Willem Beukelsstraat 1 C 1097 CP Amsterdam Frankendael

  • Verkocht
€ 495.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 september 2022
Verkoopdatum
20 januari 2023
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

*Deze woning wordt verkocht met voorrang voor sociale huurders, informeer naar de voorwaarden*

Gelegen in een rustig en centraal deel van de Watergraafsmeer, op een beschutte plek nabij de Ringdijk/Transvaalkade. Dit driekamerappartement van circa 78 m² heeft het allemaal: twee slaapkamers van goed formaat, veel licht dankzij de ramen aan drie zijden en een fijn balkon aan de achterzijde. Deze heerlijke woning kunt u geheel naar eigen inzichten verbouwen en indelen.

De royale woonkamer baadt 's middags en 's avonds in het zonlicht. Vanuit het Franse balkon aan de voorzijde kijkt u richting de Ringdijk. Aan de achterzijde, in directe verbinding met de woonkamer maar toch uit het zicht, vindt u de keuken. Deze geeft toegang tot het balkon van circa 5 m2 op het noordoosten. Het balkon kijkt uit over de verzorgde en groene tuinen van de omliggende panden en heeft 's ochtends de volle zon.

Er zijn twee goed bemeten slaapkamers aanwezig, waaronder een riante slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is in het midden gelegen. Er is een separaat toilet aanwezig. In de woonkamer zit een inpandige bergkast, en op de begane vloer bevindt zich de ruime berging, die is voorzien van elektriciteit.

Omgeving:
De Willem Beukelsstraat is een rustige, groene, brede straat die ligt tussen park Frankendael en de pittoreske Ringdijk. Om de hoek vind je de levendige Middenweg/Linnaeusstraat met een geweldig aanbod aan winkels en horeca. Zowel het Amstelstation als het Muiderpoortstation bereik je in een kwartiertje lopen.
De Watergraafsmeer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde woonwijk waar het comfortabel wonen is. Fraaie architectuur, rustig maar centraal gelegen, een gezellige stadse sfeer, ruim en groen wonen, betrokken bewoners, een kindvriendelijke omgeving en alle voordelen van een grote stad.

Locatie:
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Binnen enkele minuten zijn de belangrijkste uitvalswegen van Amsterdam bereikbaar, waaronder de ring A-10, A-2 en A-1. In de directe omgeving liggen maar liefst drie NS-stations (Amstelstation, Muiderpoort en Amsterdam Science Park). Ook zijn er diverse tram- en busverbindingen. Liever op de fiets? In ongeveer 10 minuten is het centrum bereikbaar.

Bijzonderheden
- Actieve VvE welke door Ymere wordt beheerd.
- Servicekosten €228,54 per maand.
- Gelegen op grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht. De Algemene Voorwaarden 2000 zijn van toepassing.
- Erfpacht afgekocht tot en met 28-02-2060.
- Een woning met veel mogelijkheden.
- Verkoper is een woningbouwvereniging. In de Koopovereenkomst zal onder meer een ouderdomsclausule, een speculatiebeding en verplichting tot zelfbewoning (koper, ouders of kinderen) worden opgenomen. Voorrangregeling voor sociale huurders is van toepassing, informeer naar de voorwaarden.
- Oplevering kan op korte termijn.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 6.346
Aangeboden sinds
Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Oppervlakte
78 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
239 m³
Energielabel
A Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.