• Verkocht

Van Tuyll van Serooskerkenplein 36 III 1076 NB Amsterdam Stadionbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 120 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 875.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 december 2020
Verkoopdatum
6 januari 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

English text below:

Grandioos dubbel bovenhuis van ruim 120 m² woonoppervlakte met schitterend dakterras van 27 m²! De woning is de laatste jaren geheel gerenoveerd en beschikt over een luxe en moderne open keuken, een zeer ruime doorzonwoonkamer en een luxe badkamer met inloopdouche en separaat ligbad. En dan de locatie: midden tussen de Zuidas en het Stadionplein in Amsterdam Zuid met veel groen op het plein direct voor de deur. Echt een woning welke direct te betrekken is en geheel voldoet aan de woonwensen van deze tijd op een sublieme locatie!

Het Van Tuyll van Serooskerkenplein:
Het appartement is gelegen aan een rustige straat in de Stadionbuurt in het stadsdeel Zuid, een ruim opgezette wijk met brede straten en veel groen. Direct voor de deur bevindt zich een plein met veel bomen en groen waardoor er een vrij en groen uitzicht is vanuit de woning. Om de hoek van de woning bevindt zich het Olympiaplein met het daarop bekende sportpark wat voor jong en oud sport en recreatiemogelijkheden biedt. Aan het Olympiaplein/Stadionweg bevinden zich ook faciliteiten voor alle denkbare dagelijkse behoeften, zoals onder andere meerdere supermarkten, de markt op het Stadionplein, een ruime keus aan winkels en een aantal gezellige cafés en restaurants. Kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs, het bevindt zich allemaal op loopafstand van de woning. In de wijk vindt u verder diverse medische voorzieningen en sportfaciliteiten, en ook het Amsterdamse Bos is niet ver.

De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer; op slechts 2 minuten lopen bevinden zich bus- en tramhaltes en het NS-station Amsterdam Zuid is slechts vier minuten fietsen. Met 5 tot 10 minuten op de fiets bereikt u alle noemenswaardige bestemmingen in Amsterdam, zoals het Museumplein, Albert Cuypmarkt, Vondelpark of de historische grachtengordel. Met de auto bent u in vijf minuten op de ring A10, vanwaar u eenvoudig naar onder meer de A2, de A4 of de A9 rijdt. Schiphol bevindt zich op ongeveer 20 minuten rijden. Parkeren kunt u direct voor de deur van de woning via een vergunningenstelsel en openbaar parkeren. Er is momenteel in vergunningsgebied Zuid 2.2 geen wachttijd voor een parkeervergunning (Bron: gemeente Amsterdam, december 2020. Check voor de actuele wachttijden de website van de gemeente Amsterdam).

Indeling:
Centrale trap in de portiek naar de eerste etage. Eigen toegang vanaf de tweede etage. Op de derde etage aangekomen treffen we als eerste de woonkamer aan. De ruimte en het licht komen je direct tegemoet. De doorzonwoonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en de open keuken aan de achterzijde van de woning. Nog meer licht komt hier binnen dankzij de erkerramen wat ook uw uitzicht op de straat vergroot. Alle ramen zijn overigens voorzien van dubbel glas. De plafonds zijn op zijn Amsterdam Zuids; Lekker hoog wat de woonkamer nog rianter doet aanvoelen. De keuken is aan de achterzijde van de woning en is geplaatst in een L-opstelling met een aparte hoge kastenwand. De keuken is luxe uitgevoerd in het wit met een donker natuurstenen blad en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals koel-/vriescombinatie, oven, magnetron, 5-pits gaskookstel met wokbrander, RVS afzuigkap, vaatwasser en zelfs een wijnkoeler! Alles strak en modern. Openslaande deuren bieden toegang tot het balkon dat over de gehele breedte van de woning is gerealiseerd. U heeft zicht over de binnentuinen. Op deze etage is ook een werk- of slaapkamer van ca. 10 m² met ook vanuit hier toegang tot het balkon. Ook is er een separaat toilet met fonteintje met een zeer fraaie afwerking. De garderobehoek is fraai uit het directe zicht. Vervolgens gaan we met de trap naar de 4e etage.

