• Verkocht

Nijewei 78 9212 PC Boornbergum Boornbergum

€ 160.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 oktober 2022
Verkoopdatum
16 november 2022
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Op mooie woonstand aan de rand van het dorp Boornbergum aan de doorgaande weg nabij Drachten wordt u deze BOUWKAVEL met de bestemming wonen te koop aangeboden.

Op de kavel kan één vrijstaande woning worden gebouwd. U bent vrij in de keuze voor architect en bouwbedrijf, waarbij het ontwerp binnen de kaders van het geldende bestemmingsplan "Kleine Kernen West" van de Gemeente Smallingerland dient te passen. De bestemming op deze locatie is "Wonen-1", waarbij het mogelijk is om een riant hoofdgebouw (woonhuis) te realiseren van 150 m² bebouwde oppervlakte, alsmede ook aan- en bijgebouwen.
Het volledige bestemmingsplan kunt u raadplegen op ruimtelijkeplannen nl. In de brochure treft u een samenvatting hiervan.

Algemene info:
De kavel is reeds kadastraal uitgemeten en 779 m2 groot. tevens heeft er een bodem onderzoek plaats gevonden en is geschikt voor bebouwing. In de kavel is een riool aansluiting aanwezig aan de straat zijde, overige nuts aansluitingen zoals, water, stroom, kabel e.d. dient koper zelf aan te vragen en te verzorgen voor eigen rekening.
De koopsom is kosten koper, dit betekend dat koper nog overdrachtsbelasting moet betalen over de koopsom, deze bedraagt tot 31 december dit jaar 8 % en hierna 10,4 %. Over de koopsom wordt dus geen BTW gerekend.
Het verkrijgen van de benodigde vergunningen is voor rekening en risico koper.

Het dorp Boornbergum ligt nabij Drachten en Beetsterzwaag en op korte afstand van de A7 naar Groningen en Heerenveen. Boornbergum heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, een goede bakker, een moderne supermarkt, dorpshuis, sport verenigingen e.d. Alle overige voorzieningen zijn op korte afstand in Drachten. In de directe omgeving zijn nog de bossen van Beetsterzwaag, de jachthaven De Drait, het recreatie en natuurgebied de Alde Feanen en veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Heeft u belangstelling dan kunt u contact opnemen met De Vries Makelaars via:

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 160.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
779 m²

Kadastrale gegevens

BOORNBERGUM E 2256
Kadastrale kaart
Oppervlakte
779 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in bosrijke omgeving en in centrum

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

De Vries Makelaars

Bel 0512-512123

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.