• Verkocht

Nicolaas Witsenkade 48 1+2+3 1017 ZV Amsterdam De Weteringschans

Uitgelichte kenmerken

  • 283 m² wonen
  • 6 slaapkamers
€ 1.750.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 december 2020
Verkoopdatum
31 december 2020
Looptijd
4 weken

Omschrijving

*** SCHITTEREND WONEN IN EEN APPARTEMENT VAN 3 WOONLAGEN MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE GRACHT ***

GESCHIKT VOOR BELEGGERS / ONTWIKKELAARS OF PARTICULIEREN!

ROYAAL APPARTEMENT VAN 3 ETAGES IN EEN STATIG PAND AAN DE SINGELGRACHT MET EEN FRAAI UITZICHT. HET APPARTEMENT HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN CA. 283 M2. MET 3 ETAGES IS DE WONING ZEER FLEXIBEL IN TE DELEN MET EEN RUIME WOONKEUKEN, BADKAMERS EN SLAAPKAMERS. HET PAND IS GELEGEN OP EIGEN GROND.

LIGGING:
De Nicolaas Witsenkade is een verborgen parel, gelegen in het Stadsdeel Centrum, tussen het Frederiksplein en de Weteringschans. Het is een rustige kade met weinig verkeer. Het pand ligt in het hart van Amsterdam aan de rand van het Centrum, tegenover de Pijp.
De Utrechtsestraat, de Amstel, de grachtengordel en de Vijzelstraat liggen om de hoek.
Alle voorzieningen zoals restaurants, theater, winkels en de markt die het leven in de stad aantrekkelijk maken liggen op loopafstand van dit unieke pand.
Met de auto parkeert u voor de deur. Op dit moment is een parkeervergunning zonder wachttijd beschikbaar.
Ook het openbaar vervoer is uitstekend; diverse tram-, metro- en bushaltes bevinden zich direct om de hoek.
Kortom: wonen in een mooie en rustige omgeving met uitzicht over het water, in de directe nabijheid van de dynamiek en culturele voorzieningen van de stad.

ALGEMEEN:
De architectuur in de omgeving kenmerkt zich door fraaie en statige woonhuizen gebouwd aan het einde van de 19e eeuw, in de directe nabijheid van het voormalige Paleis voor Volksvlijt. De omgeving kent dan ook een rijke historie.

INDELING:
Eerste Verdieping:
Eigen entree met toegang naar hal en het statige trappenhuis. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime woonkamer, eetkamer, keuken, een slaapkamer (att. is nu berging, garderobe, meterkast) en aparte toilet. Voor in het appartement kijk je via drie grote ramen uit op de schitterende Singelgracht.

Tweede verdieping:
Via de statige trap kom je op de tweede verdieping, met drie slaapkamers, een keuken, badkamer, toilet met wasgelegenheid, keuken en dakterras van circa 16m2.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. (er is 1 slaapkamer nu. Bijv: De derde verdieping is een authentieke zolder die zeer veel ruimte biedt voor recreatie dan wel opslag. Hier bevinden zich nog een slaap-/ zitkamer met badkamer en toilet.)

De gevels aan de voor- en achterzijde zijn keurig gereinigd, gevoegd en in 2019 opnieuw netjes geschilderd.

Bijzonderheden
KADASTRALE GEGEVENS/SPLITSINGSAKTE:
Gemeente Amsterdam, Sectie I complex aanduiding 9797 -A2.

Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van een pand bestaande uit 2 appartementsrechten, gelegen te Amsterdam aan de Nicolaas Witsenkade.

EIGEN GROND:
Het geheel is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN:
* Eigen grond.
* Woonoppervlakte: ca. 283 m2.
* Meetcertificaat beschikbaar.
* Dakterras: ca. 16 m2.
* 2 Badkamers, 2 Keukens & 3 Toiletten.
* Hoge plafonds.
* Dubbele beglazing.
* VVE: 2 leden.
* Servicekosten VVE : € 150,00 per maand.
* De gevels aan de voor- en achterzijde zijn keurig gereinigd, gevoegd en in 2019 opnieuw netjes geschilderd.
* Bouwjaar 1873.
* Oplevering: oktober 2021, maar kan in overleg ook flexibel.
* Geweldige locatie.

