• Verkocht

Krommeniestraat 1013 XH Amsterdam Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

€ 50.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2023
Verkoopdatum
1 mei 2023
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Parkeerplaats P43 in het appartementengebouw “De verbinding”

In de aantrekkelijke Spaarndammerbuurt op loopafstand van de Westerpark dichtbij het centrum, de Jordaan en de Amsterdamse Houthavens is gerealiseerd het nieuwbouwproject "De Verbinding". In dit exclusief nieuwbouwplan bieden wij een parkeerplaats te koop aan. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter.

Via de Spaarndammerdijk kom je op de Ring A10 West of juist richting het Centraal Station. Ook zijn er snelle, directe busverbindingen met het centrum, Centraal Station en station Sloterdijk en een pontverbinding met Amsterdam Noord. Fietsend kun je sowieso alle kanten op, het Westerpark door naar station Sloterdijk, maar ook via de Nassaukade de binnenstad in of langs de Silodam naar de Jordaan. Aan het einde van de straat is het Westerpark.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2020
- Servicekosten per maand: € 46,-
- 1 parkeerplaats aangeboden voor € 50.000,- k.k.
- Elektrisch bedienbare speedgate.
- Erfpacht Algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam, tijdvak 50 jaar tot en met 30-06-2068. Te betalen canon gedurende 25 jaar € 58,- per jaar (fiscaal aftrekbaar). Eerste canonherziening 01-07-2043.
- Oplevering per direct.
- Aanvraag ‘overstap eeuwigdurende erfpacht’ onder de gunstige voorwaarden is door verkopers op tijd ingediend.
- Gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier letterlijk alle voorzieningen bij de hand.

Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 50.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 60.000 kosten koper
Servicekosten
€ 46 per maand
Status
Verkocht

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM X 2341
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Lasten
€ 58 per jaar met optie tot afkopen

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.