• Verkocht

Beethovenstraat 154 BV 1077 JV Amsterdam Apollobuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 126 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 850.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 oktober 2020
Verkoopdatum
9 november 2020
Looptijd
13 dagen

Omschrijving

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

JA! Prachtig en zeer royaal dubbel bovenhuis van 125,7 m² gelegen op de vierde en vijfde woonlaag en een werkelijk fantastisch dakterras van maar liefst 46,2 m². De riante en sfeervolle living met aansluitend de open keuken is gelegen op de vierde verdieping. De keuken is voorzien van een kookeiland en aan de voorzijde van de woning de eetkamer met aangrenzend balkon uitkijkend op de Beethovenstraat. Een ruime en lichte slaapkamer met openslaande deuren naar het tweede balkon, een separaat toilet, aparte bergingskast, een moderne en luxe badkamer en een tweede, ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Middels een wenteltrap is de vijfde verdieping te bereiken met een derde, royale en sfeervolle slaapkamer en ruime berging. De woning is een ideale plek om even weg te zijn van de drukte van de stad en heerlijk te ontspannen.

De dubbele bovenwoning ligt prachtig gelegen aan het rustige gedeelte van de Beethovenstraat in de Apollobuurt, stadsdeel Amsterdam Zuid. Voor ontspanning en vertier is er het groene Beatrixpark in de nabije omgeving van de woning. De eerdergenoemde Beethovenstraat is een echt stadse straat met een dorps karakter: van hippe koffietentjes, heerlijke restaurants, modewinkels, supermarkten en delicatesse zaakjes: alles op loopafstand van de woning. Start de dag met een koffie to go van Munch en wandel gezellig langs de Bernard Zweerskade of de Stationkade welke om de hoek van de woning liggen. In de nabijgelegen omgeving vindt u ook de Internationale School en meerde mogelijkheden voor kinderopvang. Voor een borrel of heerlijk diner als afsluiter van de dag kunt u o.a. terecht bij Bar Kaspar, Ferilli’s of the Harbour Club. Aangrenzend treft u de Concertgebouwbuurt met o.a. het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Concertgebouw en de luxe winkelstraten Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat. Met een ligging nabij het Station Amsterdam-Zuid en de Zuid-As is er een zeer goede verbinding naar Schiphol. Ook met de auto is deze woning zeer goed bereikbaar via de snelweg de A10.

INDELING
De woning is gelegen op de vierde en vijfde verdieping en heeft de volgende indeling;

Gemeenschappelijk entree op de begane grond, via de trap bereikt u de woning op de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Entree, hal met toegang tot de royale living, gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze sfeervolle en lichte ruimte biedt ruimte voor een grote, gezellige zithoek en is voorzien van een prachtig, ingebouwde kastenwand met plek voor een TV. De mooie erker geeft gezellig zicht op de binnentuinen. De moderne en strakke open keuken bevindt zich in het midden van deze ruimte en heeft een prachtig kookeiland met o.a.: 3-pits gasfornuis van Boretti met tepanyaki-plaat, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. De achterwand van de keuken biedt veel opbergruimte en is voorzien van een koel- en vriescombinatie en een luxe wijnklimaatkast, beide van Boretti. De keuken bevindt zich op een kleine verhoging en is uitgevoerd met een mooi verdikt zwart blad. De ruime eetkamer, achter de keuken gelegen, heeft plek voor een grote familietafel en grenst aan het eerste balkon, uitkijkend over de Beethovenstraat. De open verbinding tussen de ruimtes is erg sfeervol en gezellig. Er is tevens ruimte voor een fijne werkplek. Vanuit hier is de eerste, ruime, slaapkamer te bereiken, met toegang tot een tweede balkon tevens uitkijkend over de prachtige Beethovenstraat. Deze, ruime en lichte slaapkamer biedt ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kast. Vanuit de hal zijn ook de andere vertrekken te bereiken. Een strak en net toilet uitgevoerd met zwart en witte tegels met een fonteintje. Een aparte bergingskast met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine. De moderne badkamer voorzien van prachtige, grote, natuurstenen tegels op de vloer, een inloop- regendouche, met glazen wand, wastafel inclusief een spiegel erboven met ingebouwde verlichting en design radiator. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt tevens ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast, de sfeervolle erker kijkt ook uit over de binnentuinen. Middels wenteltrap in de eetkamer is de vijfde verdieping te bereiken.

Vijfde verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken: een derde, royale en sfeervolle, slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed voorzien van Velux dakraam. Deze verdieping beschikt tevens over een ruime, separate berging, welke ook gebruikt kan worden als walk-in closet. Het dakterras van 46,2 m2 maakt deze woning helemaal compleet en is voorzien van maatwerk plantenbakken en een heerlijke loungeset. Er is ruimte voor een BBQ en een gezellige eettafel. De perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie of te eindigen met een glas wijn en te genieten van het prachtige uitzicht.

