• Verkocht

Van Tuyll van Serooskerkenweg 68 3 1076 JN Amsterdam Van Tuyllbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 153 m² wonen
  • 4 slaapkamers
€ 1.250.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 oktober 2023
Verkoopdatum
26 oktober 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Spectaculair en absoluut adembenemend 3-laags bovenhuis (circa 153 m²) met moderne vormen die het huis een uitstraling geven van comfort en luxe! Voorzien van een riant dakterras waar je de gehele dag zon hebt. Dit alles is gelegen in het prachtige Amsterdam Oud-Zuid in een brede en groene straat.

Een charmant en comfortabel jaren ’30 huis waar originele details zoals glas-in-lood ramen en kamer en-suite subtiel en stijlvol gecombineerd worden met hedendaagse elementen en comfort. Deze prachtige (familie)woning is een aantal jaar geleden, onder begeleiding van een architect, gerenoveerd waarbij de indeling en het wooncomfort zijn geoptimaliseerd en een extra woonlaag op de 5e verdieping is gerealiseerd.

Dit fijne familiehuis verweeft op bewonderenswaardige wijze authentieke details met het hedendaags moderne woongemak, een waardevolle plek waar licht, lucht en ruimte samenkomen.

Aarzel niet en plan snel een bezichtiging om deze unieke woning te bewonderen!

Indeling:
De entree van het appartement is gelegen tussen de 2e en 3e verdieping.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruim en licht trappenhuis/hal, verlicht met inbouwspots. Hier bevindt zich tevens het gastentoilet met fonteintje en een werkkamer (tevens te gebruiken als slaapkamer) met op maat gemaakt bureau en ruimte voor kasten en garderobe. Verderop leidt de hal je naar de ruime en lichte woonkeuken met openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte van het huis (met bergkast) waar je, net als aan de voorzijde, uitkijkt op veel groen. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Via de prachtige authentieke en-suite deuren met glas-in-lood (en goede bergruimte) begeef je je naar de voorkant van het huis. Hier bevindt zich de ruime en lichte woonkamer, met ingebouwde kasten, een glazen doorkijk naar het trappenhuis, een witgelakte houten vloer en grote raampartijen die uitzicht bieden op het vele groen in de straat. Een fijne zeer ruime woonkamer welke een oase van licht en comfort is.

Via de vaste trap naar de tweede woonlaag, vierde verdieping

Op de tweede woonlaag treft u het royale dakterras van circa 27 m², waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zon hebt (irrigatiesysteem aanwezig). Echt een heerlijke buitenruimte met veel privacy. De twee ruime slaapkamers zijn goed bemeten en beschikken beiden over (deels op maat gemaakte) berg-/kastruimte en op maat gemaakte bureaus. In beide kamers is meer dan voldoende ruimte voor een 2-persoons bed. De badkamer op deze verdieping heeft een inloopdouche, een op maat gemaakt 2-persoonswastafelmeubel en een wc. Voorts is er op deze woonlaag een grote wasruimte met werkblad en inbouwkasten.

Derde woonlaag, vijfde verdieping

Hier is in 2015, onder begeleiding van een architect en met oog voor detail, een prachtige opbouw gerealiseerd alwaar een derde slaapkamer is gemaakt met op maat gemaakte inbouwkasten en op maat gemaakt meubel met bergruimte achter het bed, inbouwspots en airconditioning (die tevens verwarmt). De slaapkamer baadt zich in natuurlijk licht dankzij de grote glazen (schuif)pui, die zich over de gehele breedte van de kamer en en suite badkamer uitstrekt. Dit zorgt voor een heerlijk lichte en serene sfeer in deze master bedroom. Zelfs de vierde en derde verdieping profiteren van deze lichtinval. De slaapkamer heeft een ruime en-suite badkamer met ligbad, inloopdouche, wc en op maat gemaakt wastafelmeubel met dubbele wastafels. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig en een handdoekradiator.

Omgeving:
Dit prachtige appartement aan de Van Tuyll van Serooskerkenweg 68-3 bevindt zich in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam Zuid. De locatie biedt naast veel groen een scala aan restaurants, winkels en buitenactiviteiten die het leven hier bijzonder aangenaam maken.

Een gezellige zaterdagmarkt, meerdere (biologische) supermarkten in de buurt, de bekende Franse bakker Le Fournil, kaaswinkel l’Amuse en vele gezellige horeca zoals buurtcafé Jack Dish, restaurant Wils, Marathonweg, Cucina Casalinga, Neni, Bar Baut, Mr Sam en koffie- en lunchtentjes zoals Vascobelo, Het Vlaamsch Broodhuys en Coffee District.

