• Verkocht

Vrolikstraat 236 hs 1092 TW Amsterdam Oosterparkbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 70 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 650.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 maart 2022
Verkoopdatum
20 april 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

* * * PLEASE SEE BELOW FOR ENGLISH * * *
SMAAKVOL EN COMPLEET GERENOVEERD BEGANE GRONDAPPARTEMENT VAN 70 M2 (BVO 77 M2) MET TWEE GOEDE SLAAPKAMERS, HOGE PLAFONDS EN EEN ROYALE ZONNIGE TUIN VAN CA. 40 M2. DE WONING IS RUSTIG GELEGEN IN HET HIPPE STADSDEEL OOST NABIJ HET OOSTERPARK EN DE DAPPERMARKT

In 2021/2022 is dit stijlvolle appartement compleet en hoogwaardig gerenoveerd. Tevens is er een uitbouw gerealiseerd en is de indeling zodanig gewijzigd dat er een ideale lay-out is gecreëerd. De woning is o.a. voorzien van een fraaie lichte hout-look visgraatvloer met vloerverwarming, een moderne luxe keuken, fraaie sanitaire ruimtes, strak gestucte wanden, inbouwverlichting (deels), een prettige uitbouw met lichtstraat en openslaande deuren naar de diepe tuin gelegen op het zuiden.

De combinatie van de uitvoering tezamen met de uitstekende indeling en de populaire ligging maken dit benedenhuis een top appartement.

De Vereniging van Eigenaren Vrolikstraat 212 t/m 238 te Amsterdam (VvE De Vrolike Noot) beslaat 53 leden en de administratie wordt professioneel gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 95,59 per maand en er is een huishoudelijk reglement opgesteld evenals een meerjarenonderhoudsplan.

INDELING
Via de eigen entree met tochtportaal leidt de glazen tussendeur naar de hal voorzien van garderobe.

De tuingerichte living is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een luxe open keuken in het midden van de ruimte. Deze keuken is uitgevoerd met lichtgrijze kasten en lades met een mat gouden greep en een licht gemêleerd natuurstenen aanrechtblad. Voorts is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een goede inbouwkast voorzien van de c.v. opstelling.

De achterzijde beschikt over een uitbouw met lichtstraat wat deze living van extra goede lichtinval voorziet. De openslaande deuren naar de royale tuin verlengen de living daarbij nog eens en haalt het buitengevoel naar binnen.

De tuin, gelegen op het zuiden, heeft een oppervlakte van 39,90 m2, beschikt over tuinverlichting en is geheel uitgevoerd met grote keramische naturelkleurige tegels.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is goed van formaat. Deze kamer biedt plaats voor zowel een tweepersoonsbed als een brede inbouwkledingkast. Opvallend zijn de hoge raampartijen met charmante boogramen.

De tweede slaapkamer is vanuit de living te bereiken en grenst aan de tuin.

De sanitaire ruimtes zijn vanuit de hal toegankelijk. Zowel het separate toilet als de badkamer beschikken (deels) over een marmer-look vloer- en wandtegel. De badkamer beschikt over een goede inloopdouche met stort- en handdouche, een handdoekradiator en een fraai houten wasmeubel met een offwhite waskom en een inbouw kraan. Het toilet is tevens voorzien van een houten wasmeubeltje met een identieke waskom en inbouwkraan.

De gehele woning is voorzien van een hout-look visgraatvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden.

Kortom; een geweldig turn-key appartement in een bruisende omgeving!

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen in de bruisende Oosterparkbuurt tussen de Linnaeusstraat en het Beukenplein en grenzend aan de populaire wijk De Pijp. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van tal van winkels, scholen, hippe, trendy terrassen en restaurants en niet onbelangrijk; het openbaar vervoer. In de wijk zelf bevinden zich o.a. delicatessenzaken, bakkerij Hartog, Café Bru en meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Niet al te ver gelegen bevindt zich zowel de gezellige Dappermarkt als de Albert Cuypmarkt en het nieuwe winkelcentrum ‘Oostpoort’. Heerlijk ontspannen kan in het nabij gelegen populaire Oosterpark, aan de Weesperzijde of het prachtige Park Frankendael. Diverse uitvalswegen alsmede openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 10 maart 2022, vergunningsgebied Oost-1a).

BIJZONDERHEDEN
- Smaakvol en compleet gerenoveerd begane grondappartement van 70 m2
- Royale tuin van ca. 40 m2 op het zuiden
- Uitbouw achterzijde met lichtstraat
- Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur
- Moderne sanitaire ruimtes
- Lichte hout-look visgraatvloer met vloerverwarming
- Stijlvolle uitvoering door het gehele appartement
- Paneeldeuren met fraai sluitwerk
- Hoge plafonds in slaapkamer en living
- Afgekochte erfpacht voor huidig tijdvak, aanvraag eeuwigdurende afkoop is aangevraagd
- Professioneel beheerde VvE, servicekosten ad. € 95,59 per maand
- Rustig gelegen in het hippe stadsdeel Oost
- Oplevering in overleg, kan spoedig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TASTEFULLY RENOVATED GROUND-FLOOR APARTMENT OF 70 M2 (GFA 77 M2), OFFERING TWO GOOD-SIZED BEDROOMS, HIGH CEILINGS, AND A SPACIOUS SOUTHEAST-FACING GARDEN OF APPROX. 40 M2 THE APARTMENT IS QUIETLY LOCATED IN THE TRENDY AMSTERDAM-OOST DISTRICT, NEAR THE DAPPERMARKT AND THE OOSTERPARK

The elegant apartment was completely renovated to a very high standard in 2021/2022, during which an extension was added and the perfect layout was created. The work has resulted in beautiful herringbone flooring with underfloor heating, a modern premium-brand kitchen, beautifully finished wet rooms, plastered walls, integrated lighting (in part of the house), a comfortable extension with glass roofing and doors the deep, south-facing garden.