WOONOPPERVLAKTE
Conform NEN2580 meting bedraagt het gebruiksoppervlakte wonen 125,7 m².
De totale oppervlakte van de buitenruimte bedraagt 46,2 m².
NB. De opgegeven oppervlakte is door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580.

KENMERKEN
- Traditionele bouwstijl met pannen gedekt dak.
- Houten kozijnen, voorzien van dubbele beglazing.
- Bouwjaar: circa 1931.
- Verwarming middels cv-ketel. (Bouwjaar: 2019 Merk: Intergas)
- Elektra: voldoende groepen met aardlekschakelaar.

ERFPACHT
De woning is gelegen op voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam.
De erfpachtcanon is € 1.590, - per jaar en loopt tot 15 april 2030 daarna wordt het opnieuw geïndexeerd. Het tijdvlak loopt tot 2055.
De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing.
De overstap met de gunstige voorwaarde is aangevraagd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amsterdam, sectie AB, nummer 2594 A-11.

SPLITSINGSAKTE
-Het pand is op 20 juli 2007 gesplitst in 8 appartementsrechten door notaris Mr. Hermanus Jacobus Maria van den Eerenbeemt.
-Het appartementsrecht A-11 is voor 165/1.440e aandeel in de gemeenschap gerechtigd.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- De VVE ‘’Beethovenstraat 152 – 158’’ en wordt professioneel beheert.
- De servicekosten bedragen thans € 222,- per maand.
- Er is een meer jaren onderhoudsplan beschikbaar

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Het appartement is per auto zeer goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (via afrit S108 en S109). Ook met het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken middels tramlijnen 4, 5 en 24 en buslijnen 65 en 77. Station RAI en Station Zuid liggen in de nabije omgeving van de woning. Parkeren gaat door middel van een vergunningensysteem. Op de openbare weg is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot en met 21.00 uur. (bron: )

BIJZONDERHEDEN
- Prachtig gelegen aan het rustige gedeelte van de diverse en luxueuze Beethovenstraat.
- Perfecte ligging met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.
- Wonen op 125,7 m2 verdeeld over twee woonlagen.
- Zeer royale living met sfeervolle open verbinding tussen woonkamer, keuken en eetkamer.
- Moderne en luxe open keuken met kookeiland voorzien van Boretti inbouwapparatuur.
- Eetkamer met aangrenzend balkon met uitzicht over Beethovenstraat.
- Strakke en nette badkamer met inloop- regendouche.
- Twee ruime en lichte slaapkamers op de vierde woonlaag.
- Een sfeervol en karakteristieke derde slaapkamer op de vijfde woonlaag.
- Twee praktische bergingen.
- Zeer royaal dakterras van maar liefst 46,2 m².
- De gehele woning is voorzien van een eikenhouten vloer.
- Het is mogelijk om de voordeur te verplaatsen naar de hal op de derde verdieping.

OPLEVERING
De oplevering zal plaatsvinden in overleg.

OP AANVRAAG BESCHIKBAAR
- Splitsingsakte
- Eigendomsakte
- Stukken VvE
- NVM-vragenlijst
- Lijst roerende zaken

***ENGLISH TRANSLATION***

YES! Beautiful and very spacious double upper apartment of 125.7 m² located on the fourth and fifth floor and a truly fantastic roof terrace of no less than 46.2 m². The spacious and attractive living room, followed by the open kitchen, is located on the fourth floor. The kitchen has a cooking island and at the front of the apartment the dining room with adjoining balcony overlooking the Beethovenstraat. A spacious and bright bedroom with patio doors to the second balcony, a separate toilet, separate storage closet, a modern and luxurious bathroom and a second, spacious bedroom located at the front of the apartment. The fifth floor can be reached via a spiral staircase with a third, spacious and attractive bedroom and large storage room. The apartment is an ideal place to get away from the hustle and bustle of the city and relax.

The double upstairs apartment is beautifully situated on the quiet part of the Beethovenstraat in the Apollobuurt, Amsterdam South district. For relaxation and entertainment there is the green Beatrix Park in the vicinity of the apartment. The aforementioned Beethoven Street is a truly urban street with a village character: from hip coffee shops, delicious restaurants, fashion shops, supermarkets and delicatessens: everything within walking distance of the apartment. Start the day with a coffee to go from Munch and stroll along the Bernard Zweerskade or the Stationkade which are around the corner from the apartment. In the nearby area you will also find the International School and more childcare options. For a drink or a delicious dinner to end the day, you can visit Bar Kaspar, Ferillis or the Harbor Club. Adjacent you will find the Concertgebouw neighborhood with, among other things, the Rijksmuseum, the Stedelijk Museum, the Concertgebouw and the luxurious shopping streets Cornelis Schuytstraat and P.C. Hooftstraat. With a location near Amsterdam-Zuid Station and the Zuid-As, there is a very good connection to Schiphol. This apartment is also easily accessible by car via the A10 motorway.

