• Verkocht

Brenner 99 1060 NT Amsterdam Middelveldsche Akerpolder

Uitgelichte kenmerken

  • 141 m² wonen
  • 136 m² perceel
  • 3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2023
Verkoopdatum
20 april 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

** For English translation see below Dutch text **

Deze riante in 2021 volledig verbouwde hoekwoning met het aller hoogste afwerkingsniveau moet u in het echt gezien hebben.
Voorzien van een open keuken, drie slaapkamers, luxe badkamer, een dakterras op de tweede verdieping en een zonnige achtertuin. De woning is gelegen in de gewilde groene en kindvriendelijke wijk 'De Aker' aan de Brenner met voldoende gratis parkeergelegenheid.
Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging om deze luxe woning met uw eigen ogen te komen bekijken.

Begane grond
Binnenkomst in de hal met meterkast, garderobe en een op maat gemaakte trapkast. Separate toiletruimte met zwevend toilet en een fonteintje. De muren zijn voorzien van betoncire.
De woonkamer heeft een op maat gemaakt wandmeubel met een waterdamphaard van maar liefst 2 meter. Vanuit de de woonkamer kun je via openslaande deuren naar de tuin. In de uitbouw zitten eveneens openslaande deuren naar de tuin en hier is het eetgedeelte gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een airco.
De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien om uitgebreid te kunnen koken. In het kookeiland zit een inductiekookplaat van Bora met geïntegreerde afzuiging, een vaatwasser en een quooker voor warm, koud en bruisend water.
Aan het kookeiland kun je heerlijk zitten om wat te drinken of te eten. Ook heeft het eiland twee wijnklimaatkasten.
De wandkast in de keuken heeft ook diverse luxe inbouwapparatuur als een combi-stoom oven, oven, warmhoudlade (Bauknecht) en een koel/vries combinatie van Samsung met ijsblokjesmaker. Er is voldoende bergruimte in de keuken in de lades en kasten in een antraciet grijze kleur en het aanrechtblad is van zwart composiet gemaakt.
De begane grond is voorzien van een lichtgrijze Pu gietvloer. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Via een vaste trap met verlichting langs de treden kom je op de eerste verdieping met twee slaapkamers, een inloopkast, badkamer en een separaat toilet.
De masterbedroom is een ruime kamer voorzien van airco, lichtspots in het plafond en rolluiken. Naast deze kamer ligt een zeer luxe walk-in closet met op maat gemaakte kasten met verlichting.
De tweede slaapkamer op deze verdieping heeft ook een airco en is ruim van formaat.
De zeer luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel (kranen van Carlo Frattini) met verwarmde spiegel erboven, een inloopdouche met regendouche/handdouche, ligbad met bubbels en jetstream en verlichting. Tevens kun je vanuit bad TV kijken of muziek luisteren via speciale apparatuur van Aquasound. De badkamer heeft vloerverwarming en mechanische ventilatie.
De muren hebben betoncire en de inloopdouche met zitje een fijne mozaiektegel van het merk Bisazza.
Op de eerste verdieping is een separaat toilet in dezelfde stijl als de benedenverdieping met een zwevend toilet en een fonteintje. De gehele eerste verdieping is voorzien van een PVC vloer in een houtlook met visgraat motief.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer te vinden, welke nu in gebruik is als werkkamer. Deze kamer heeft een PVC vloer in houtlook met een visgraat motief en er is een airco aanwezig. In deze kamer is speciaal op maat een kast gemaakt voor de wasmachine en de droger en de CV-ketel. De tweede verdieping geeft toegang tot het riante dakterras gelegen op het zonnige zuiden.

Tuin/dakterras
De achtertuin met houten berging ligt op het zuidoosten.De berging is voorzien van stroom en verlichting.
In de tuin staat een heerlijke jacuzzi en vervolgens kun je gebruik maken van de op maat gemaakte buitendouche om je af te spoelen. In de tuin zijn keramische onderhoudsvrije tegels gebruikt. De schutting is gemaakt van composiet.
De achterzijde van de woning heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm van maar liefst 3,5 meter lengte met een lichtbalk erin. Het terras aan de woonkamer heeft een heater.
Onder de overkapping in de tuin hangt nog een heater zodat je in de avond ook heerlijk buiten kunt zitten.
De achtertuin is zowel via de woning als via de zij-ingang te bereiken.
Het riante dakterras ligt op het zuiden en heeft vlonders van composiet (onderhoudsvrij), een heater en er is een wateraansluiting gemaakt. Hier kun je tot laat in de avond genieten van de zon!