4e etage:
Overloop met een lichtkoepel boven de trap en direct toegang tot het dakterras. Deze is afgewerkt met houten vloerdelen en doordat het op het dak is, heeft dit terras de gehele dag zon. De etage zelf is ook voorzien van een parketvloer. De eerste slaapkamer van ca. 10 m² biedt tevens toegang tot het dakterras. De ouderslaapkamer heeft een mooie hoogte en is zeer ruim met ca. 15 m², is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een dakkapel. Een ruime kast op de overloop biedt ruimte voor de wasmachine, droger en hier bevindt zich de opstelling voor de C.V.-ketel. De badkamer is een lust voor het oog. Ruim van afmeting met de luxe die je in deze woning mag verwachten. Een dubbele wastafel, een wandcloset, een ligbad, een separate doucheruimte en een designradiator. Het plafond is voorzien van inbouwverlichting.

Een vlizotrap vanaf de overloop biedt nog toegang tot een bergvliering. Deze is zeer ruim en heeft stahoogte. Er zijn voorbeelden in de buurt waarbij deze vliering door middel van een vaste trap toegevoegd zijn aan het woonoppervlakte.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 120,4 m² (NEN 2580 rapport aanwezig);
- Balkon op de 3e etage van ca. 7 m² en een dakterras van ca. 27 m²;
- Veel lichtinval in de woning door grote ramenpartij aan de voor- en achterzijde;
- Laatste jaren geheel gerenoveerd en voorzien van dubbel glas;
- De woning is gelegen in een wijk welke is aangewezen tot beschermd stadsgezicht;
- Actieve en professioneel beheerde VVE met slechts 4 leden;
- De buitenzijde van de woning is volledig geschilderd in mei 2020;
- Servicekosten € 209,96 per maand;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 714,18 per jaar met jaarlijkse indexering (AB 2000, tijdvlak loopt tot en met 15-12-2054);
- Gunstige overstapvoorwaarden voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht zijn vóór 8 januari 2020 gereserveerd*;
- Uitstekende ligging t.o.v. OV, winkels en recreatiemogelijkheden;
- Oplevering in overleg.

*De aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht is vóór 8 januari 2020 aangevraagd bij de gemeente. Hierdoor zijn de gunstige overstaptarieven gereserveerd.
De gemeente is op dit moment bezig met de voorbereiding van de aanbieding en helaas hebben wij nog geen bedragen die wij kunnen vermelden voor de afkoop hiervan. De aanbieding kan in ieder geval overgedragen worden aan de nieuwe koper.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magnificent 2 stories house of over 120 m² living space with a wonderful roof terrace of 27 m²! The house has been completely renovated in recent years and has a luxurious and modern open kitchen, a very spacious living room and a luxurious bathroom with walk-in shower and separate bath. And then the location: right between the Zuidas and Stadionplein in Amsterdam South with lots of greenery on the square right in front of the door. Truly a home that is ready to move into and fully meets the housing requirements of today in a sublime location!

The Van Tuyll van Serooskerkenplein:
The apartment is located on a quiet street in the Stadionbuurt in Amsterdam South, an area with wide streets and lots of greenery. Directly in front of the door is a square with many trees and greenery, so that there is an unobstructed and green view from the house. Around the corner from the house is Olympiaplein with the well-known sports park that offers sports and recreational opportunities for young and old. At the Olympiaplein/Stadionweg there are also facilities for all conceivable daily needs, such as several supermarkets, the market on the Stadionplein, a wide choice of shops and a number of cozy cafes and restaurants. Childcare, primary schools and secondary education, it is all within walking distance of the house. In the district you will also find various medical and sports facilities, and the 'Amsterdamse Bos' is also not far.

