Binnenweg 4527 ED Aardenburg Verspreide huizen Aardenburg

  • Verkocht
€ 369.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 januari 2016
Verkoopdatum
28 mei 2021
Looptijd
64 maanden

Omschrijving

Exclusief bouwkavel omringd door aangelegd bos en openbaar natuurgebied op landgoed Rodenburgh
Net buiten het West Zeeuws-Vlaamse stadje Aardenburg, tegen de Belgische grens, zijn twee exclusieve bouwkavels beschikbaar gekomen, waarvan er een inmiddels is verkocht, op Landgoed Rodenburgh. Het Landgoed met een oppervlakte van 6 hectare is tevens gerangschikt onder de natuurschoonwet. De ruime bouwkavels zijn bestemd voor woningbouw en hebben beide een oppervlakte van 6.642 m² en bieden de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren op een unieke woonlocatie in een natuurlijke omgeving.

Het bestemmingsplan
De locatie is een aantrekkelijk stukje historisch landschap op één kilometer ten oosten van Aardenburg. De bestemming van de twee kavels worden aangeduid met ‘specifieke vorm van wonen – landgoed’. Voor beide kavels geldt dat er voor het bouwvlak een oppervlakte van ca. 4.000m² in acht wordt genomen. Daarnaast gelden voor de bouwvlakken de volgende voorwaarden:

- de woning zal voldoende allure moeten uitstralen welke getoetst wordt door de Welstandscommissie;
- maximale bouwvolume per woning is 1.250m³ of maximaal 2.500m³ voor de 2 nieuwe woningen tesamen;
- per nieuwe wooneenheid maximaal 1 bijgebouw met een maximale oppervlakte van 200m².

De bestemmingsvlakken zijn bestemd voor:
- het wonen met aan - huis – gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
- ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van wonen – landgoed’: het wonen op een landgoed;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals erven, tuinen, groen, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en water.

De kavels worden vrij opgeleverd. U bent dus volledig vrij in de keuze van uw eigen architect en/of aannemer. Uiteraard bent u niet verplicht om meteen met bouwen te beginnen, maar kunt u ook een kavel kopen om daar in de toekomst uw droomwoning op te bouwen.

Bijzonderheden

De ligging
De unieke woonlocatie op Landgoed Rodenburgh te Aardenburg biedt u rust en ruimte in een natuurlijke omgeving, waar herten vrij rond lopen en u ontwaakt door het gezang van de vogels. Genietend van de ruimte in uw eigen tuin, komt u hier in alle vrijheid tot rust.
De bijzonder ruime opzet van de kavels en het Landgoed geven u de mogelijkheid om uw woonwensen om te zetten in een unieke en exclusieve ontwikkeling. Een landelijke - of juist een moderne strakke villa onder architectuur gebouwd… u kunt nog elke keuze maken.

U koopt alleen de bouwrijpe grond. De keuze van architect, bouwonderneming, woningstijl is, met inachtneming van bestemmingsregels, volledig aan u. U houdt zelf de volledige regie over het eindresultaat.
Indien u niet voldoende contacten heeft in het Zeeuws-Vlaamse kunnen wij u introduceren bij bouwondernemingen, architecten en installateurs die hun sporen in de streek reeds ruimschoots hebben verdiend.

Uitgebreide informatiebrochure beschikbaar!

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 369.500 kosten koper
Aangeboden sinds
14 januari 2016
Soort object
Bouwgrond
Perceel
6.642 m²
Status
Verkocht
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.