*** ENGLISH TEXT***

*** WONDERFUL LIVING IN A 3 LEVEL APARTMENT WITH MAGNIFICENT VIEWS OVER THE CANAL ***

SUITABLE FOR INVESTORS / DEVELOPERS OR INDIVIDUALS!

SPACIOUS 3-FLOOR APARTMENT IN A PRETTY BUILDING ON THE SINGELGRACHT WITH A NICE VIEW. THE APARTMENT HAS A INTERIOR OF APPROX. 283 M2. WITH 3 FLOORS, THE HOUSE CAN BE VIEWED VERY FLEXIBLE WITH A SPACIOUS KITCHEN, BATHROOMS AND BEDROOMS. THE PROPERTY IS SITUATED ON OWN GROUND.

LOCATION:
The Nicolaas Witsenkade is a hidden gem, located in the Centrum district, between Frederiksplein and Weteringschans. It is a quiet quay with little traffic. The property is located in the heart of Amsterdam on the edge of the Center, opposite the Pijp.
The Utrechtsestraat, the Amstel, the canal belt and the Vijzelstraat are just around the corner.
All amenities such as restaurants, theater, shops and the market that make life in the city attractive are within walking distance of this unique building.
You can park in front of the door by car. A parking permit without waiting time is currently available.
Public transport is also excellent; various tram, metro and bus stops are right around the corner.
In short: living in a beautiful and quiet area with a view over the water, in the immediate vicinity of the dynamics and cultural facilities of the city.

GENERAL:
The architecture in the area is characterized by beautiful and stately homes built at the end of the 19th century, in the immediate vicinity of the former Paleis voor Volksvlijt. The area has a rich history.

LAYOUT:
First floor:
Private entrance with access to the hall and the stately staircase. From the hall there is access to the spacious living room, dining room, kitchen, a bedroom (att. Is now storage room, wardrobe, meter cupboard) and separate toilet. At the front of the apartment you have a view of the beautiful Singelgracht through three large windows.

Second floor:
The stately staircase takes you to the second floor, with three bedrooms, a kitchen, bathroom, toilet with washing facilities, kitchen and roof terrace of approximately 16m2.

Third floor:
On the third floor there are 2 more bedrooms and a bathroom with toilet. (There is now 1 bedroom. Eg: The third floor is an authentic attic that offers a lot of space for recreation or storage. Here is a bedroom / sitting room with bathroom and toilet.)

The facades at the front and rear have been neatly cleaned, joined and neatly repainted in 2019.

Particularities
CADASTRAL DETAILS / DEPARTMENT OF DIVISION:
Municipality of Amsterdam, Section I complex designation 9797 -A2.

The apartment right is part of a building consisting of 2 apartment rights, located in Amsterdam on the Nicolaas Witsenkade.

OWN GROUND:
The whole is located on private land.

PARTICULARITIES:
* Own ground.
* Living area: approx. 283 m2.
* Certificate of measurement available.
* Roof terrace: approx. 16 m2.
* 2 Bathrooms, 2 Kitchens & 3 Toilets.
* High ceilings.
* Double glass.
* VVE: 2 members.
* VVE service costs: € 150.00 per month.
* The facades at the front and rear have been neatly cleaned, joined and neatly repainted in 2019.
* Year of construction 1873.
* Delivery: October 2021, but can also be flexible in consultation.
* Great location.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.750.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.184
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 150,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906
Specifiek
Beschermd stads- of dorpsgezicht

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
283 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m²
Inhoud
1.117 m³

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt, eigendom

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM A 9797
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in centrum en open ligging
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
16 m² (4 meter diep en 4 meter breed)
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 150,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaar

Verkoopmakelaar

Den Uyl Real Estate

Bel 020-2443130

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.