The house is easily accessible by public transport; bus and tram stops are just a 2-minute walk away and Amsterdam Zuid railway station is only a four-minute bike ride away. With 5 to 10 minutes by bike you can reach all noteworthy destinations in Amsterdam, such as the Museumplein, Albert Cuypmarkt, Vondelpark or the historic canals. You can reach the A10 ring road in five minutes by car, from where you can easily reach the A2, A4 or A9. Schiphol is approximately a 20-minute drive away. You can park directly in front of the house via a permit system and public parking. There is currently no waiting time for a parking permit in the South 2.2 permit area (Source: Municipality of Amsterdam, December 2020. Check the website of the Municipality of Amsterdam for the current waiting times).

Layout:
Central staircase in the porch to the first floor. Private access from the second floor. When we arrive on the third floor, we first find the living room. Space and light meets you directly. The living room is situated at the front and the open kitchen at the rear of the house. Even more light comes in here thanks to the bay windows, which also increases your view of the street. All windows are double glazed. The ceilings here are nice and high, which makes the living room feel even more spacious. The kitchen is at the rear of the house and is placed in a L-shape with a separate high cupboard wall. The kitchen is luxuriously decorated in white with a dark natural stone top and equipped with all conceivable built-in appliances such as fridge/freezer, oven, microwave, 5-burner gas stove with wok burner, stainless steel extractor hood, dishwasher and even a wine cooler! Everything sleek and modern. French doors provide access to the balcony that has been realized over the entire width of the house. You have a view of the inner gardens. On this floor there is also a study or bedroom with also access to the balcony from here. There is also a separate toilet with hand basin with a very nice finish. The wardrobe corner is nicely out of direct sight. Then we take the stairs to the 4th floor.

4th floor:
Landing with a skylight above the stairs and direct access to the roof terrace. This is finished with wooden floorboards and because it is on the roof, this terrace has sun all day long. The floor itself also has a parquet floor. The first bedroom also provides access to the roof terrace. The master bedroom has a beautiful height and is very spacious. It is located at the front of the house and has a dormer window. A spacious closet on the landing offers space for the washing machine, dryer and here is the setup for the central heating boiler. The bathroom is a feast for the eyes. Spacious in size with the luxury you can expect in this home. A double sink, a wall-hung toilet, a bath, a separate shower and a design radiator. The ceiling is fitted with recessed lighting.

A loft ladder from the landing provides access to an attic. This is very spacious and has headroom. There are examples in the neighborhood where this attic has been added to the living area by means of a fixed staircase.

Particularities:
- Living area 120.4 m² (NEN 2580 report available);
- Balcony on the 3rd floor of approximately 7 m² and a roof terrace of approximately 27 m²;
- Lots of light in the house through large windows at the front and rear;
- Completely renovated in recent years and fitted with double glazing;
- The house is located in a neighborhood that has been designated a protected cityscape;
- Active and professionally managed VVE with only 4 members;
- The outside of the house was completely painted in May 2020;
- Service costs € 209.96 per month;
- Located on leasehold land, ground rent € 714.18 per year with annual indexation (AB 2000, time period runs up to and including 15-12-2054);
- Favorable switching conditions for switching to perpetual leasehold have been reserved before January 8, 2020*;
- Excellent location in relation to public transport, shops and leisure facilities;
- Delivery in consultation.

*The offer for the perpetual redemption of the ground lease has been requested from the municipality before January 8, 2020. As a result, the favorable transfer rates have been reserved.
The municipality is currently preparing the offer and unfortunately we do not yet have any amounts that we can state for the redemption thereof. The offer can in any case be transferred to the new buyer.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 875.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 7.292
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 209,96 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
120 m²
Overige inpandige ruimte
4 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
34 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
420 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AB 2664
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
€ 714,18 per jaar met optie tot afkopen

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
27 m² (3,94 meter diep en 6,94 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig en balkon aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 209,96 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.