Verder liggen zowel het Vondelpark als het Amsterdamse Bos op een steenworp afstand. Deze prachtige parken zijn ideaal voor ontspannende wandelingen, picknick, fietsen en joggen. Het biedt ook culturele evenementen en live-entertainment aan tijdens de zomermaanden.

Bovendien is de ligging van dit appartement gunstig ten opzichte van de Zuidas (loopafstand), uitvalswegen (A10, A1, A2, A4 en A9) en openbaar vervoer (bussen, trams én de metro/Noord-Zuidlijn) waardoor het gemakkelijk toegang biedt tot andere delen van Amsterdam en daarbuiten. Kortom, ideaal gelegen voor diegene die op zoek zijn naar een levendige (woon)buurt met tal van voorzieningen en activiteiten binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van dit appartement is zowel met de auto als met het openbaarvervoer ideaal. De nabijheid van de A10 Ringweg, die Amsterdam omcirkelt, maakt het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot verschillende snelwegen zoals de A1, A2, A4 en A9.

Voor wie liever het openbaar vervoer gebruikt, zijn er verschillende opties beschikbaar. De tram- en bushalte zijn circa 2 minuten lopen (Stadionplein en Olympiaplein). Nabijgelegen tramlijnen, buslijnen, maar ook de Noord-Zuidlijn bieden goede verbindingen naar het stadscentrum en andere delen van Amsterdam. Het dichtstbijzijnde treinstation, Amsterdam Zuid, is gemakkelijke bereikbaar (enkele minuten met de fiets of een halte met de bus), en biedt goede treinverbindingen naar andere steden in Nederland en Schiphol. Per fiets zijn het centrum en andere delen van de stad in een mum van tijd bereikbaar, bijvoorbeeld via het Vondelpark.

Parkeergelegenheid:
Er is veel parkeergelegenheid in de straat en directe omgeving. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Het vergunning gebied is Zuid 2.2. Met deze parkeervergunning mag je parkeren in Zuid-1, Zuid-2 en Zuid-8 én (zonder aanvullende kosten) in het vergunning gedeelte in de nabijgelegen parkeergarage onder het Stadionplein (ruim plek).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van circa 153 m² (meetrapport aanwezig)
- Bouwjaar 1931
- 3 ruime slaapkamers
- 1 studeerkamer (tevens te gebruiken als 4e slaapkamer)
- 2 badkamers
- Zeer ruime woonkamer aan de voorzijde met veel lichtinval en uitzicht op groen
- Ruime woonkeuken met openslaande deuren richting balkon
- Veel bergruimte
- Balkon gelegen op het noordwesten
- Ruim dakterras van circa 27 m²
- Door omvang en diepte van het terras de gehele dag zon tot en met zonsondergang
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Houten kozijnen met dubbel glas aan de voorzijde en grotendeels aan de achterzijde
- Bijdrage VvE momenteel €100,- per maand
- Gelegen op voortdurend recht van erfpacht, afgekocht tot en met 15 november 2054
- Gunstige voorwaarden voor omzetten naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd en al gepasseerd bij notaris, jaarbetaling.
- Gelegen in het prachtige Amsterdam Oud-Zuid
- Oplevering in overleg

***

Spectacular and absolutely breathtaking 3-storey upper house (approximately 153 m²) with modern shapes that give the house an appearance of comfort and luxury! Equipped with a spacious roof terrace where you have sun all day long. All this is located in beautiful Amsterdam Oud-Zuid in a wide and green street.

A charming and comfortable 1930's house where original details such as stained glass windows and en-suite rooms are subtly and stylishly combined with contemporary elements and comfort. This beautiful (family) home was renovated a number of years ago, under the supervision of an architect, where the layout and living comfort were optimized and an extra floor was created on the 5th floor.

This lovely family home admirably interweaves authentic details with contemporary modern living comfort, a valuable place where light, air and space come together.

Don't hesitate and plan a viewing quickly to admire this unique home!

Layout:
The entrance to the apartment is located between the 2nd and 3rd floor.

Upon entering you are welcomed by a spacious and bright stairwell/hall, illuminated with recessed spotlights. Here is also the guest toilet with sink and an office (can also be used as a bedroom) with custom-made desk and space for cupboards and wardrobe. Further on, the hall leads you to the spacious and bright kitchen-diner with patio doors to the balcony spanning the full width of the house (with storage cupboard) where, just like at the front, you overlook lots of greenery. The kitchen is equipped with a 5-burner gas stove, dishwasher, oven, refrigerator and freezer. You go to the front of the house through the beautiful authentic en-suite doors with stained glass (and good storage space). Here is the spacious and bright living room, with built-in cupboards, a glass view to the stairwell, a white lacquered wooden floor and large windows overlooking the greenery in the street. A nice, very spacious living room which is an oasis of light and comfort.

