de Zonnebaars 1 2661 KK Bergschenhoek Beemdenbuurt

  • Verkocht
€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 november 2020
Verkoopdatum
8 januari 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

VERKOCHT VOOR DE MARKT UIT! Immobilia presenteert deze op loopafstand van het centrum van Bergschenhoek 6 kamer eindwoning met ca. 122m2 woonoppervlakte en met een tuin gelegen op het zonnige zuidwesten.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met veel jonge gezinnen en ligt op een perceel van 143m2. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, waaronder (basis) scholen, kinderopvang, scholen, supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden. De woning heeft maar liefst 5 ruime slaapkamers en heeft voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:
- Zonnige tuin gelegen op het zuidwesten.
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt.
- Voldoende parkeergelegenheid rondom.
- Op loopafstand van het dorp van Bergschenhoek.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.664
Aangeboden sinds
27 november 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Oppervlakte
122 m² wonen / 143 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Inhoud
335 m³
Voorlopig energielabel
C Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Betrokken makelaar
Dhr. Schoonebeek
de Zonnebaars 1
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Deskundige en zeer prettige Makelaar. Snel, accuraat, goede communicatie, en een goede kennis van de (locale) markt. Kortom, een 10 voor Stefanie en haar team!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.