Barbaralaan 120 en 122 4834 SM Breda Overakker

  • Verkocht
€ 525.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 november 2020
Verkoopdatum
24 april 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Zeer ruime, rustig gelegen, 2-onder-1-kap woning met grote voor- en zijtuin, binnenplaats, kantoor, garage en oprit, aan een schitterend grasveld, gelegen in de gewilde wijk Overakker (Breda Zuid-Oost).

Indeling
Op de begane grond vindt u een de hal met toilet en toegang tot de kelder, woonkamer, keuken en kantoor.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en toegang tot de ruimte boven het kantoor.

De tweede verdieping beschikt over een voorzolder en twee slaapkamers.

Tuin
Voor en naast de woning ligt een fijne tuin, met vaste planten. In de voor- en achtertuin is voldoende privacy te genereren. De woning beschikt daarnaast over een kleine patio.

De woning beschikt over een ruime oprit. Voor de garage is parkeergelegenheid voor één auto.

De praktische royale garage (circa 7.39 bij 3.20) heeft elektra, dubbele deuren naar de oprit en een loopdeur naar de patio.

Parkeren is op de oprit mogelijk en er is meer dan voldoende vrij parkeren aan straat.

Bijzonderheden
- met grondige renovatie van de totale woning dient rekening gehouden worden;
- bijgevoegde impressies/plattegronden zijn voorbeelden wat de mogelijkheden met de woning zijn en niet de huidige situatie. Hieraan zijn geen rechten te ontlenen;
- Het object beschikt over twee huisnummers, dus ideaal voor een kantoor/praktijk aan huis;
- meterkast beschikt over 6 groepen;
- type en bouwjaar cv-ketel; Remeha, Tzerra M39c Plus CCS NL, nr 7618903;
- de kruipruimte van de woonkamer is afgestort met schelpen.

De Barbaralaan 120/122 ligt op korte afstand van het winkelcentrum Ypelaar en het Valkeniersplein (met diverse winkels, waaronder twee supermarkten, een bakker, drogist, Hema) en de historische dorpskern van het Ginneken.

In de omgeving zijn basisscholen, sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard. Met de fiets bent u zo in het centrum van Breda of op het centraal station. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants, het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

ALGEMEEN
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail:

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.365
Aangeboden sinds
26 november 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Oppervlakte
156 m² wonen / 308 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Inhoud
398 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Mariska Franken Vastgoed

Bel 076-5217010
Dhr. Luiijf
Barbaralaan 120 en 122
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Deze dame weet waar ze het over heeft, waar anderen mij niet boven de bodemprijs zagen uitkomen heeft mevrouw Franken dat keurig voor elkaar gekregen, Dat lag natuurlijk ook een beetje aan mijn 'geweldige inzet' Mevrouw Franken; net voorkomend, vriendelijk, slim, empatisch, verschijnend in de mooiste creaties én gewoon op de fiets! TOP :-)
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9
Reactie van Mariska Franken Vastgoed
Wat een leuke beoordeling dankt daarvoor! We hebben het samen goed voor elkaar gekregen he?! Nu nog de woning opleveren en heerlijk genieten van je toekomst!

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.