Erfpacht
Deze woning is belast met erfpacht uitgegeven door de gemeente Amsterdam.
De erfpacht canon is afgekocht tot en met 15-12-2043. Er kan gebruik worden gemaakt van de spijtoptantenregeling.

Omgeving
De woning is gelegen aan De Brenner. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden in de straat zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor gezinnen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig. Voor de boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum De Dukaat. Op loopafstand treft u de tramhalte voor lijn 1 aan, welke u in ca. 20 minuten naar het centrum brengt. Via de nabij gelegen uitvalswegen, A9, A4 en ringweg A10 zijn de luchthaven Schiphol, Haarlem, Den Haag en Amstelveen snel te bereiken.

Bijzonderheden
- De volledige woning is voorzien van vloerverwarming
- De houten jaloezieën op de benedenverdieping zijn elektrisch bedienbaar (ook met app bedienbaar)
- Alle jaloezieën in de woning zijn op maat gemaakt
- De koel/vries combinatie, oven en combi-oven zijn via een app bedienbaar
- De boxen en de tv in de badkamer zijn van het merk Aquasound
- De woning heeft elektrische rolluiken van Somfy (anti inbraak) met een app bedienbaar
- Alle elektriciteit, leidingwerk is in 2021 vernieuwd
- De woning heeft een aanbouw uit 2021 met openslaande deuren naar de tuin
- In alle ruimtes is een airco aanwezig van het merk Daikin (via app bedienbaar)
- Alle heaters zijn van het merk Somfy en met een app bedienbaar
- De waterdamphaard in de woonkamer is van het merk Faber en is goed voor de luchtbevochtiging van de ruimte
- Alle schakelaars en stopcontacten zijn van het merk Jung
- De woning is voorzien van een waterontharder van Aquasell
- De buitenzijde van de woning is geschilderd eind 2020
- De woning is voorzien van 9 zonnepanelen

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

***************************************************************************************************

You must have seen this spacious corner house, completely renovated in 2021, with the highest level of finishing.
Equipped with an open kitchen, three bedrooms, a luxurious bathroom, a roof terrace on the second floor and a sunny backyard. The house is located in the popular green and child-friendly neighborhood 'De Aker' on the Brenner with ample free parking.
We would like to make an appointment with you for a viewing to come and see this luxury home with your own eyes.

Ground floor
Entry into the hall with meter cupboard, wardrobe and a custom-made stair cupboard. Separate toilet room with floating toilet and a sink. The walls are fitted with concrete cire.
The living room has a custom-made wall unit with a water vapor fireplace of no less than 2 meters. From the living room you can go through French doors to the garden. In the extension there are also patio doors to the garden and here is the dining area. The living room is equipped with air conditioning.
The luxurious open kitchen is fully equipped for extensive cooking. The cooking island contains an induction hob from Bora with integrated extraction, a dishwasher and a quooker for hot, cold and sparkling water.
You can sit at the kitchen island to have a drink or eat. The island also has two wine coolers.
The wall cabinet in the kitchen also has various luxury built-in appliances such as a combi-steam oven, oven, warming drawer (Bauknecht) and a Samsung fridge/freezer combination with ice maker. There is sufficient storage space in the kitchen in the drawers and cabinets in an anthracite gray color and the counter top is made of black composite.
The ground floor has a light gray Pu cast floor. The entire house has underfloor heating.

First floor
Via a fixed staircase with lighting along the steps you reach the first floor with two bedrooms, a walk-in closet, bathroom and a separate toilet.
The master bedroom is a spacious room with air conditioning, light spots in the ceiling and shutters. Next to this room is a very luxurious walk-in closet with custom-made cabinets with lighting.
The second bedroom on this floor also has air conditioning and is spacious in size.
The very luxurious bathroom has a double sink (taps by Carlo Frattini) with a heated mirror above, a walk-in shower with rain shower / hand shower, bath with bubbles and jet stream and lighting. You can also watch TV or listen to music from the bath using special equipment from Aquasound. The bathroom has underfloor heating and mechanical ventilation.
The walls have concrete and the walk-in shower with seat has fine mosaic tiles from the Bisazza brand.
On the first floor is a separate toilet in the same style as the ground floor with a floating toilet and a sink. The entire first floor has a PVC floor in a wood look with a herringbone pattern.

