• Verkocht

Gerard Philipslaan 59 5616 TV Eindhoven Philipsdorp

Uitgelichte kenmerken

  • 80 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 375.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 februari 2021
Verkoopdatum
25 februari 2021
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Wonen in “Hartje Eindhoven”. Dat kan in dit ruime en comfortabele 3-kamerappartement, gelegen op de 5e (bovenste) verdieping van een modern appartementencomplex met lift, het zogeheten “Hartje Antwerpen”. Dit luxe afgewerkte en instapklare appartement beschikt naast 2 slaapkamers over een groot balkon, gelegen op het zuidwesten. Het appartement is ideaal als je graag in het centrum van Eindhoven wilt wonen.

Bouwjaar: 2012
Woonopp.: circa 80 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
- Gelegen in het plan “Hartje Eindhoven”, grenzend aan het PSV stadion. Op zeer korte loopafstand van zowel het centrum van Eindhoven als Strijp S. Alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, bioscopen en het NS-station zijn eenvoudig te voet te bereiken.
- Goed geïsoleerd, luxe afgewerkt en volledig instapklaar.
- Bovenste verdieping, dus geen bovenburen en een fraai uitzicht over de gezamenlijke binnentuin.
- Het balkon is over de volledige breedte van het appartement en de verstelbare louvrepanelen zijn niet alleen zeer fraai, maar verhogen de privacy.
- Eigen berging toegankelijk vanuit de centrale hal.
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 167,30 per maand.
- Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaald u maandelijks een voorschot ter hoogte van circa € 110,- aan “Warm Hartje”.
- Mogelijkheid huren parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder (Philips Stadion). Meer informatie hierover vindt u op ParkingYou.nl of rentaparking.nl.
- Er is een algemene fietsenberging in de parkeerkelder.

Indeling:

Begane grond algemeen:
- Overdekte, gemeenschappelijke entree met de brievenbussen, een bellentableau en een videofoonsysteem.
- Afgesloten, ruime ontvangsthal met toegang tot de lift, het trappenhuis en de bergingen.

Begane grond:
- Inpandige berging, voorzien van verlichting.

Appartement 5e etage:
- Entree/ruime hal met de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een slimme meter) en toegang tot alle vertrekken. Vrijwel het gehele appartement is voorzien van een doorgelegde lichte laminaatvloer en glad gestucte wanden. Het appartement is voorzien van alarminstallatie, deze wordt ter overname aangeboden.
- Sfeervolle living (oppervlakte incl. open keuken: circa 28 m²) met videofooninstallatie en veel lichtinval door de grote kamerhoge raampartijen over de volledige breedte. 1 wand is behangen en er is toegang tot het balkon.
- Open keuken met een moderne witte hoogglans keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad met 1½ RVS spoelbak, een inductiekookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een koelkast met vriesvak. Alle inbouw keukenapparatuur is van het merk Siemens.
- 2 royale slaapkamers (oppervlakte: circa 10 en 18 m²). De masterbedroom is aan de balkonzijde gesitueerd en beschikt ook over kamerhoge raampartijen en daarnaast een wand met decoratieve “houten” versiering. De andere slaapkamer is gelegen naast de entree, momenteel ingericht als garderobekamer en beschikt over een complete kastinrichting (ter overname aangeboden).
- Balkon, gelegen op het zuidwesten en toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de grootste slaapkamer. Het balkon is over de volledige breedte van het appartement en afgewerkt met decoratieve, verstelbare louvrepanelen. Door middel van een schuifsysteem kun je de lamellen verplaatsen voor meer schaduw of privacy.
- Geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafels en mechanische ventilatie.
- Moderne, geheel betegelde toiletruime met een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
- Inpandige bergkast/technische ruimte met een WKO-installatie (warmte koude opslag), mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

*** ENGLISH TRANSLATION ***

Living in “Hartje Eindhoven”. This is possible in this spacious and comfortable 3-room apartment, located on the 5th (top) floor of a modern apartment complex with elevator, the so-called “Hartje Antwerpen”. This luxuriously finished and ready-to-move-in apartment has 2 bedrooms and a large balcony, located on the southwest. The apartment is ideal if you would like to live in the center of Eindhoven.