The elegant finish with an ideal layout, plus the popular location, make this a premium and highly coveted property.

The professionally managed Homeowners’ Association (VvE) ‘Vrolikstraat 212 t/m 238 te Amsterdam’ (aka VvE De Vrolige Noot) has 53 members. The monthly service charges are €95.59 and the VvE has Rules of Procedures and a multi-year maintenance plan.

LAYOUT
The private entrance and vestibule with a glass door lead to the hallway with a cloak area.

The living room is at the back and overlooks the garden while the luxuriously appointed open-plan kitchen has a central position. The kitchen offers light grey cupboards and drawers with matt golden handles and a light-coloured natural stone worktop. Various built-in appliances are included and the central heating unit is tucked away in another built-in cupboard.

The extension at the back has glass roofing, making this a wonderfully light living space. The French doors to the generously sized garden bring outdoor living inside.

The south-facing garden of 39.90 m2 includes outdoor lighting and is fully tiled with large ceramic tiles in a natural colour.

The good-sized master bedroom is at the front and is large enough to fit a double bed and a large fitted wardrobe. The main eye-catchers in this room definitely are the charming arched windows.

The second bedroom is accessed from the living room and overlooks the garden.

The wet rooms are both accessed from the hallway. The separate toilet and the bathroom are both (partially) tiled with marble-look floor and wall tiles. The bathroom offers a spacious walk-in shower with a rain shower and hand-held shower, a design radiator, and a beautiful wooden vanity unit with an off-white washbowl plus integrated tap. The toilet also includes a smaller wooden unit with an identical washbowl and tap.

The entire apartment has herringbone flooring with underfloor heating and smoothly plastered walls.

In short: a turn-key apartment in a wonderful and bustling location!

The property is located in the lively Oosterpark neighbourhood, between the Linnaeusstraat and the Beukenplein, just across the Amstel river from the popular De Pijp area. You will have all the amenities you need within easy walking distance, such as plenty of shops, schools, trendy cafés, terraces and restaurants, and several public transport connections. The area offers a wide range of caterers and delicatessen shops, bakery Hartog, Café Bru, and several supermarkets for your daily groceries. Other nearby places to find everything you need are the Dappermarkt, the famous Albert Cuyp Market, and the new Oostpoort shopping centre. The popular Oosterpark and the beautifully landscaped Park Frankendael are both nearby for all kinds of leisure activities and relaxation. The address is also easily accessible by public transport and by car via various arterial roads.

PARKING
There is paid on-street parking (from 09:00 - midnight, except on Sundays) and residents can apply for a parking permit. According to the website of the Amsterdam municipality, there currently is a waiting list for parking permits (waiting list details per 10 March 2022 permit area Oost -1a)

SPECIAL FEATURES
- Very tastefully renovated ground-floor apartment of 70 m2
- Large south-facing garden of approx. 40 m2
- Extension with glass roofing at the back
- Luxury kitchen with built-in appliances
- Modern wet rooms
- Light-coloured herringbone flooring with underfloor heating
- Many elegant and high-end details
- Panelled doors with beautiful fixtures
- High ceilings in the bedroom and living room
- Current leasehold period paid off in full, application for perpetual ground lease submitted
- Professionally managed VvE, service charges €95.59 per month
- Quiet location in the trendy Amsterdam-Oost district
- Transfer date in consultation, within a short term is possible

DISCLAIMER
This information was composed by us with due care. However, we can accept no liability whatsoever for any inaccuracies, incomplete information or otherwise, nor for any loss or inconvenience that this may cause. All specified sizes and dimensions are indicative. Purchaser has his/her own obligation to investigate all matters which are important to him or her. Pertaining to this house, the broker-consultant is of the vendor. We advise you to make use of an expert (NVM) broker to guide you for the purchase process. If you have specific wishes regarding the house, then we recommend you to communicate these in a timely manner to your purchasing broker and to do an independent examination of these things. If you do not make use of an expert representative, then the law considers you enough of an expert to be able to have a good grasp of all matters which are of importance. The MVA conditions apply.

NEN CLAUSE
The usable surface area is calculated in accordance with the NEN 2580 standard determined by the industry. The surface area may therefore deviate from similar buildings and/or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. The purchaser states to be sufficiently informed about the aforementioned standard. The vendor and the broker of the vendor do their very best to calculate the correct surface area and content on the basis of own measurements and to support this as much as possible by posting maps with dimensions. However, if the dimensions happen not to have been (completely) determined in accordance with the standard, then this is accepted by the purchaser. The purchaser has been sufficiently given the opportunity to check the dimensions. Differences in the indicated measurement and size do not provide any right to the parties, also do not the adjust the purchase price. The vendor and the broker of the vendor do not accept any liability in this matter.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 650.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 9.286
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 95,59 per maand

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
70 m²
Inhoud
289 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
Begane grond
Voorzieningen
Dakraam en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM W 8372
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijke erfpacht (einddatum erfpacht: 31-05-2055)
Lasten
Afgekocht tot 31-05-2055

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
40 m² (7,2 meter diep en 5,6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 95,59 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

CSV Makelaars B.V.

Bel 020-6700670

NVM aankoopmakelaar

Amsterdam At Home Makelaars

Bel 020-3080650

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.