De Pinas 4671 DX Dinteloord Dinteloord

  • Verkocht
€ 295.500 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 april 2020
Verkoopdatum
2 maart 2021
Looptijd
10½ maand

Omschrijving

Na het verkoopsucces van fase 1, 2 en 3 komt fase 4 er nu aan. Fase 4 zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3.

Deze fase van het nieuwbouwproject is op dit moment in voorbereiding. Zodra de verkoop van fase 4 zal starten, zal de definitieve verkoopbrochure met de prijslijst voorhanden zijn.

Voor alvast een indruk van het project en de locatie verwijzen wij u naar de bijgesloten video en de brochure van fase 3.

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project dan kunt u ons bellen op 010-433 57 10. Dan noteren wij uw gegevens en ontvangt u meer informatie zodra deze beschikbaar is.

De basiswoning heeft o.a. de volgende kenmerken:
- Oppervlakte van ca. 114m2 - 120m2
- Kavels van ca. 182m2 - 331m2 (eigen grond)
- Vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning
- Gasloos (aardwarmtepomp, eigendom)
- Hoogwaardig sanitair/tegelwerk
- Energielabel A
- Woningborg garantie
- Koopsom indicatie vanaf € 290.000 v.o.n. voor de eengezinswoningen
- Koopsom vanaf € 342.000 v.o.n. voor de hoekwoningen

Globale indeling:
Entree aan de straatzijde voor de tussenwoningen en aan de zijkant voor de hoekwoningen. Hal met toilet, berging met warmtepompinstallatie (eigendom) en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin met berging en achteruitgang. Keuken aan de straatzijde (mogelijkheid tot projectkeuken aanbieding). Op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. Vast trap naar de ruime en vrij in te delen zolderverdieping.

De woning is optioneel uit te breiden met o.a.:
- Uitbouw woonkamer 1,2 meter en 2,4 meter
- Dakkapel of dakraam op zolder
- Zolderindeling
- Garage (bij de hoekwoningen)
- PV panelen

In Dinteloord (nabij Willemstad) is het landelijk wonen tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Vanuit Rotterdam bent u via de Heinenoordtunnel door de Hoeksche Waard over de Haringvlietbrug in iets meer dan een half uur in Dinteloord. Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Het project ligt op loopafstand van de het dorpscentrum, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen, het zwembad Aquadintel en de ijsbaan. Het centrum kent naast een eigen haven onder andere een: AH, Kruidvat, Rabobank, Action, Hubo, Warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, speelgoedwinkel, reisburo, rijwielhandel, modewinkels, kappers en bloemenzaken. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en snackbars. Met een markt op donderdag en een viskraam en groenteboer op andere dagen. Verder diverse scholen, een apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 295.500 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 2.592
Aangeboden sinds
8 april 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
114 m² wonen / 182 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
417 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Atta Makelaars

Bel 010-4335710

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.