante zespersoons eetta- fel, een vrijstaand kookeiland en een gezellige zithoek in kwijt.

Het vele glas in de zes meter brede achtergevel zorgt voor een heerlijke verbinding met de tuin.
Verder vindt u op de begane grond een ruime badkamer, een apart toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger. Op de hiernaast afgebeelde plattegrond is in de badkamer een wastafelmeubel van bijna 2 meter breed en een luxe douchecabine van 90cm bij 120cm ingetekend.
De aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer van ruim 12m2 maakt de begane grond compleet.

Tweede verdieping
Op de eerste verdieping vindt u in de standaard indeling 2 kamers en technische/opberg ruimte. De slaap- kamers meten ruim 12 m2 en 8m2. In de grootste slaapkamer is voldoende ruimte voor een groot tweepersoons-

bed en een kledingkast van ruim 2 meter breed, zoals op onderstaande plattegrond is ingetekend. In de tech- nische ruimte worden de installaties geplaatst en deze kan aanvullend als berging dienst doen.

Bijzonderheden
EEN LAGE ENERGIEREKENING
Semper Vivere heeft een EPC van nul. Dat bekent dat de zeven levensloopbestendige woningen super energiezuinig zijn. Zo liggen er zonnepane- len op de platte daken en krijgen de daken van de woonkamers sedumdaken. Deze daken hebben niet alleen een plezierige isolerende werking, ze
spelen ook een belangrijke rol in het opvangen en verwerken van regenwater. Het spreekt voor zich dat de woningen geen gasaansluiting hebben en daardoor all-electric zijn.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 329.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.500
Aangeboden sinds
2 maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
94 m² wonen / 210 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
250 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Withuis

Heel Venlo

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Withuis

Heel Venlo

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Straelseweg 193 B2

€ 329.000 v.o.n.