Second floor
The third bedroom can be found on the second floor, which is now used as an office. This room has a PVC floor in a wood look with a herringbone pattern and there is air conditioning. In this room a cupboard has been specially made for the washing machine and dryer and the central heating boiler. The second floor gives access to the spacious roof terrace located on the sunny south.

Garden/roof terrace
The backyard with wooden shed is located on the southeast. The shed is equipped with electricity and lighting.
There is a wonderful jacuzzi in the garden and you can then use the custom-made outdoor shower to rinse off. Ceramic maintenance-free tiles have been used in the garden. The fence is made of composite.
The rear of the house has an electrically operated awning of no less than 3.5 meters in length with a light bar in it. The terrace off the living room has a heater.
There is a heater under the roof in the garden so that you can also sit outside in the evening.
The backyard can be reached both through the house and through the side entrance.
The spacious roof terrace faces south and has composite decking (maintenance-free), a heater and a water connection has been made. Here you can enjoy the sun until late in the evening!

Ground lease
This house is charged with ground lease issued by the municipality of Amsterdam.
The leasehold canon has been bought off up to and including 15-12-2043. You can use the regret optanten scheme.

Environment
The house is located on De Brenner. The many green areas and play options in the street make it a popular residential destination for families. All necessary facilities, such as shops, schools and public transport are nearby. For groceries you can go to the shopping center De Dukaat. Within walking distance you will find the tram stop for line 1, which will take you to the center in about 20 minutes. Schiphol Airport, Haarlem, The Hague and Amstelveen can be reached quickly via the nearby highways, A9, A4 and ring road A10.

Particularities
- The entire house has underfloor heating
- The wooden blinds on the ground floor are electrically operated (can also be operated with an app)
- All blinds in the home are custom made
- The fridge/freezer combination, oven and combi oven can be operated via an app
- The boxes and the TV in the bathroom are from the Aquasound brand
- The house has electric roller shutters from Somfy (anti-burglary) that can be operated with an app
- All electricity, piping has been renewed in 2021
- The house has an extension from 2021 with patio doors to the garden
- Daikin air conditioning is present in all rooms (can be controlled via app)
- All heaters are of the Somfy brand and can be operated with an app
- The water vapor fireplace in the living room is from the Faber brand and is good for air humidification of the room
- All switches and sockets are from the Jung brand
- The house is equipped with a water softener from Aquasell
- The exterior of the house was painted at the end of 2020
- The house is equipped with 9 solar panels

Sale and transfer

Movable items
According to list

Delivery
In consultation

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no sale. There is only a legally valid purchase agreement if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. The buyer must appoint a notary within a radius of 15 km from the object offered for sale within two working days after reaching the oral agreement regarding the purchase price and the conditions, so that the purchase deed can be signed no later than 1 week after this oral agreement. become. If the buyer has not appointed a civil-law notary within this period, the seller has the right to appoint one.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Prijs op aanvraag
Waarborgsom
Onbekend
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
141 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
49 m²
Perceel
136 m²
Inhoud
482 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, domotica, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, rolluiken, TV kabel en zonnepanelen

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Gashaard en gehele vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel

Kadastrale gegevens

SLOTEN G 2506
Kadastrale kaart
Oppervlakte
136 m²
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 16-12-2043

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en zonneterras
Achtertuin
58 m² (11 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

Arjen Ketel Makelaars

Bel 020-4496979
Mevr. Maaike van der Kroon
Brenner 99
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Zeker aan te bevelen. Super service. Huis heel snel verkocht. Contact verliep altijd soepel. Arjen en Davina super aardige mensen die met je meedenken. Super bedankt beide!!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Dhr. Michiel Arends (zoeken en aankoop)
Brenner 99
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Uitstekende begeleiding door Alana van Mooijekind Vleut Makelaars. Ruim anderhalf jaar hebben we gezocht en woningen bezocht. Alana was hier steeds bij aanwezig en stuurde ons ook regelmatig woningen door ter suggestie. Op geen enkel moment hebben wij druk ervaren om tot een bod over te gaan als we zelf twijfelden, wat ons nog meer vertrouwen heeft gegeven in de begeleiding door Alana. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om met Mooijekind Vleut samen te werken wanneer je op zoek bent naar een nieuw huis in Amsterdam of omgeving!
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam
Bedankt voor de mooie woorden! Het heeft even geduurd maar met resultaat, wat een prachtig huis hebben jullie gevonden! Bedankt voor het vertrouwen!

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.