Year of construction: 2012
Living area: approximately 80 m²
Acceptance: in consultation

Particularities:
- Located in the “Hartje Eindhoven” plan, adjacent to the PSV stadium. A very short walk from both the center of Eindhoven and Strijp S. All amenities such as shops, restaurants, cinemas and the railway station are within easy walking distance.
- Well insulated, luxuriously finished and fully ready to move in.
- Top floor, so no upstairs neighbours and a beautiful view over the communal courtyard.
- The balcony over the full width of the apartment offers a nice view of the courtyard. The adjustable louvre panels are not only very beautiful, they also raise the privacy.
- Own storage room accessible from the central hall.
- The monthly contribution to the Owners' Association is currently € 167.30 per month.
- The apartment is heated by a WKO installation (Heat Cold Storage). You pay a monthly advance of approximately € 110 to “Warm Hartje” for the heating.
- Possibility to rent a parking space in the underground parking garage (Philips Stadium). More information about this can be found on ParkingYou.nl or rentaparking.nl.
- There is a general bicycle shed in the basement.

Layout:

Ground floor general:
- Shared entrance with mailboxes, doorbells and a videophone system.
- Enclosed, spacious lobby with access to the elevator, the staircase and the storage rooms.

Ground floor:
- Indoor storage room with lighting.

Apartment 5th floor:
- Entrance/spacious hall with the meter cupboard and access to all rooms. Almost the entire apartment is provided with a light laminate floor and plastered walls. The apartment is equipped with an alarm system, which is offered for acquisition.
- Attractive living room (including kitchen area: about 28 m²) with videophone installation and lots of natural light through the large floor-to-ceiling windows across the entire width. 1 wall is papered and there is access to the balcony.
- Open kitchen with modern white gloss kitchen doors. Equipped with a granite counter top with 1½ stainless steel sink, a stainless steel extractor hood, dishwasher, oven/microwave and a refrigerator with a freezer compartment. All kitchen equipment are from the Siemens brand.
- 2 large bedrooms (area: approximately 10 and 18 m²). The master bedroom is situated on the balcony side and also has floor-to-ceiling windows and a wall with decorative “wooden” decoration. The other bedroom is located next to the entrance, currently furnished as a dressing room and has a complete cabinet interior (offered for takeover).
- Balcony, located on the southwest and accessible from both the living room and the main bedroom. The balcony spans the full width of the apartment and is finished with decorative adjustable louvre panels. By means of a sliding system you can move the slats for more shade or privacy.
- Fully tiled bathroom with a shower cabin with thermostat, double sinks and mechanical ventilation.
- Modern, fully tiled toilet room with a wall closet, sink and mechanical ventilation.
- Indoor storage cabinet/technical room with a WKO installation (heat and cold storage), mechanical ventilation and the connections for washing equipment.

Invitation:
The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. Entirely without obligation, we will inform you in detail about the property, but also about the financing options and the possibilities of selling your own home. It is of course advisable to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and moving event for the seller. We therefore very much appreciate being able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the agreement, have a written bank guarantee made or a deposit to be paid equal to 10% of the purchase price.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we take great care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be considered as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. .

The measurement is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to be a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words: there is no purchase. A legally valid purchase only takes place if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not seen as a "signed purchase agreement".

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.688
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 167,30 per maand

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
80 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Inhoud
236 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e woonlaag
Voorzieningen
Alarminstallatie, glasvezelkabel, mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

STRIJP C 5471
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 167,30 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaars
Dhr. Retera
Gerard Philipslaan 59
8,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Deskundig, professioneel en behulpzaam, echt de moeite waard om met Van Den Buijs makelaars in zee te gaan.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
9
Reactie van Van den Buijs Garantiemakelaars
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, Willem. We zijn blij dat het appartemen6t zo snel en zo goed verkocht is. Met vriendelijke groet, Anke, Gowanny en Patrice.

NVM aankoopmakelaar

Ligtvoet Makelaardij

Bel 040-2220000

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.