• Verkocht

Mooieweg 6836 AC Arnhem De Overmaat

€ 390.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 maart 2022
Verkoopdatum
20 juli 2022
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Bouw je eigen droomhuis in een idyllische, bosrijke omgeving op deze ca. 1.200 m² grote kavel. De bouwkavel is gelegen in het zuidelijke deel van Arnhem aan het historische lint de Mooieweg.

Op de scheiding tussen Arnhem en Huissen is deze riante bouwkavel te vinden, vlakbij het Zeegbos! Een inspirerende plek met uitzonderlijk veel vrijheid, privacy, rust en ruimte in een natuurlijke, groene omgeving. Dit is de eerste van drie zogenoemde tuindorp-kavels.

De unieke ligging van de kavel zorgt voor zowel een ongeëvenaard gevoel van vrijheid als een uitstekende verbinding met zowel Arnhem als Huissen. Dankzij haar centrale ligging zijn tal van voorzieningen op wandel-/fietsafstand te vinden, waaronder diverse basisscholen, winkelcentra, een medisch centrum, bushaltes, Stadsboerderij De Korenmaat, Park Lingezegen en Immerloo Park. Ook per auto is de bereikbaarheid uitstekend, met toegang tot de N325, A325, A12, A15 en A50 in luttele minuten. Dankzij het RijnWaalPad (het snelfietspad Arnhem-Nijmegen) laat ook buurstad Nijmegen zich perfect bereiken en voor de ware wieler- & wandelliefhebber zijn ook de in de omgeving te vinden dijken en natuurgebied De Veluwe absolute aanraders.

Mogelijkheden & bestemmingsplan
Het vigerend bestemmingsplan ‘CHW Mooieweg 23’ is op 22 december 2021 onherroepelijk vastgesteld en biedt volop mogelijkheden een woning te ontwerpen die optimaal aansluit bij eigen wens en smaak. De volgende eigenschappen en maxima zijn hierin vastgelegd:
- Bouw van 1 vrijstaande woning binnen het bouwvlak ‘hoofdbebouwing’;
- Bouw van aan-, uit- en/of bijgebouwen binnen het bouwvlak ‘bijgebouwen’;
- Beroep aan huis is toegestaan;
- Maatvoering bouwvlak: ca. 15 m¹ x 12 m¹;
- Oppervlakte hoofdgebouw: 135 m²;
- Nokhoogte: 9 m¹;
- Goothoogte 6 m¹.

Om de woning op een treffende manier in te passen in de omgeving, is een beeldkwaliteitsparagraaf opgesteld met aanvullende eisen en richtlijnen. Voor een volledig beeld van alle mogelijkheden, wordt verwezen naar het bestemmingsplan ‘CHW Mooieweg 23’.

Bijzonderheden
De bouwkavel wordt aangeboden in haar huidige staat en met een oppervlakte van ca. 1.200 m² of zoveel meer/minder als na kadastrale inmeting mocht blijken; hierover vindt geen verrekening plaats. De bouwkavel wordt aangeboden met een koopconditie ‘kosten koper’. Dit houdt in dat de kosten voor levering (overdrachtsbelasting, notaris- & kadasterkosten) voor rekening zijn van de koper.

Vraagprijs: € 390.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 390.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.200 m²

Kadastrale gegevens

ARNHEM AE 3779
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.200 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Zaat Vastgoed Makelaardij

Bel 026-3884003

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.