• Verkocht

Barbusselaan 23 1102 TS Amsterdam Bijlmer Centrum (D,F,H)

Uitgelichte kenmerken

  • 37 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 200.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 december 2020
Verkoopdatum
23 december 2020

Omschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW!

UNIEKE KANS: INSTAPKLARE, LUXE STUDIO

Deze recent gerenoveerde studio wordt per direct aangeboden. De woning ligt op de vierde en tevens bovenste verdieping van het appartementencomplex, gelegen in Vensepolder. Het betreft een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien. De studio heeft een oppervlakte van 35m2 en is dus ideaal voor een starter of stel. De praktische indeling en de uitstekende staat zorgen ervoor dat je slechts je meubels hoeft te plaatsen en direct kan intrekken.

WOON-/SLAAPKAMER MET OPEN KEUKEN
Dimbare spots verlichten de ruimte rondom en de donkerkleurige laminaatvloer ligt door de gehele woning. De radiatoren zijn weggewerkt in een radiator-ombouw, waardoor deze niet zichtbaar zijn. De open keuken is in 2016 geplaatst en bevat de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, dubbele spoelbak met uitneembare kraankop, vaatwasser, oven en een vijfpits gasfornuis met afzuigkap. De cv-ketel uit 2016 is weggewerkt in een kast boven het aanrecht. Alle wanden zijn in december 2020 voor de verkoop opnieuw geschilderd en zijn dus in nieuwstaat.

BADKAMER
De grote vloer- en wandtegels geven de badkamer een ruimtelijk gevoel. Bij binnenkomst is het ligbad niet te missen. De badkamer is verder voorzien van een zwevend toilet, een handdoekradiator, zwevende kasten en een verlichte wastafelkast met stopcontacten. De dimbare spots zijn verwerkt in het plafond en geven de badkamer een warme sfeer.

WASHOK
Aan de hal grenst een kast waarin de wasmachine-aansluiting is weggewerkt.

BERGING
Op de begane grond is een afsluitbare privé-berging aanwezig.

LIGGING
Het appartement is centraal gelegen met veel voorzieningen in de directe omgeving: Johan Cruijff ArenA, het Nelson Mandelapark, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Ook vind je in de nabije omgeving het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). Voor de dagelijkse boodschappen ben je binnen 5 minuten bij winkelcentrum Amsterdamse Poort.

BEREIKBAARHEID
De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, uitvalswegen, de metro en de (nacht)bus, maar ook de snelwegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar en station Duivendrecht is op loopafstand. Voor de deur is er bovendien voldoende parkeergelegenheid.

VENSERPOLDER
Venserpolder is een woonwijk in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost, gelegen in de driehoek tussen Station Duivendrecht en de metrostations Strandvliet en Venserpolder ten noordwesten van de Bijlmermeer. De wijk werd begin jaren tachtig gebouwd. De Venserpolder heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt, gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 31 januari 2035.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 1984;
- Volledig voorzien van dubbelglas;
- Intercomsysteem aanwezig;
- Keuken geplaatst in 2016, voorzien van inbouwapparatuur;
- Badkamer verbouwd in 2016;
- Berging in de onderbouw;
- Eigen CV-installatie Intergas HR, bouwjaar 2016;
- Actieve Vereniging van Eigenaren met o.a. meerjarenonderhoudsplan en professioneel beheerd;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 31 januari 2035;
- Alle wanden zijn in december 2020 opnieuw geschilderd voor de verkoop;
-Servicekosten E 67,92 per maand;
- Energielabel: C;
- Parkeren is mogelijk op basis van betaald parkeren. Voor de mogelijkheden, wachttijden en kosten van een parkeervergunning kunt u terecht op de website van de gemeente;

- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam

Oplevering: per direct.
____________________________________________________________

UNIQUE OPPORTUNITY: TURNKEY, LUXURIOUS STUDIO

This recently renovated studio is being offered immediately. The house is located on the fourth and top floor of the apartment complex, located in Vensepolder. It is a luxurious apartment that is fully equipped. The studio has an area of 35m2 and is ideal for a starter or couple. The practical layout and excellent condition ensure that you only need to place your furniture and can move in immediately.

LIVING / BEDROOM WITH OPEN KITCHEN
Dimmable spotlights illuminate the space around and the dark-colored laminate floor is placed throughout the house. The radiators are concealed in a radiator housing, so they are not visable. The open kitchen is placed in 2016 and contains the following appliances: refrigerator, freezer, double sink with removable crane head, dishwasher, oven and a five-burner stove with extractor. The central heating boiler from 2016 is concealed in a cupboard above the sink. All walls have been repainted for sale in December 2020 and are therefore in new state.

BATHROOM
The large floor and wall tiles give the bathroom a spacious feeling. Upon entry, the bathtub is not to be missed. The bathroom is also equipped with a floating toilet, a towel radiator, floating cabinets and an illuminated washbasin cabinet with sockets. The dimmable spotlights are incorporated in the ceiling and give the bathroom a warm atmosphere.

LAUNDRY ROOM
Adjacent to the hall there is a cabinet in which the washing machine connection has been concealed.

STORAGE
On the ground floor there is a lockable private storage room.

NEIGHBOURHOOD
The apartment is centrally located with many amenities in the immediate vicinity, such as the Johan Cruijff ArenA, Nelson Mandelapark, Villa Arena residential boulevard, cinema Pathé Arena, AFAS Live and the Ziggo Dome. Also in the vicinity you will find the green and recreation area Ouderkerkerplas, schools and the Academic Medical Center (AMC). For your daily shopping you are within 5 minutes from shopping center Amsterdamse Poort.

ACCESSIBILITY
The house is conveniently located for public transport and highways, the subway and (night) bus but also the highways A2, A9 and A10. With metro line 54 is Amsterdam CS within fifteen minutes and Duivendrecht station is within walking distance. In front of the door there is sufficient parking space.

VENSERPOLDER
Venserpolder is a residential area in the district of Amsterdam Zuidoost, located in the triangle between Duivendrecht Station and the subway stations Strandvliet and Venserpolder to the northwest of the Bijlmermeer. The district was built in the early eighties. The Venserpolder has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years of age. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood, considering the population density.

PROPERTY SITUATION
It concerns a permanent leasehold right, owned by the municipality of Amsterdam. The General Provisions 2000 are applicable. The annual ground lease is redeemed on a long-term basis and paid in advance until 31 January 2035.

SPECIAL FEATURES
- Year of construction: 1984;
- Fully double glazed;
- Intercom system available;
- Kitchen placed in 2016, equipped with appliances;
- Bathroom rebuilt in 2016;
- Storage room in the basement;
- Own central heating system Intergas HR, built in 2016;
- Active Association of Owners with a.o. multi-year maintenance plan and professional management;
- Ground lease has been redeemed until 31 January 2035;
- All walls have been repainted for sale in December 2020
- Service costs E 67,92 per month;
- Energy label: C
- Parking is possible on the basis of paid parking. For the possibilities, waiting times and costs of a parking permit you can visit the website of the municipality.
- Civil-law notary: buyer's choice, subject to a deed of sale in accordance with Model Ring at the civil-law notary in Grand Amsterdam.

Delivery: in consultation (immediately)

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 200.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.405
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 67,92 per maand

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
37 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
113 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e woonlaag
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Voorlopig energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

WEESPERKARPSEL A 1865
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Zie akte
Eigendomssituatie
Zie akte

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 67,92 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.