• Verkocht

Kastelenstraat 87 A 1083 CC Amsterdam

€ 49.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juli 2020
Verkoopdatum
7 augustus 2020
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Op de hoek van een goed onderhouden complex in Buitenveldert bieden wij aan deze ruime garage van ca. 21 m². De garage is voorzien van elektra en een overheaddeur.

Omgeving
Buitenveldert is een groene en kindvriendelijke wijk. Het complex is gelegen nabij het overdekte winkelcentrum ‘Gelderlandplein’. Hier treft u een grote variatie aan winkels en restaurants. Het complex heeft ook een goede aansluiting op het openbaar vervoer met diverse tram en bushaltes op loopafstand van het complex. Ook is het complex goed te bereiken met de auto via de aansluiting op de ring A10. Dit alles op steenworp afstand van de Zuidas.

Erfpacht
Het complex waar de garage deel van uitmaakt is gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht uit 1955 zijn van toepassing. Het huidige tijdvak loopt van 16-11-1963 t/m 15-11-2038. Jaarlijkse canon bedraagt € 53,09.

Bijzonderheden
- De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 11,42
- Lengte ca. 5,61 x breedte ca. 3,64
- Oplevering kan spoedig

Maatvoering
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 49.000 kosten koper
Servicekosten
€ 11 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Garage
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Voorzieningen
Elektra
Capaciteit
1
Afmetingen
21 m² (5,61 meter diep en 3,64 meter breed)

Kadastrale gegevens

AMSTELVEEN AK 2279
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht (einddatum erfpacht: 15-11-2038)
Lasten
€ 53,09 per jaar
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.