LAYOUT
The apartment is located on the fourth and fifth floor and has the following layout;

Communal entrance on the ground floor, via the stairs you reach the apartment on the fourth floor.

Fourth floor:
Entrance hall with access to the spacious living room, located at the rear of the apartment. This attractive and bright space offers space for a large, cozy sitting area and is equipped with a beautiful, built-in cupboard wall with space for a TV. The beautiful bay window gives a pleasant view of the inner gardens. The modern and sleek open kitchen is located in the middle of this room and has a beautiful cooking island with: 3-burner gas stove from Boretti with tepanyaki plate, dishwasher, extractor hood and sink. The back wall of the kitchen offers plenty of storage space and is equipped with a fridge and freezer and a luxury wine climate cabinet, both from Boretti. The kitchen is located on a small elevation and is fitted with a beautifully thickened black top. The spacious dining room, located behind the kitchen, has space for a large family table and is adjacent to the first balcony, overlooking the Beethovenstraat. The open connection between the rooms is very attractive and cozy. There is also room for a nice workplace. From here the first, spacious bedroom can be reached, with access to a second balcony also overlooking the beautiful Beethovenstraat. This spacious and bright bedroom offers space for a double bed and a large closet. The other rooms can also be reached from the hall. A sleek and neat toilet with black and white tiles with a fountain. A separate storage cupboard with central heating boiler and connection for washing machine. The modern bathroom with beautiful, large, natural stone tiles on the floor, a walk-in rain shower, with glass wall, sink including a mirror above it with built-in lighting and design radiator. The second bedroom is located at the front of the apartment and also offers space for a double bed and a closet, the attractive bay window also overlooks the inner gardens.

The fifth floor can be reached via a spiral staircase in the dining room.

Fifth floor:
Hall with access to all rooms: a third, spacious and attractive bedroom with space for a double bed with Velux skylight. This floor also has a spacious, separate storage room, which can also be used as a walk-in closet. The roof terrace of 46.2 m2 makes this apartment complete and is equipped with custom planters and a lovely lounge set. There is room for a BBQ and a cozy dining table. The perfect place to start the day with a cup of coffee or end with a glass of wine and enjoy the beautiful view.

HOUSE SURFACE
In accordance with NEN2580 measurement, the usable area for living is 125.7 m².
The total surface area of the outdoor space is 46.2 m².
NB. The specified surface has been measured by a specialized company in accordance with NEN2580.

CADASTRAL DATA
Municipality of Amsterdam, section AB, number 2594 A-11.

CHARACTERISTICS
- Traditional architectural style with tiled roof.
- Wooden frames, with double glazing.
- Year of construction: circa 1931.
- Heating by boiler. (Year of construction: 2019 Brand: Intergas)
- Electricity: sufficient groups with earth leakage circuit breaker.

GROUND LEASE
The house is located on a continuous leasehold of the municipality of Amsterdam.
The ground rent is € 1,590 per year and runs until April 15, 2030, after which it is indexed again. The time plane runs to 2055.
The General Provisions 2000 apply.
The transfer with the favorable condition has been requested.

OWNERS ASSOCIATION
- The VVE "Beethovenstraat 152 - 158" and is professionally managed.
- The service costs are currently € 222 per month.
- A multi-year maintenance plan is available

ACCESSIBILITY AND PARKING
The apartment is easily accessible by car from the A-10 ring road (via exit S108 and S109). The apartment is also easily accessible by public transport by tram lines 4, 5 and 24 and bus lines 65 and 77. RAI station and South Station are in the vicinity of the apartment. Parking is done through a permit system. Paid parking is available on public roads from Monday to Saturday from 9 a.m. to 9 p.m. (source: )

PARTICULARITIES
- Beautifully situated on the quiet part of the diverse and luxurious Beethovenstraat.
- Perfect location with all conceivable amenities within reach.
- Living on 125.7 m2 divided over two floors.
- Very spacious living room with attractive open connection between living room, kitchen and dining room.
- Modern and luxurious open kitchen with cooking island with Boretti built-in appliances.
- Dining room with adjoining balcony with a view over Beethovenstraat.
- Sleek and neat bathroom with walk-in rain shower.
- Two spacious and bright bedrooms on the fourth floor.
- An attractive and characteristic third bedroom on the fifth floor.
- Two practical storage rooms.
- Very spacious roof terrace of no less than 46.2 m².
- The entire apartment has an oak floor.
- It is possible to move the front door to the hall on the third floor.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 850.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.746
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 222,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
126 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
46 m²
Externe bergruimte
2 m²
Inhoud
385 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
E Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt uit 2019, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AB 2594
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-04-2030)
Lasten
€ 1.590 per jaar

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig en balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Box

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 222,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.