• Verkocht

Sloterkade 35 A 1058 HE Amsterdam Hoofddorppleinbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 62 m² wonen
  • 1 slaapkamer
€ 350.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2021
Verkoopdatum
4 maart 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Let op: Eigen bewoningsclausule van toepassing: Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 3 jaar!

Vanwege het corona virus bezichtigen wij met maximaal 2 personen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan voor een virtuele bezichtiging.

Dit ruim opgezette 2-kamerappartement, gelegen op de eerste etage, van ca. 62m2 heeft een schitterend uitzicht over het water De Schinkel. Er is een heerlijk balkon aan de waterzijde van ca. 2x2m. Je kunt hier heerlijk in de zon ontbijten terwijl de boten aan je voorbij varen. Op de begane grond is de berging van circa 5 m2 gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Naast het schitterende uitzicht heeft dit appartement nog meer te bieden: je treft hier werkelijk alles op loopafstand: Winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen, als voor een dag shoppen, zijn er in een breed aanbod op de Overtoom, Amstelveenseweg en Hoofddorpplein. Na een lekkere wandeling in het aan de andere kant van het water gelegen Vondelpark is het heerlijk toeven in de Vondeltuin of het Blauwe Theehuis. Met de auto ben je binnen no time op de snelweg richting Utrecht/Amersfoort of Zaanstad.

INDELING:
Entree met trappenhuis. Het appartement ligt op de eerste etage in het complex. Deze voormalige huurwoning is casco in goede staat. De keuken dient door koper geplaatst te worden. Alle leidingen (incl. aansluiting wasmachine) zijn wel aanwezig. Er is een mogelijkheid een open keuken te maken in de woonkamer, waardoor er een extra slaapkamer gemaakt kan worden. Zowel keuken als woonkamer hebben toegang tot het balkon (oosten). Vanuit de woonkamer heb je door de grote ramen uitzicht over het water. De riante slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde en kijkt uit over de binnentuin.
De badkamer is eenvoudig, met douchehoek, wastafel en wasmachine aansluiting. In de keuken zit tevens een aansluiting voor de wasmachine. Op de begane grond is nog een privé berging aanwezig.

De volgende clausules zullen in de koop- en leveringsakte worden opgenomen:

1. Eigenschappen verkochte:
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en/of bewoond en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt of bewoond. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee uitdrukkelijk rekening is gehouden.

2. Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de woning inmiddels circa 90 jaar oud is en bekend te zijn met de dienovereenkomstige staat van het gebouw en de gebruikseenheid. Koper aanvaardt alle in verband daarmee voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van het gebouw en de gebruikseenheid, in het bijzonder wat betreft fundering, gevels, leidingen, lozingen, daken en eventueel installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering kunnen zijn voor het normale gebruik van het verkochte. Koper is zich er van bewust dat hem de mogelijkheid wordt geboden op eigen kosten een bouwkundige keuring uit te (laten) voeren. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Koper bevestigt uitdrukkelijk dat het verkochte - met in acht name van het vorenstaande - in de zin van artikel 7.17 Burgerlijk Wetboek aan de gesloten overeenkomst beantwoordt.

3. Anti-speculatiebeding:
Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen.
Koper kan van deze verplichting ontheffing krijgen van Verkoper indien zich binnen deze termijn van drie jaar omstandigheden voordoen, welke ten tijde van de juridische levering redelijkerwijze niet te voorzien waren en ten gevolge van welke omstandigheden redelijkerwijze niet van hem verlangd kan worden dat hij het Verkochte blijft gebruiken of doen gebruiken zoals vermeld. Bij overtreding of niet nakoming van deze verplichting is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

4. Asbestclausule:
Gezien het bouwjaar van het verkochte is het mogelijk dat er asbest aanwezig is in het verkochte. Er heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien

BIJZONDERHEDEN:
- Totale woonoppervlakte ca. 62 m²;
- Erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 15-08-2028;
- Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen;
- Servicekosten voor het appartement en de berging: € 124,89 per maand;
- Voormalige huurwoning;
- Zelfbewoningsclausule van toepassing; conform de geldende regelgeving zal de woning uitsluitend worden verkocht voor eigen bewoning, dan wel aan ouders voor hun kinderen;
- De woning dient gerenoveerd te worden;
- Oplevering per direct;
- Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.645
Servicekosten
€ 125 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
62 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
205 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
A 1,14 Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

SLOTEN (NH) O 3395
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-08-2028)
Lasten
Afgekocht tot 15-08-2028
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-08-2028)
Lasten
Afgekocht tot 15-08-2028

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk en vrij uitzicht
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Box
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Bel 020-3050560

NVM aankoopmakelaar

Hoofdstad Makelaars

Bel 020-6715150

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.