Via the staircase to the fourth floor

On the second floor you will find the spacious roof terrace of approximately 27 m², where you have sun from early in the morning until late in the evening (irrigation system available). A really lovely outdoor space with lots of privacy. The two spacious bedrooms are well sized and both have (partly custom-made) storage/cupboard space and custom-made desks. There is more than enough space in both rooms for a double bed. The bathroom on this floor has a walk-in shower, a custom-made 2-person washbasin and a toilet. There is also a large laundry room with worktop and fitted wardrobes on this floor.

Fifth floor

Here in 2015, under the guidance of an architect and with an eye for detail, a beautiful structure was built where a third bedroom was created with custom-made fitted wardrobes and custom-made furniture with storage space behind the bed, recessed spotlights and air conditioning (which also heats). . The bedroom is bathed in natural light thanks to the large glass (sliding) doors, which extend across the entire width of the room and en suite bathroom. This creates a wonderfully light and serene atmosphere in this master bedroom. Even the fourth and third floors benefit from this light. The bedroom has a spacious en-suite bathroom with bath, walk-in shower, toilet and custom-made washbasin furniture with double sinks. The bathroom has underfloor heating and a towel radiator.

Environment:
This beautiful apartment at Van Tuyll van Serooskerkenweg 68-3 is located in one of the most sought-after neighborhoods of Amsterdam South. In addition to lots of greenery, the location offers a range of restaurants, shops and outdoor activities that make life here particularly pleasant.

A pleasant Saturday market, several (organic) supermarkets in the area, the famous French bakery Le Fournil, cheese shop l'Amuse and many cozy restaurants such as neighborhood café Jack Dish, restaurant Wils, Marathonweg, Cucina Casalinga, Neni, Bar Baut, Mr Sam and coffee - and lunch places such as Vascobelo, Het Vlaamsch Broodhuys and Coffee District.

Furthermore, both the Vondelpark and the Amsterdamse Bos are a stone's throw away. These beautiful parks are ideal for relaxing walks, picnics, cycling and jogging. It also offers cultural events and live entertainment during the summer months.

In addition, the location of this apartment is favorable in relation to the Zuidas (walking distance), highways (A10, A1, A2, A4 and A9) and public transport (buses, trams and the metro/North-South line), providing easy access to other parts of Amsterdam and beyond. In short, ideally located for those who are looking for a lively (residential) neighborhood with numerous amenities and activities within easy reach.

Accessibility:
The accessibility of this apartment is ideal both by car and by public transport. The proximity to the A10 Ring Road, which encircles Amsterdam, makes it easy to quickly access several highways such as the A1, A2, A4 and A9.

For those who prefer to use public transport, there are several options available. The tram and bus stop are approximately a 2-minute walk (Stadionplein and Olympiaplein). Nearby tram lines, bus lines, but also the North-South line offer good connections to the city center and other parts of Amsterdam. The nearest train station, Amsterdam Zuid, is easily accessible (a few minutes by bike or one stop by bus), and offers good train connections to other cities in the Netherlands and Schiphol. The center and other parts of the city can be reached in no time by bicycle, for example via the Vondelpark.

Parking:
There is plenty of parking in the street and immediate surroundings. It is possible to apply for a parking permit. The permit area is South 2.2. With this parking permit you can park in Zuid-1, Zuid-2 and Zuid-8 and (without additional costs) in the permit section in the nearby parking garage under Stadionplein (plenty of space).

Particularities:
- Living area of approximately 153 m² (measurement report available)
- Year of construction 1931
-3 spacious bedrooms
- 1 study room (can also be used as a 4th bedroom)
- 2 bathrooms
- Very spacious living room at the front with lots of light and a view of greenery
- Spacious kitchen/diner with patio doors leading to the balcony
- Lots of storage space
- Balcony located on the northwest
- Spacious roof terrace of approximately 27 m²
- Due to the size and depth of the terrace, sun all day until sunset
- Heating and hot water through central heating boiler
- Wooden frames with double glazing at the front and largely at the rear
- VvE contribution currently €100 per month
- Located on continuous leasehold rights paid of until 2054
- Favorable conditions for conversion to perpetual leasehold; a yearly payment and passed at the notary
- Located in beautiful Amsterdam Oud-Zuid
- Delivery in consultation

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 8.170
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 100,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement met open portiek)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Specifiek
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
153 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
33 m²
Inhoud
519 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en 3 toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Airconditioning, dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, grotendeels dubbelglas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AB 2244
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijke erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 15-11-2054

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
27 m² (3,92 meter diep en 6,78 meter breed)
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig en balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Elektra, verwarming en stromend water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 100,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

Boelen Makelaardij

Bel 020-226 00 66

NVM aankoopmakelaar

Aemestelle Makelaars v.o.f.

Bel 020-6794919

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.